Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

cykad, dj_zibi

Od razu mówie,że nie mam doświadczenia w zamamwianiu czegokolwiek z audiocomponents i nie wiem czy ma to jakiś wpływ na ewentualne rabaty.Jakiś czas temu także Gipsy deklarował chęć organizowania nowego zamówienia a dla niego nie jest t, jak domniemywam, temat całkiem nowy.Liczę na to,że ponowi on swoją propozycję a jeśli nie, to mogę podjąć się realizacji.Jeśli pytacie o zasady to nie wiem, co by Wam najbardziej odpowiadało.Nie wiem również ile głośników trzeba zamówić,aby otrzymać dobre rabaty.

A może McGyver znowu będzie coś organizował?

Salmo, dosrywaczu, zajmij się tym sam. Ciekawe czy uzyskasz maksymalne rabaty jakie ja zawsze uzyskuję jako stały klient Rolpha.

Panowie, udział w zbiorowych zamówieniach jest dobrowolny. Jeżeli ktoś nie chce nie musi się dołączać. Czy ktokolwiek kogoś zmusza?

Qurczak, wolisz się samodzielnie zająć zamówieniem? Jeżeli tak, to ja się nie pcham, ale i tak bedę dla siebie zamawiał kilka głośniczków bo mi się wyłoniła nagła potrzeba, więc bym się dołączył.

Czekam więc na Waszą decyzję, czy mam to po raz kolejny organizować, czy wolicie innego organizatora (np. salmo ;-))))

Głośniki z obecnego zamówienia lecą do Was.

Adik, podaj mi aktualny adres do wysyłki, bo z jakiegoś powodu mam dwa różne.

McGyver

Wyluzuj,nic do Ciebie nie mam i wolę,żebyś Ty organizował zamówienie ze względu na wspomniane rabaty no i nie ukrywam na brak doświadczenia w tej materii.Zaproponowałem swoją osobę,myśląc,że na razie nic nie będziesz zamawiał ale jeśli zmieniłeś zdanie to super.Pewnie znajdzie się jeszcze kilku chętnych.

Pozdrawiam

MG dostałem dzisiaj paczkę z jednym Seasem coaxial i dwiema memranami biernymi. Nie wiem co się stało bo zamawiałem i płaciłem za dwa głośniki i dwie memrany. Napisz czy wysłałeś do mnie dwie paczki.

Art Audio Argento (paralel SET na lampach 300B XLS ) szuka nowego właściciela.

MG nic wcześniej o tym nie pisałeś, więc moje zdziwienie. Pomimo wcześniejszych informacji dostałem starszą już nie produkowaną wersję głośnika (H 1144). Boję się, że w tym całym zamieszaniu mogę dostać drugi głośnik w nowej wersji (H 1333). Proszę - przypomnij o tym Rolphowi, żeby przysłał drugi głośnik - H 1144.

Art Audio Argento (paralel SET na lampach 300B XLS ) szuka nowego właściciela.

McGyver:

Czy dotarły do Ciebie moje dwie pary membran i jak jest z ich wysyłką ? ja rozumiałem, że wysyłasz je na adres podany przy przelewie. Tydzień temu zadałem Ci pytanie, żeby to potwierdzić, ale nie dostałem odpowiedzi. Byłbym wdzięczny za informację.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) nr. listu 01908, wysłane 25 01 2006, wczoraj powinno dotrzeć.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość kaszio

(Konto usunięte)

Witam.Glosniki sa w Warszawie u mnie w domu.

Prosze napisac do mnie maila kiedy mozecie odebrac glosniki.

W przyszlym tygodniu bede dostepny po poludniu doo wieczora wiec zapraszam do siebie.

Koszty za przesylke podziele mniej wiecej po ilosci kg w przesylce tak zeby wszyscy byli zadowoleni.

Jesli dobrze policzylem to dla Magazyniera nie ma glosnikow. Mosisz w tej sprawie rozmawiac z McGyverem.

Dzis odbiera glosniki odemnie Matheew tylko dlatego ze moze podskoczyc na konkretna godzine - wieczorem jestem zajety - browar juz sie chlodzi i moze byc dzis ciezko:))))

W paczce znajdowalo sie 21 szt wszystkich glosnikow.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.