Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuję sie poprostu wpisywać na liste. McGyver może byc teraz zabiegany po ostatniej dostawie.

Za tydzień, dwa pewnei pomoże. A nawet jeżeli coś by mu wypadło, to zorganizujemy to zamówienie sami.

Pozdrawiam

Witam wszystkich ;

Zamawiam paczke dla siebie w audiocomponents za ok 2 tygodnie ,zatem przelicze ile zostanie miejsca w niej i kogoś mogę dołaczyć.Ostatnie zamówienie było ze stratą dla mnie poniewaz przesyłka nie zmiesciła sie w 30 kg i firma audiocomponents wysłała mi druga za którą musiałem zapłacić.50 euro dla Holendra to tak jak 5 euro dla Polaka zatem Rolph był zdziwiony że ja mam jakieś problemy z tą sumą,zatem teraz bedą uwazniej dobierane głosniki.Wyliczenia jak zawsze na PW lub maila.Pozdrawiam,Grzegorz.

Napisałem do Polinku w sprawie Seasa. Jeżeli bedą go mieli w najblizszym czasie na stanie, to od rolpha wezmę tylko Vife.

Jezeli chetnych bedzie wiecej nie widzę problemu, zeby wziąć to w 2 paczkach.

Trzeba tylko tak policzyc, zeby wszyscy na tym zyskali.

Pozdrawiam

Witam,

Interesowały by mnie głośniki:

Peerless SDS 830656 - 6 sztuk, oraz Peerless SLS10 (P830668) 1 sztuka.

Czy wiadomo czy są dostępne w audiocomponents i w jakiej cenie.

Pozdrawiam

Witam

Ja rezygnuję z zamówienia.

W polinku będą seasy 27TBFC/G i 27TDFC po 120 zl, tak przynajmniej wynika z ich cennika. Nie widzę w tym wypadku sensu zamawiania i czekania potem niewiadomo ile na przesyłkę.

Pozdrawiam

Jeżeli Ktokolwiek ma ochotę zapraszam...

tak jak tutaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

kultowy zestaw głosników a'la Ostinato 2000,ew do wyboru...

komplet do projektu O. 2000 ,500.-pln

kontakt via email,w o mnie...

To jak zwykle SZYBKA AKCJA !

Ukryta Zawartość

Dzisiaj to klsyka DIY,

naturalnie to tylko pewna sugestia...

Ukryta Zawartość

post-933-100002344 1170305911_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam , ja też byłbym chętny na kopułki Excela 2 sztuki ,oraz ewentualnie 2x Xt18wh ale to jak będzie wystarczająca ilość miejsca , do kiedy się zgłaszać, jak to mniej wiecej bedzie wyglądac :-)

• 2 tygodnie później...

Liczyłem na to ale chyba nie będą mieli ,, na stanie " a zamówienia realizowane są w czasie powyżej miesiąca a ceny nie znane , przynajmiej tak wnioskuje z wpisów na forum . Oni się nastawili na jakies dziwne modele - zupełnie niepopularne wersje z membrana nextelową i duże woofery magnezowe ... bez sensu.

No ale jeszcze zadzwonię dla pewności.

...there is no spoon...

Rozmawiałem w Polinku . Cena za parę magnezowych W15 CY ma być 1022PLN ale termin realizacji to luty .

jesli tu nie zbierzemy ekipy na drobny zakup to trzeba będzie zamówić w Polinku.

Teoretycznie z audiocomponents powinno być troszke taniej .

...there is no spoon...

yolaos, 2 Sty 2007, 10:51

Fostexy sa bardzo dobre ale to jeszcze nie to.

marko3T

Kupowałem kiedyś z madisound i wychodzi drożej bo wieksze koszty transportu niz z europy( 80$ ), 3% cło i 22% VAT, no chyba że duże zamówienie - wtedy taniej . ale kiedys chciałem zebrac ekipę do zakupu w Madisound i zgłosiły sie tylko dwie osoby .

...there is no spoon...

Kupowałem w madisound ,ale że tak powiem nie oficjalnie przez kolege w stanach(juz kiedyś pisałem). Udało sie bez cła i vatu , a paczkę i tak wysyłał rodzinie więc się załapałem. Planuje to jeszcze powtórzyc na wiosne.

>arturp & inni zainteresowani

Do końca tygodnia Zdecydujcie czego Wam potrzeba.

Realizacja w następnym.

Ceny chyba nie uległy zmianie,są gdzieś tam w wątku.

Piszcie na pw.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.