Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Głośniki sa przepakowane z opakowan zbiorczych do paczek indywidualnych dla kazdego odbiorcy,paczki są dosyć solidnie opakowane(dla pracowników Poczty Polskiej którzy nerwowo się z nimi obchodzą).Dostawa przyjechała w 4 dużych opakowaniach po 35 kg kazda i żaden głosnik nie jest uszkodzony.Jak widać nasi zachodni sąsiedzi lepiej je traktuja.

Witam!

Grzegorzu, bardzo proszę o puść moje zamówienie (o ile będzie to możliwe) w piątek priorytetem za pobraniem. W drugiej połowie tygodnia wyjeżdżam i chciałbym odebrać paczkę przed wyjazdem.

Pozdrawiam serdecznie!

McGyver, czy mozesz napisac jak wylicza sie ostateczna cene glosnika?

Cena netto - rabat + podatek. Ile przy tym zamowieniu wyniosly jednostkowe koszty przesylki do Polski? Czy sa one stale, czy do np. wooferow doplaca sie wiecej?

Pozdr.

stmaniak;

przesyłka Twojej parki vif (do 5 kg)kosztuje paczkę zwykłą 8,50;priorytetem 9,50 zł.(w przypadku wpłaty na konto).W przypadku opłaty przy odbiorze 13,priorytet 14 zł.Zdecyduj sam.

grze...

Wracając do naszej wczorajszej rozmowy telefonicznej.

Paczke wyślij proszę na adres taki jak w tytule przelewu

1. priorytet

2. Ostrożnie

Zapłace z góry czyli (bez pobrania ) na to samo konto co wcześniej.

Podaj tylko koszt takiej przesyłki (tutaj lub na maila [email protected] )

p.s. Powtórzę to wszystko jeszcze w mailu do Ciebie.

koledzy -forumowicze.Wysłanych zostało 6 paczek,mam trochę czasu dzisiaj i jutro ,kto chce abym wysłał jego paczkę w pierwszej kolejnosci to proszę pisać na PW lub maila.Wysyłam priorytety jak juz wczesniej pisałem abyście mogli sie szybciej nacieszyć Waszymi głosnikami,piszcie swoje adresy wysyłek bo je musze porównac z adresami które zostały podawane przez Was przy wpłatach,ułatwi i przyspieszy mi to prace.Podajcie też czy chcecie paczki za pobraniem,czy tez decydujecie sie przelac wartośc przesyłki i czekać na zaksiegowanie Waszej kwoty.Grzegorz.

cyku;

Dla Ciebie jest membrana bierna Peerlessa lecz nie ma głośnika,jak już wczesniej pisałem.W ''o mnie''nie ma zadnego kontaktu do Ciebie,wiec skontaktuj się ze mna pod nr.506-472-044,jest informacja z audiocomponents,szczegóły na telefon.

simo;

Sa niezgodnosci z Twoim adresem ,pisałem na PW,odpisz .

Głośniczki odebrałem i już się wygrzewają w rytmach RHCP :) Trochę się przestraszyłem widząc nieszczęśnie pogniecony papier na paczce i jej dziwnie nietypowy wygląd, ale jak straciłęm trochę nerwów na rozpakowanie tego ładunku, to pomyślałem, że nawet poczta nie byłaby w stanie nic z paczką zrobić :)

Podziękowania dla McGyvera i Grze za zamówienie!

Do mnie także głośniki już dotarły, super zapakowane :) Serdeczne podziękowania dla organizatorów. Co do mnie to śledzę nadal wątek... tym razem będzie potrzebne coś do subwoofera :)

grzechu , głośniki dotarły, z terminem nawaliła poczta, ale olać to.

Dziękuje Mc i grze... za zamówienie, wszystko przebiegło super, głośniczki równierz świetnie zapakowane

Czy wiadomo coś o nasępnym zamówieniu?? Czy ktoś nosi się z zamiarem zorganizowania.

Koniecznie potrzebuję SLS10 i 2xTC26SF.

Jak ktoś będzei organizował zamówienie to prosze niech do mnie napisze na PW bo cienko u mnie z netem a i tu wchodzę żadko.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.