Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Spacejack

Bardzo proszę/myślę że i inni z paczki "krakowskiej"/ o dokładne zapakowanie , obklejenie kartonami , gazetami, taśmami , foliami naszej przesyłki. Nic nie doklejaj tak jak pisali koledzy parę postów wcześniej.

Z góry dzięki.

{Awaria, Gipsy2, Mgrzemow}

Witam

Rozmawiałem właśnie ze Spacejackiem i nasze głośniki zawitaja do Kraka dopiero jutro. Jest tak dlatego że wezwany wczoraj kurier miał awarię samochodu i paczki nie zabrał ale obiezał zrobić to dziś :).

Pozdrawiam

->mleczny8 - 578906650

RoboP, eyck, WarrioR/salmo wasze paczki czekaja - numery przesylek podam jutro.

dla reszty musze podjechac zakupic kartony bo nie zostalo mi juz nic do pakowania :)

Mmm... Nawet dla samego patrzenia (litości McGyver ;-) warto było nie spać po nocach w oczekiwaniu na paczkę!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Ale mnie przestraszyłeś Parantulla! w pierwszej chwili pomyślałem, że to taka jedna kolumna na 6-ciu głośnikach:)

>Spacejack,

Jak tam moja przesyłka? Towar już w drodze do Łodzi?

McGyver.

Jakby ktoś Ci zabrał wszystkie Twoje grające zabawki i zamknął Cię na dwa miesiące w pokoju z podłączonym CD do telewizora to pewnie byś się domyślił czemu "litości" ;-))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Witam

Zamówienie na kraków dotarło zapakowane pierwsza klasa :).

Spacejack wielkie dzięki, pokłony bił bendę jeszcze przez jakiś czas :)))

{Mgrzemow}

Proszę o jakiś kontakt do Ciebie bo trzeba się umówić na odbiór

Maile do mnie:

[email protected]

[email protected]

salmo - pamietaj, ze spacejak robi to za darmo dla nas wszystkich i musi jeszcze przy okazji normalnie zyc. Nie placisz to i nie masz co wymagac... Dla mnie i tak jest super ze mu sie chcialo to wszystko poskladac do kupy - dzieki spacejack!

Otóż to, kolego Mgrzemow. Spacejack robi to "w czynie społecznym", więc bez względu na opóźnienia należy mu się uznanie, bo to czego się bezinteresownie podjął to kawał roboty.

Spacejack jechał do wawy to wziął wszystkie głośniki dla tutejszych już w pt a nie musiał nawet o tym wspominać !!!

Ciągle piep...y się z pudłami i wysyłaniem i mimo że niektórym to może wydawć się długo to przecież Ten człowiek ma swoje zajęcia również a nam wyświadczył giga przysługę.

Wyluzujcie nerwowi , wszystko dotrze:)

{Salmo}

Te pokłony to za całokształt, ja osobiście czekałem na te głośniki kilka lat, nawet w pewnym momencie zapomniałem o audio wogóle bo finanse były takie sobie a i tak tylko dzieki istnieniu takiego forum mogłem sobie pozwolić na taki zakup. Normalnym torem nadal nie dałoby rady.

Więc ja osobiście nadal te pokłony podtrzymuję.

Pozdrawiam wszystkich

Salmo, nawet gdyby Spacejackowi coś zostało, to ja przyznaję, że mu się słusznie należy. A jak Ci się to nie podoba, to trzeba było sobie samodzielnie zamówić głośniki u Akustyka :-)))

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Speacejack szczerze Ci wspolczuje. Najpierw jeden chcial Cie bic a teraz ktos wylicza Ci co do jednego euro czy czasem sobie nie odlozyles. Zenada Panowie.

Teraz doceniam osoby z mojego zamowienia a w szczegolnosci te ktore czekaly na ostanie morele ponad 1,5 miesiaca. Pozdrawiam serdecznie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.