Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

McGyver:

nie chciałem zaśmiecać tego wątku, ale wysyłam co kilka dni mail-a na priva od ponad miesiąca w sprawie, w której umówiliśmy się, że wyślesz mi dokumenty i nie otrzymałem na żadnej odpowiedzi dotychczas.

Proszę więc ponownie o kontakt na mail-a [email protected]

Salmo,

potwierdzam- dojechały . Na zdjęciach zawsze wyglądają na duże ,przyciężkie i niezgrabne ale w rzeczywistości są ładne . Tylko jaki tweeter do nich dobrać...nic nie pasuje optycznie . A to ma grać i wyglądać .

Dzięki .

...there is no spoon...

>>>>arturp, 20 Mar 2006, 17:41

Oj smaka mi tylko narobiłeś, pozostaje mi powzdychać i być dobrej myśłi że może za tydzień też będę się tak cieszył:))))

>>>>Kubedes,Momores,Friday,milsso(mam nadzieję że nikogo nie pominąłęm ze stolicy:)

Ponieważ pojawiła się kolejna opcja pojechania po głośniki postanowiłem przenieść naszą wspólną dyskusję na forum- będzie łatwiej coś wspólnie ustalić, bo przecież nie tylko ja mam tu prawo do decydowania:))). Narazie jakby co w planach jest już przesyłka, ale oczywiście możemy to jeszcze zmienić - stąd proźba do was o wasze zdanie w tej sprawie i ewentualne propozycję (dostałem maila od Miłosza i od Koloom'a - oferowali przewóz). Mam nadzieję że coś ustalimy bo już niedługo głośniczki wylądują u McGyvera a wtedy to już bym chyba sam nie wytrzymał i pojechał;P

salmo,

wczoraj kolega z forum przyniósł swoja parkę 8531 i 9900 zamontowane w skrzyni testowej. Robiliśmy zwrotnicę .

Pierwsze wrażenia - lekko nie będzie . Podział wyszedł około 2kHz a liczyłem na 3kHz. Niestety sa rezonanse na charakterystyce woofera. Ale z drugiej strony 9900 zagrał z tym podziałem tak ,jakby był dla niego stworzony. Bas piękny i obszerny ale grube ścianki i maty bitumiczne to podstawa bo jest go tyle ,że zaczyna grac obudową :D

...there is no spoon...

>>>BeerfaN, 21 Mar 2006, 08:10

Poszukiwaną Vife masz na allegro:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . W audiocomponents to będzie jakieś 39 euro (cenna netto - bez 19%vatu i innych kosztów)wyjdzie pewnie troszkę taniej ale trzeba długo czekać;/ Ja w twojej stuacji bym się skusił;).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pgwave 20 Mar 2006, 18:56>>

wszystko zależy od tego kiedy głośniki będą u MG.

może się okazać że pojadę w tamte okolice, przywiózłbym przy okazji.

a jak nie to jestem za transportem prywatnym, albo busem (MG wrzuca głośniki w Sosnowcu a my je wyjmujemy w wawie).

kurierom jakoś nie ufam...

k.

Nie wrzucam, szacunku trochę dla zacnych przetworników ;-)))

Poza tym tanim kosztem się nie wywiniesz. Nikogo kto mnie odwiedzi nie wypuszczę jak nie wypije kawy, lub choćby herbaty ;-)))

>>>kubedes,

Ja w sumie popieram idee wolałbym jakby ktoś pojechał bo wtedy jest 100% pewność, a czytając niektóre wpisy wnioskuję że różnie to bywa;/Ja mam cichą nadzieję że głośniki dojadą do McGyvera jakoś pod koniec tygodnia albo poniedziałek, wtorek (Są jakieś wieści od rolpha?Poprzednim razem kompletowanie z wysyłką zajęło ponad 2 tygodnie ciekawe czy z Naszym nie będzię problemów;). A tak abstrachując to wartość wysyłki będzie mocno przekraczać te 5000 ubezpieczenie...Oj ciężko mi czekać bo skrzynek nie mogę oddać do lakierni bez przymiarki;/

Witam. Jak tylko głośniki wylądują u McGyvera wsiadam w samochód i pędzę na południe

po te bezcenne cudeńka. Jeśli ktoś z Wawy ma ochotę podpiąć się pod transport, to zapraszam.

Pozdrawiam. Koloom

>>>>Pgwave

Moja propozycja aktualna.Moge zabrać 1 osobe na pilota;) tylko termin musi sie zgrać z moim dniem wolnym,od szkoły i pracy:)ale to, już zobaczymy jak dojdą głośniczki do McGyvera.

kontakt na priv

Pozdrawiam

Sęk w tym że kasa już przelana, i Rolf policzy sobie dodatkowo za przesyłkę. Ale spokojnie, są już chętni na następne zamówienie, może je też popilotuję, tylko najpirw chcę sfinalizować to bieżące.

A tak BTW, uważam zamawianie takich cewek do klonów Mite za przerost formy nad treścią. IMHO wystarczyłyby najlepsze cewki jakie mają w Dexonie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.