Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Heheh ...i do czego może się posunąć zdesperowany konstruktor czekający bezczynnie na upragnione głośniki:)))

I coś się wyjaśniło z tymi wakacjami Rolpha? Jak ktoś jedzie na urlop to powinien raczej poinformować zleceniodawcę... Czegoś tu nie rozumiem?

>>> Grupa krakowska

ponieważ nie udało się zakończyć zamówienia do 25marca głośniki od Mc do krakowa bedę mógł przewieść najwsześniej 4 kwietnia.

Pozdrawiam areg

Nie wszystko high-end co się świeci......

nie cierpie jak ktoś nie dotrzymuje terminów ,ie dlatego ze jestem niecierpliwy tylko miałem odebrac mdf i głosniki za jednym razem .. a tak bede 2 ray jezdził po 100 km ;/

nie mam na myśli McG. bo akurat myśle że zrobił wszystko jak nalezy i w terminie .....

>>>McGyver

No to ładnie;/ czyli głośniki nie przyjdą w tym tygodniu:((( - a miało być tak pięknie. Ciekawe czy zamówienie jest już zkąpletowane czy dopiero się za nie zabiera...w każdym razie dzieki Mc za info, bo przynajmniej Wiemy co i jak!

Witam.

Wskoro napisał ze dopiero wrócił z urlopu znaczy że dopiero zabiera sie za kompletowanie.

czyli ze głosników w tym tygodniu w naszych domach raczej nie będzie.

Pozdrawiam

Głośniki przyjechały. Dzisiaj tego nie będę sortował, bo mam gości i nie chcę sobie syfu narobić, ale od jutra się biorę za rozsyłanie.

Kto chciał odebrać osobiście proszę się umawiać ze mną na maila.

czy masz zamiar jakos sprawdzać, czy to co do Ciebie przyszło w paczce przypomina jakoś głośniki?

Martwie sie o sposób w jaki były (czy też w moim przypadku będą) transportowane.

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.