Skocz do zawartości
IGNORED

Jutro jestem w Gdańsku!!!

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Hej kalegi :):):)

Jutro jestem w Gdańsku i pozostaję do piątku. Zamieszkam w Grand Hotelu w Sopocie. Może forumowicze z Trójmiasta mają jakieś propozycje?:):):) Gdzie wypić dobre piwko i posłuchać muzyczki. Mój telefon pod którym będę cały czas jutro i pojutrze to: 602.346988

https://www.audiostereo.pl/topic/14496-jutro-jestem-w-gda%C5%84sku/

Witaj!

"Gdzie wypić dobre piwko i posłuchać muzyczki"

Proponuje Contrast Cafe, w Gdyni przy plaży, koło bulwaru nadmorskiego.

Jest tam i jedno i drugie (piwko i muzyka - czasami jazz, a czasami szanty lub blues).

Pozdrawiam

A dziewczynki ? Zapomniałeś o nich ? I nie piwo, a wino i nie muzyczka, a śpiew i śmiech...

Potem muzyka w tańcu nie przeszkadza ;)

Pozdr.

PS. A kiedy w planach zahaczenie o Olsztyn ? Nie wybierasz się kiedy z Frankiem ?

widząc jaki masz spzęcik to pewnie dal byś radę zamówić piwko w Dworze Oliwskim. Meega burżujski lokal ale wnętrza śliczniutkie. Z mlodzieżowyhc moim zdaniem najlepsza jest siouźie w Sopocie przed molo. Pozdrawiam!

-> Zydelek: zapewniam, że warto ;)) Ale ostatecznie ocena należeć będzie do Was.

Coś do porównania - mile widziane. Płyt raczej nie zabraknie.

Miło mi będzie gościć Was u siebie : )

Ja słyszałem że w Gdańsku warto iść do fryzjera .......

[obrazekLUKASZ-240668_1.jpg] [obrazekLUKASZ-240668_2.jpg] [obrazekLUKASZ-240668_3.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-3291-100000580 1170263234_thumb.jpg

post-3291-100000581 1170263233_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Rozumiem,że jedziesz do Pana Andrzeja. Czy to on robił twój preamp? Ja niebawem będę szukał dla siebie.

W Sopocie polecam kolację w Hotelu Sedan,Pułaskiego a potem piwko w Błękitnym Pudlu,niedaleko na rogu Monciaka. Obok jest jeszcze Mandarynka,o której mówi się ,że jest to "the place" - nie mogę dojść skąd fama takiego przeciętnego lokalu. Na przeciw Pudla masz krzywy domek a w nim kilka lokali,właściwie bezstylowych. Przejdż przez bramę krzywego i zajdż do "Maćka" i możesz mieć farta na dzień obsługi dwóch wysoce interesujących pań.Potem przejdż 20 m dalej do restauracji Cymes w stylu żydowskiej karczmy.

Polecam na wieczorne eskapady (zwłaszcza w czwartki, mnóstwo pieknych dziewcząt do rozmowy, tańca i ten tego no wiesz...):

1. Rock Cafe na Starówce w Gdańsku Głownym... super impreza, dobra muza, można się wyskakać :) :) :)

2. Magnes - Akademiki na ul. Polanki, pełen rock&roll, tani browar (Specjal 3.5pln) i dobra muza, raczej do posiedzenia niż tańczenia choć zdarzało się...

3. Ygrek - jak wyżej, z tym że więcej pięknych studentek, dodatkowo można pograć w bilard...

4. Spatif w Sopocie - trzeba mieć fuksa żeby wpuścili, ale jak już się dostaniesz to Twoje libido powinno osiągnąć maksimum :) :) :)

5. Mechanik - ul. Do Studzienki, mnóstwo pieknych Pań studentek, piwko, można potańczyć, trochę gorsza muza..

6. Yesterday - obok Rock Cafe, dobra muza, mnóstwo pięknych Pań, można potańczyć i wogóle :) :) :)

Miłej zabawy!!!

Przemas

W Spatifie jeszcze podają Heveliusa, a do niego zamów pierogi z mięsem - pierwsza trójka w 3mieście ! Spotkasz tam słynnego onegdaj Dżordża Kanadę ! Czasem wpada Konio i Jarek Janiszewski - z tym ostatnim o audio gwarzyć można długo !

Parasolnik i Peter już nie żyją......... Peter bardzo lubił nie tylko białą broń. Wieść niesie,że kiedyś w kinie Polonia na Monciaku wystrzelił w ekran do niemieckiego czołgu.

Janiszewskiego znam bardzo dobrze bo jestem częstym gościem na próbach Bielizny, nawet ostatnio tam śpiewałem jak Jarek nie dojechał na próbę z Warszawy :) :) :) Poza tym jest maniakiem lampowców, ma nawet coś porządnego (przez duże P) w domku.

Przemas

ps. Bielizna, ech co to za zespół...

Przemas

Musieliśmy się spotkać - jestem przyjacielem ludzi z Bielizny a z lat wspólnej pracy - perkusisty. Przed bezczelną kradzieżą blach po koncercie w Medyku 3 lata temu grał na blachach,które mu uprzednio sprzedałem (po zakończeniu "kariery").

Mistrzu, skrobnij więc maila do Małego: Andrzej Jarmakowicz [[email protected]] he he he pewnie się ucieszy :) :) :)

Może spotkamy się znowu gdzieś na koncercie Bieliźniarzy, właśnie zmienili gitarzystę i gość jest całkiem do rzeczy (choć poprzedni też był genialny)!!! Może za rok będzie nowa płytka...

Przemas

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.