Skocz do zawartości
IGNORED

Autorytet w dziedzinie home-audio

Chicago

Rekomendowane odpowiedzi

Parę kandydatur usilnie dążących z przeszłości i teraz:

souvereign, sly, Lech36, przemak, Chicago, pmcomp, xajas, babatular, Szymon, Stefek, 747, Rafaell

Różnią się między sobą, ale dążyli lub dążą:)

W moim środowisku autorytetem mógłby być Ken Christianson - inżynier nagrań i super-audiofil. Od lat, od kiedy tylko pamiętam, jego specjalnością są sesje w ciekawie brzmiących miejscach. Pamiętam starą lokalizację ProMusica na Clark Ave i ogromne głośniki Dunlavy oraz pierwsze zetknięcie z BAT w 1998 roku. Poza tym wiadomo - główny majster w NAIM. Duża wiedza, wiele lat praktyki i potężna kolekcja płyt oraz nagrań. Następnie Audio Consultants - co najmniej kilku gości stamtąd wie co mówi i co robi - nie zawiodłem się na ich opiniach i inżynierskiej wiedzy.

A na forum AS? No cóż, lubię opinie kolegów z warszawskiego klubu, ceniłem komentarze stefka...

Kto jeszcze? No nie wiem, musiałbym pomyśleć?

Parker's Mood

Gość

(Konto usunięte)
45 minut temu, Chicago napisał:

W moim środowisku autorytetem mógłby być Ken Christianson - inżynier nagrań i super-audiofil. Od lat, od kiedy tylko pamiętam, jego specjalnością są sesje w ciekawie brzmiących miejscach. Pamiętam starą lokalizację ProMusica na Clark Ave i ogromne głośniki Dunlavy oraz pierwsze zetknięcie z BAT w 1998 roku. Poza tym wiadomo - główny majster w NAIM. Duża wiedza, wiele lat praktyki i potężna kolekcja płyt oraz nagrań. Następnie Audio Consultants - co najmniej kilku gości stamtąd wie co mówi i co robi - nie zawiodłem się na ich opiniach i inżynierskiej wiedzy.

A na forum AS? No cóż, lubię opinie kolegów z warszawskiego klubu, ceniłem komentarze stefka...

Jesteś światowy człowiek. Żyjesz w wielkim kraju. Tam wszystko jest wielkie, lepsze. Tam, autorytety są na porządku dziennym.

Ale, zamiast kręcić, zechciej napisać o co ci chodzi ?

Piszesz, że twoim autorytetem mógłby być Ken Christianson. Być może pisząc "W moim środowisku" masz na uwadze dobro twego środowiska. Czy ono też tak by chciało i chciałoby mieć w osobie Christianson'a swego mentora ? Piszesz, że pamiętasz co Christianson robił dawniej, gdzie bywał, pracował... a czy on pamięta kim ty jesteś ?

No cóż, jakieś, to co piszesz, jest mętne.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Pieprzyć autorytety. Mnie sprawia przyjemność spotkania się i posłuchania muzyki.

No ale ja, to truskawki cukrem... posypuję
  • Moderatorzy

Panowie , wątek zamykam ponieważ może stać się wyłącznie polem do pyskówek i wzajemnego obrzucania błotem.

Dziękuję.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.