Skocz do zawartości
IGNORED

Exclusive Cinema - nasze JVC pochwalcie się .

Warm Hoxton

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, Yodas napisał:

Ja swój dwa lata temu sprzedałem z prawie 2tys.h i wzorowo działa do dzisiaj....o 7tys.h mojego znajomego też już pisałem... wszystko z nim ok...

Wszystko gra ale najważniejsza jest cena . Wcześniej pmcomp przytoczył przykłady lepszych projów za sporo niższą cenę  a kosztowały dwa razy więcej niż HW .

Gość

(Konto usunięte)
10 minut temu, Warm Hoxton napisał:

projów za sporo niższą cenę  a kosztowały dwa razy więcej niż HW .

Niższa czyli dwa razy więcej? Widać że kierujesz się logiką w życiu ????

10 minut temu, subfan napisał:

Niższa czyli dwa razy więcej? Widać że kierujesz się logiką w życiu ????

Jako nowe kosztowały dwa razy więcej .

Wszystko gra ale najważniejsza jest cena . Wcześniej pmcomp przytoczył przykłady lepszych projów za sporo niższą cenę  a kosztowały dwa razy więcej niż HW .
Czy lepszych ogólnie to bym polemizował...z lepszym kontrastem owszem...Sony ma dużo lepszą obróbké obrazu w ruchu aniżeli X3 i x35 itd.
Porównywałem swojego czasu u mnie z hw55...JVC trzeba obowiązkowo kalibrować,Sony po wyjęciu z pudełka świeci lepiej w tym temacie, JVC daje miękki obraz taki "analogowy", natomiast Sony ostry , "cyfrowy", zależy kto co lubi...Sony dużo cichszy, bardzo dobre 3d...Sony to projektor uniwersalny do różnie zaadaptowanych pomieszczeń...aby zobaczyć niesamowity kontrast w JVC trzeba mieć dobrze zaadaptowane pomieszczenie...
Sony HW 55/65 na X3/x35 bym nie zamienił, ale gdybym miał kasę na rs540 to bym się chwili nie zastanawiał... :)

jak zobaczyłem scenę skoku Burnham (ST Discavery) to miałem banan na ryju i oglądałem to kilka razy chodząc po pokoju. Ja jestem zadowolony, wielu innych też ale jeden pajac kupując tanie gówniane projektory wiecznie ma problem i musi od czasu do czasu odreagować.

Tym , którzy wzdychają do SONY i JVC marząc o wygranej w lotka polecam obejrzeć na YouTube porównanie projekcji w warunkach domowych  Vivitek 2299 Vs Sony VW 675ES  oraz  Vivitek HK-2299 Vs Optoma UHD 65 . 

Aktualna cena Sony z prawdziwym 4K to tylko 11,996.13 $ , premierowa 20,000 $ . Prawdziwa okazja , brać i nie zastanawiać się .

Według mnie nieistotne jest to , który jest lepszy ale czy jest wystarczająco dobry . No a co najważniejsze cena .

5 godzin temu, Warm Hoxton napisał:

polecam obejrzeć na YouTube porównanie projekcji

buhehe, teraz żeś rozwalił system... myślałem że tacy już wymarli.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.