Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Riczi75 napisał:

To dopiero początek . W dobie ogólnego zakazu zgromadzeń to i tak duża grupa ludzi nie poddająca się presji. Pis wiedział że ludzie pomału będą się budzić wiec dla swojego świętego spokoju wprowadził zakaz który z pewnością jeszcze długo będzie utrzymany w mocy podobnie jak maseczki . Aby ludziom gęby zamykać?

Myślę, że bez niego się nie uda ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

kijo.jpg

1 minutę temu, bubusia napisał:

Ale ty glupi jestes, ja piedole.

No jest ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

5 minut temu, Riczi75 napisał:

To dopiero początek . W dobie ogólnego zakazu zgromadzeń to i tak duża grupa ludzi nie poddająca się presji. Pis wiedział że ludzie pomału będą się budzić wiec dla swojego świętego spokoju wprowadził zakaz który z pewnością jeszcze długo będzie utrzymany w mocy podobnie jak maseczki . Aby ludziom gęby zamykać?

Dlatego szczyt epidemii mamy ciągle przed sobą. Najpierw sądy trzeba opanować do końca i media całkowicie podporządkować. 

To tak, jak z socjalizmem, ciągle tam zdążaliśmy a w drodze się przecież nie je. 

3 minuty temu, jar1 napisał:

i media całkowicie podporządkować. 

A które sobie poza TVP podporządkowali rzez ostatnie 6 lat? TVP każdy sobie czyści, po wygranych wyborach, robił to i SLD, i PO, w takim samym, jak nie większym stopniu jak PiS.

1 minutę temu, A3Dzoszu napisał:

A które sobie poza TVP podporządkowali rzez ostatnie 6 lat? TVP każdy sobie czyści, po wygranych wyborach, robił to i SLD, i PO, w takim samym, jak nie większym stopniu jak PiS.

Polsat chociażby.

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, A3Dzoszu napisał:

No i sponsoring zajebisty uprawia . Na taką skalę pojechali teraz że hoho . Ktoś to kiedyś może sprawdzi gdzie takie środki jakie dostało TVP , poszły . 

9 minut temu, jar1 napisał:
11 minut temu, A3Dzoszu napisał:

Polsat chociażby.

Zapomniałeś dopisać, że żartujesz ? 

Pokaż choć jeden przykład pisowskiego działania, choć trochę podobny do tego, jak PO sprzedało Hajdarowiczowi Rzepę a później ten wypieprzył z niej wszystkich dziennikarzy, którzy próbowali patrzeń na ręce rządowi Tuska. To była JEDYNA poważna gazeta, w której można było przeczytać coś nie na rękę dla PO i ją wyczyścili.

Czekam - pokaż choć jeden przypadek.

Edytowane przez A3Dzoszu
16 minut temu, A3Dzoszu napisał:

Myślę, że bez niego się nie uda ?

Ukryta Zawartość

kijo.jpg

No jest ?

Patrzałeś z którego to roku ?Ten facet juz dawno kopa dostał

a teraz cos powiedz na temat ostatniej szopki Sasina i kto za ten burdel będzie płacił?Czekam na podobne zastosowanie pisowskiej nogi do Sasina ...aha kwota cos mizerna tamtego do tejże ulotkowo kopertowej...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, asterix1 napisał:

Patrzałeś z którego to roku ?Ten facet juz dawno kopa dostał

a teraz cos powiedz na temat ostatniej szopki Sasina i kto za ten burdel będzie płacił?Czekam na podobne zastosowanie pisowskiej nogi do Sasina ...aha kwota cos mizerna tamtego do tejże ulotkowo kopertowej...

Sasin nie kradł pieniędzy.

10 minut temu, A3Dzoszu napisał:

Idiotów szukaj w pisie i tych którzy na nich głosują

Edytowane przez asterix1
10 minut temu, A3Dzoszu napisał:
20 minut temu, jar1 napisał:
21 minut temu, A3Dzoszu napisał:

Polsat chociażby.

Zapomniałeś dopisać, że żartujesz ? 

Pokaż choć jeden przykład pisowskiego działania, choć trochę podobny do tego, jak PO sprzedało Hajdarowiczowi Rzepę a później ten wypieprzył z niej wszystkich dziennikarzy, którzy próbowali patrzeń na ręce rządowi Tuska. To była JEDYNA poważna gazeta, w której można było przeczytać coś nie na rękę dla PO i ją wyczyścili.

Czekam - pokaż choć jeden przypadek.

@jar1

To jak, podasz?

6 minut temu, asterix1 napisał:

Idiotów szukaj w pisie i tym którzy na nich głosują

To, że jesteśmy narodem idiotów wiedziałem od dawna. Wystarczy kontakt z ludźmi.

Najgorsze w tym wszystkim jednak jest to, że po całym tym kryminale z wyborami, gdzie Witek, Duda, Gowin i Kaczyński wraz Susinem i Morawieckim powinni już dawno uczciwie siedzieć, rząd ma wciąż poparcie na poziomie 40% (sic!).

Daje to im wyraźny sygnał, że de facto mogą wszystko, skoro przeszedł im taki numer z wyborami.

k**wa! W jakim my państwie żyjemy! Janusze i Grażyny! sp***dalać z tego kraju!

13 minut temu, asterix1 napisał:

Idiotów szukaj w pisie i tym którzy na nich głosują

A ty merytorycznie możesz odpisać czy jak nie wiesz co odpisać, to zaczynasz wyzywać? To jest taki standard tutaj?

2 minuty temu, Meloman napisał:

gdzie Witek, Duda, Gowin i Kaczyński wraz Susinem i Morawieckim powinni już dawno uczciwie siedzieć

Wskaż za co. Dokładnie, które przepisy zostały złamane? Tylko nie zacznij mnie wyzywać, jak ten wyżej, tylko normalnie odpowiedz. Myślę, że jesteśmy tu na tyle dorośli, że możemy sie pokusić o rzeczową dyskusję.

Edytowane przez A3Dzoszu

A ty merytorycznie możesz odpisać czy jak nie wiesz co odpisać, to zaczynasz wyzywać? To jest taki standard tutaj?

Po prostu zniżyłem się do Twego poziomu...wiem ze to jest dno ale cóż poświecę się ...

Po prostu zniżyłem się do Twego poziomu...wiem ze to jest dno ale cóż poświecę się ...

A czy ja kogoś tu albo ciebie nazwałem idiotą? Jak na razie to można napisać, ze to ja nie zniżam się do twojego poziomu, co wszyscy mogą przeczytać...

Po raz kolejny potwierdza się to, że wyzwiska, wycieczki personalne zaczynają się wtedy, kiedy kończą się racjonalne argumenty...

7 minut temu, A3Dzoszu napisał:

Wskaż za co. Dokładnie, które przepisy zostały złamane? Tylko nie zacznij mnie wyzywać, jak ten wyżej, tylko normalnie odpowiedz. Myślę, że jesteśmy tu na tyle dorośli, że możemy sie pokusić o rzeczową dyskusję.

Proszę Cię. Wkręcić się nie dam, a chyba tak głupi nie jesteś, żeby nie wiedzieć.

2 minuty temu, Meloman napisał:

Proszę Cię. Wkręcić się nie dam, a chyba tak głupi nie jesteś, żeby nie wiedzieć.

A ja cię proszę, żebyś podał coś na potwierdzenie swojej tezy. Jeżeli nie potrafisz to napisz, ze nie potrafisz, bo teraz zaczynasz lawirować... A jeżeli ja jestem taki głupi a ty nie to mnie oświeć., bo takim tekstem to raczej swojej mądrości nie potwierdzasz...

Edytowane przez A3Dzoszu
Teraz, A3Dzoszu napisał:

A czy ja kogoś tu albo ciebie nazwałem idiotą? Jak na razie to można napisać, ze to ja nie zniżam się do twojego poziomu, co wszyscy mogą przeczytać...

16 minut temu, asterix1 napisał:
17 minut temu, A3Dzoszu napisał:

No dobra odpowiem Ci jak najprościej :Jak nazwac Sasina który namieszał w szopce zwanej wyborami kopertowymi za które wydano masę kasy i nie będą mu groziły żadne konsekwencje

Ps Wydatek do Kijowskiego niewspółmiernie większy ...tamten wyleciał z KOD-u ten zas dalej na stołku siedzi

Ps2 Zanim coś napiszesz wkleisz pomyśl

6 minut temu, A3Dzoszu napisał:

Nie oczekujesz od nich za duzo?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

23 minuty temu, asterix1 napisał:
24 minuty temu, A3Dzoszu napisał:

No dobra odpowiem Ci jak najprościej :Jak nazwac Sasina który namieszał w szopce zwanej wyborami kopertowymi za które wydano masę kasy i nie będą mu groziły żadne konsekwencje

Ps Wydatek do Kijowskiego niewspółmiernie większy ...tamten wyleciał z KOD-u ten zas dalej na stołku siedzi

Ps2 Zanim coś napiszesz wkleisz pomyśl

Na prawdę porównujesz marnotrawstwo, które w przypadku wyborów miało oczywiście miejsce, do ordynarnego okradania instytucji, w której się pracuje czyli wyciągania kasy lewymi fakturami? Ty poważnie to piszesz? 

2 minuty temu, A3Dzoszu napisał:

A ja cię proszę, żebyś podał coś na potwierdzenie swojej tezy

Okej. Wierz cały czas Kurskiemu. Nie odpowiadaj proszę. Wychodzę z tego wątku. Nie chcę się po prostu denerwować.

Niezależnie - pozdrawiam.

Teraz, asterix1 napisał:

Może Ty  cos napiszesz o Sasinie ?

A co chcesz. Myslal ze beda, to drukowal. Okazalo sie, ze nie, to nie drukuje. Gdyby Kodziarze siedzieli na stole wladzy, ktos od nich zrobilby dokladnie to samo w dokladnie takich samych okolicznosciach. A ty nawet bys nie pisnal.

4 minuty temu, A3Dzoszu napisał:

Na prawdę porównujesz marnotrawstwo, które w przypadku wyborów miało oczywiście miejsce, do ordynarnego okradania instytucji, w której się pracuje czyli wyciągania kasy lewymi fakturami? Ty poważnie to piszesz? 

Jak najbardziej powaznie. Sasinem bedzie zyl co najmniej tydzien. Potem dostanie cos innego.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

3 minuty temu, jar1 napisał:
17 minut temu, A3Dzoszu napisał:

@jar1

To jak, podasz?

Nie, sam se szukaj.

I to by było na tyle mojego zainteresowania twoimi wypocinami.

Pa !

O tyle dobrze, ze mnie chociaż wyzwałeś za to szacun ?  Ale odpowiedzieć najzwyczajniej nie potrafisz ?
Swoją drogą to ciekawe, że jak ktoś yu ma inne poglądy to znika "z czyjegoś zainteresowania ' a te jego odmienne poglądy są nazywane wypocinami, bez przytoczenie kontr poglądów.
Tu na prawdę panują ciekawe standardy ?

Może jednak coś znajdziesz, pytanie poniżej? ?
"Pokaż choć jeden przykład pisowskiego działania, choć trochę podobny do tego, jak PO sprzedało Hajdarowiczowi Rzepę a później ten wypieprzył z niej wszystkich dziennikarzy, którzy próbowali patrzeń na ręce rządowi Tuska. To była JEDYNA poważna gazeta, w której można było przeczytać coś nie na rękę dla PO i ją wyczyścili.

Czekam - pokaż choć jeden przypadek."

Tam wyciągnięto wnioski -sprawa w sądzie (cos mi sie widzi ze raczej to nie z Twojej opcji Kijowski i sprawa)

to teraz takie cos marnotrawstwem sie nazywa? kłamał aż do kilku dni przed psudo -wyborami - nie czekał na powrót ustawy z Senatu już za ten fakt powinien zostać pociągnięty do odpowiedzialności ...wiem, ze obojętnie jak sie skończy i tak podatnicy za ten wyczyn na końcu zapłacą a nie to beztalencie z Żoliborza i ta szajka co rządzi krajem

5 minut temu, Meloman napisał:

Okej. Wierz cały czas Kurskiemu. Nie odpowiadaj proszę. Wychodzę z tego wątku. Nie chcę się po prostu denerwować.

Niezależnie - pozdrawiam.

Typowe, jak się nie wie co napisać.
Również pozdrawiam ?

4 minuty temu, bubusia napisał:

A co chcesz. Myslal ze beda, to drukowal. Okazalo sie, ze nie, to nie drukuje. Gdyby Kodziarze siedzieli na stole wladzy, ktos od nich zrobilby dokladnie to samo w dokladnie takich samych okolicznosciach. A ty nawet bys nie pisnal.

Gdyby babcia miała...nie gdybaj kasa na wydruk poszła i inie pieprz głupot

Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, A3Dzoszu napisał:

Typowe, jak się nie wie co napisać.
Również pozdrawiam ?

Mamy kilka afer za które można pociągnąć PiSowskich wodzów do odpowiedzialności prawnej .

https://natemat.pl/254755,jakie-afery-wybuchly-za-rzadow-pis-skoki-getback-drugie-pensje

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.