Skocz do zawartości
IGNORED

Nad 319 czy 372 jako koncowka mocy ?

pastwa

Rekomendowane odpowiedzi

W zasadzie to pytam głownie o tego pierwszego(choc porownanie obu byloby super),bo dziwnym trafem jakos tak bez echa przeszedł ten model i ciezko jakakolwiek recenzje sensowna wynalezc o nim, z tym drugim juz znacznie latwiej.

Sa to tanie produkty( 319-kę nową moge wyludzic za 1600PLN, a 372 juz za 2400),wiec od biedy kupie troche w ciemno jak niczego sie nie dowiem.A moze lepiej konkretnie koncowke 272,tyle ze tu mozliwosci rozbudowy sa mniejsze,bo ucina mi to ewentualne mostkowanie.

ps. wiem,ze te pytania o NAD-y sa juz oklepane,ale czasem trzeba,darujcie zatem ;-)

https://www.audiostereo.pl/topic/14777-nad-319-czy-372-jako-koncowka-mocy/

Gdzie ten sklep? Chyba w Koziej Wólce, bo za ta kasę nie ma się co zastanawiać, jeżeli rzeczywiście wzmak nie jest używany i post reklamacyjny. Jakbyś nie kupił, daj znać na priva.

P.S. Na pewno lepsze zasilanie niż w 372.

Bluesound Node / Synthesis Roma 96DC+ / B&W 706 S3

Moim zdaniem jedyny plus 372 to odłączalny kabel zasilający (w 319 możesz sobie później wstawić porządne gniazdo, zrobi to chociażby Neel), brałbym 319.

Co z innymi forumowiczami?

Mc Gyver - spisz czy głowa boli?

Bluesound Node / Synthesis Roma 96DC+ / B&W 706 S3

Neel bierze strasznie słono za samo wstawienie gniazda IEC. Ja to mogę zrobić znacznie taniej, przy okazji może się uda jeszcze coś poprawić. Nie zaglądałem mu pod maskę, ale niemal zawsze są pewne możliwości, czy to w zasilaniu, czy w samym stopniu mocy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.