Skocz do zawartości
IGNORED

Amplituner do głośników Q aqustick

gabmike

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ma prośbę mogę kupić te kolumny w dobrej cenie Q Acoustics 3050i 5.1 I potrzebuje pomocy z doborem odpowiedniego Amplitunera do pokoju 40m , głównie do oglądania filmów muzyki około 30 procent 

Witaj,

bardzo dobrym uzupełnieniem kolumn Q Acoustics są amplitunery Onkyo i Denon. W przypadku Onkyo jeśli ma być budżetowo, spójrz na model TX-NR686, natomiast na pewno lepszą opcją będzie najnowszy TX-NR696. W przypadku Denon idealnie sprawdzi się AVR-X2600H, chociaż jest także bardzo atrakcyjny cenowo model AVR-S750H.

Wyposażenie urządzeń jest podobne i bogate, różnice są bardziej słyszalne przy bezpośrednim porównaniu. Onkyo jest dokładne, analityczne, szybkie, zwinne. Denon jest bardziej plastyczny, ciepły, gęsty, dociążony.

Przyjrzyj się proszę moim propozycjom, w przypadku pytań oczywiście służę pomocą. Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, porównania oraz oczywiście indywidualne wyceny dla forumowicza.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Jest spora różnica cenowa między tymi dwoma denonami a tak w praktyce co bym dostał gdybym dołożył do tego droższego sprzętu czy jest po prostu warto dołożyć nie znam się totalnie na takim sprzęcie dlatego właśnie pytam tutaj na forum ludzi, którzy się naprawdę znają. Dziękuję za wszelkie odpowiedzi

Ponieważ amplituner jest zupełnym maximum jak do tych kolumn  aczkolwiek pisałeś że kolumny możesz dostać w lepszej cenie więc dołożyć do elektroniki można ? Postaraj umówić się na odsłuch i sprawdź czy warto dopłacić.

Seria x3000 zawsze ma dziwną cenę, zważywszy że to taka udoskonalona X2000
Sensowniej dołożyć do serii X4000 która już jest lepsza i ładniejsza z aluminiową obudową jak prawdziwy sprzęt dawniej ? Zawsze można go rozbudować dodatkowym stereo i w ogóle ? Zatem na taki X4400 warto okiem rzucić ?

Tak mi się wydaje że te głośniki są w dobrej cenie które mogę kupić.W Polsce sprawdzałem w internecie chodzą po około 7000pln za komplet 5.1 ,tutaj w Irlandii są za 1100 euro.

Marantz MM7025,Pioneer VSX-934 7.2 ,Sony STR-DN1080 7.2 ,Pioneer VSX-LX304 9.2 

A jeżeli chodzi o taki sprzęt , który by się nadał lepiej.

Nie mam możliwości odsłuchu sprzętu 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tu są wszystkie sprzęty jak by ktoś był chętny zobaczyć to dziękuję

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.