Skocz do zawartości
IGNORED

Gril murowany

Rekomendowane odpowiedzi

51 minut temu, il Dottore napisał:

Można kiełbasę na kiju, a jeśli chcesz pogrillować to też się da. Są takie okrągłe ruszty zawieszone na łańcuchu z regulacją wysokości.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dokładnie tak można zrobić jak chcesz coś ugrillować. 

56 minut temu, xajas napisał:

Jeali chodzi o atmosfere to nie zastapi, ale do powazniejszego grillowania sie nie nadaje

Powiem Ci, że zawsze można profesjonalniej i z tego zdaję sobie sprawę. Mi wystarczy. Piekę kiełbaski lub ziemniaczki z boczkiem. 

Przyjdzie kolega, na szybko rozpalimy , upieczemy po jednej kiełbasce, jeszcze takim sposobem niezbyt zdrowym, czyli na pełnym ogniu. Popatrzymy w spokoju jak płonie ogień i myk spać, bo robota rano ?

Zauważyłem nikt nie podnieca się tym co akurat zje. To tylko jeden element na alkoholowej drodze ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez daris666

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Zauważyłem nikt nie podnieca się tym co akurat zje. To tylko jeden element na alkoholowej drodze 

Brzmi to bardzo pdejrzanie. Czyli de facto chodzi o alkohol. A ja myslalem ze chodzi o jedzenie
2 godziny temu, xajas napisał:
12 godzin temu, daris666 napisał:
 Zauważyłem nikt nie podnieca się tym co akurat zje. To tylko jeden element na alkoholowej drodze emoji846.png

Brzmi to bardzo pdejrzanie. Czyli de facto chodzi o alkohol. A ja myslalem ze chodzi o jedzenie

No nie ? ? ?

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Powracamy do murowanych grilow.

Nie zapomnij o krzyzyku nad kominem.

O swieconej wodzie byla juz mowa powyzej

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Bym miał taki piękny grill murowany to też bym się do niego modlił... ?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.