Skocz do zawartości
IGNORED

Pytanie do ludzi z Krakowa i okolic

Greg

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Wybieram się do tego pięknego miasta i przy okazji chciałbym zakupić kabelki Cordiala CLS 225 i/lub CLS 240.

Gdzie to mogę uczynić?

Proszę o nazwę sklepu i ulicę, na której rzeczony się znajduje.

Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/1535-pytanie-do-ludzi-z-krakowa-i-okolic/

nie mam zielonego pojecia gdzie mozna kupic te cordiale, nie ma ich w nautiliusie na malborskiej, na chodkiewicza chyba tez nie, w krakowie jest raptem 3 sklepy z hajfajem audiofilskim,w big foxie raczej tez nie dostaniesz ale oni na pewno wspolpracuja z konsbudem bo biora sluchawki od nich,a w ogole to kup raczej cabletalk 3.1, nic ci nie obetnie z wysokich tonow a basu na pewno przybedzie i srednica wyjdzie przed glosniki, za te 20 zl za m to bardzo sensowny kabel, kup z drugiej reki to ci wyidzie ok 10 zl, ja mam porzadne druty xlo ale i tak myslalem o zamianie na cable talki concert 2.1, w talkach siedzi sporo tzw muzykalnosci co sie przydaje w naszych kiepsko wytlumionych pokojach

Dzięki za zaproszenie.

W Warszawie będę jutro, ale kompletnie bez wolnego czasu.

A tak sie składa, ze w Krakowie będę całkiem na luzaka i mógłbym coś zakupić.

Hmm, swego czasu zastanawiałem się nad Rotelem - może zmienię?

Co wy na to Krakowiacy i Górale?

Podpowiecie???

Do Grega: Cordiale się kupuje w sklepach ze sprzętem muzyczno-estradowym, a nie audiofilskim. Zadzwoń do dystrybutora (Konsbud Audio, mają stronę w necie) i spytaj sie gdzie to w Krakowei sie kupuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.