Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie - Kraków - 19-20 Luty?

mgrzemow

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc,

Od jakiegos czasu meczy mnie zabawa w DIY w pojedynke. Po pierwsze troche smetnie, a po drugie nie ma czlowiek porownania do innych, a jak wiadomo wlasne produkty tak sie podobaja, ze nie majac porownania wybaczymy im wszelkie wady ;-)

Mam wolna chate w Krakowie, w ktorej moznaby zorganizowac spotkanie. Zapewniam jadlo i napoje.

Proponuje spotkac sie i posluchac swoich konstrukcji, wymienic sie doswiadczeniami i po prostu pogadac.

Z powodow zasadniczych w gre wchodza raczej weekendy. Proponuje wstepnie weekend 19-20 luty.

Sam moge wystawic swoje podlogowe glosniki na SPH165KEP i DT100. Elektronika raczej nie mam sie co chwalic - NAD3020 i CD Sony CDP-XA2ES. Mam jeszcze przyzwoity przedwzmacnicz Rotela RC972. Liczylbym na okazje posluchania ciekawych konstrukcji.

Co Wy na to?

https://www.audiostereo.pl/topic/15422-spotkanie-krak%C3%B3w-19-20-luty/

jak będzie kot alpinista, to ja bym również wskoczył ;)

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

mysle, ze to dobry pomysl na zalozenie lokalnej komorki audiofilskiej ;-)

wstepnie sie pisze - nie mam nic DIY (zabieram sie za gainclona), ale moge przyniesc musical fidelity A2 (klasa A) do porownan

ja też sie piszę,mogę skombinować alepha 3,moze kit p.Albeckiego na Audaxach,a moze jak cos zrobie to mój projekt na Ravenach i węglowych audaxach (13stka i 21ka) oraz kolumny na vifach m18wh i DX

No to przygotujcie się na spotkanie z dwiema alpinistycznymi (i jedną nie) futrzastymi samicami.

Od jakiegoś czasu bawię się również w domowy wyrób piwa, więc będzie degustacja ;-)

Przygotuję 2 pokoje odsłuchowe.

Kto jeszcze, kto jeszcze? Moze ze Sląska? Zapraszam.

Ups, czuje, ze wkraczam na śliski grunt - a wychowywałem się w Katowicach, więc powinienem wiedzieć, że trzeba uważać.

Ujmijmy to w ten sposob - hanysy, gorole, cepry i nie cepry są mile widziani.

Że też zachciało się moim dziadkom ,, na zachód" wyjeżdżać!Teraz na wszystkie odsłuchy mm daleko.Nic to jednak , jak tylko wiosenka nastanie , dojadę na Śląsk lub dalej motorkiem , żebyscie sobie nie myśleli , że Was nie odwiedzę :))))

Panowie, niestety nie mam możliwości przybyć w podanym terminie, nad czym ubolewam strasznie. Gdyby się udało przesunąć spotkanie na pierwszy lub drugi weekend marca, to będę mógł być, i przywiozę fajne rzeczy.

McGyver - Szkoda, ale ja z kolei nie bardzo bede mogl potem przez pare tygodni.

Proponuje jednak zrobic to spotkanie w tym terminie. Nic nie stoi na przeszkodzie, zeby je kiedys powtorzyc :-)

>mgrzemow

jak mozna to chetnie bym sie na takim spotkaniu pojawil, moge przytaszczyc swojego GainClona zasilanego z baterii (troche obudowa niekompletna, chyba ze tak sie zmobilizuje ze do przyszlego weekendu zdaze :)

No to powoli sie wszystko klaruje.

Podsumujmy - zapowiedzieli sie:

wojtek2 - gainclone

Rambo (Adam - mam racje?) - napisz prosze co masz aktualnie i co mozesz ze soba przyniesc

Miszczur - Musical Fidelity A2

gipsy - aleph3 i duzo glosnikowych dobroci (mniam ;-)

tdrozd

martin-79

tomazo - gainclone

ja - glosniki na SPH165KEP i DT100

Ktory dzien weekendu wam bardziej pasuje? Proponuje sobote. Ja wstaje w sobote kolo 11tej, wiec jak ktos przyjedzie wczesniej to mnie obudzi ;-) Mozemy siedziec do nocy z dokladnoscia do sasiadow.

Witam

Pojawiła mi się możliwość przybycia. Czy zatem nie jest za późno by się jeszcze załapać?

I drugie pytanie: co wolicie posłuchać z moich kolumn, czy Minas Anor (z wątku o odsłuchach w Warszawie) czy pseudoklona Response 2,5 (nowość)?

Będzie też nowa konstrukcja niskobudżetowa mojego (wspólnego z Grzegorzem) projektu, lecz nie mojego wykonania.

-> Mcgyver: Byłbym koniecznie za tym pseudoklonem Response 2.5, bo mnie jakos b. ciekawi Wasza/twoja myśl ;) i Twoimi kolumnami z Wa-wy, które już trochę znam. Byłby to 2. punkt odniesienia (prócz wirtualnego w mojej głowie ;)

A czy można wiedzieć gdzie to spotkanie się odbędzie (miasto, adres na priva) ?

Myślę o boskiej PKP... ;-))

I jeszcze nie wiem gdzie miałbym dojechać. Może, jak będzie znośne połączenie - przypełznę, BTW przywożąc swoje Tabletki 2000...

Pozdr.

-> tdrozd: pasja bracie, pasja... ;-)))

* * *

Lubię znać prawdę na własne uszy ;) A spotkanie - widzę - jak w tytule wątku, czyli sprawdzam zaraz połączenia PKP do Krakowa.

Hej !

McGyver - naturalnie, zapraszam. Jesli o mnie chodzi, to przywiez to co uwazasz za najlepsze 8o)

Jesli chodzi o adres, to mieszkam 5 minut piechota od dworca, na ul. Botanicznej 6/4. Zalaczam mapke.

mapka

[obrazekLUKASZ-261218_1.gif]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

chetnie bym przyjechal ale z transportem klopot. Moze ktos bedzie jechal z okolic Stalowej Woli albo przez Stalowa Wole. Mogł bym zabrać moje standy DIT no i całkiem fajnie kolumienki DIT ale nie robione przez kogos innego. Ewentualnie moge zabrac NAD C 540 i C 340...

No niestety przy 2 rz. nie dalo sie uniknac pewnych zaklocen charakterystyki. Calosc miesci sie w zakresie +- 3dB, wiec nie jest zle, ale juz jakis tam swoj charakter toto ma.

Opracowalem tez wstepny project szeregowej zwrotki 3rz. Wyglada fajnie, ale potrzeba sporo czesci, wiec pewnie znowu za jakis czas...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.