Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz do 1500 zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Metal,rock i jazz słuchany jest ostatnio. Hip hop oraz elektroniczna muzyczka też czasem wleci. I jeśli nad to który? 356bee? 

Edytowane przez m1siek
10 minut temu, m1siek napisał:

Metal,rock i jazz słuchany jest ostatnio. Hip hop oraz elektroniczna muzyczka też czasem wleci

Optuje więc tymbardziej przy uniwersalnym NAD C375BEE

Edytowane przez Tal

Denafrips Enyo 15th, Naim Supernait 2, Xavian Ambra Esclusiva

Gość Kw202

(Konto usunięte)
15 minut temu, Tal napisał:

Skłaniałbym się jednak ku NAD aniżeli Exposure ćwicząc metal i pochodne.

Ciężko ostatnio trafić nada c 375 bee, bo takiego proponujesz prawda? 

Teraz, Kw202 napisał:

Ciężko ostatnio trafić nada c 375 bee, bo takiego proponujesz prawda? 

Google => OLX => NAD 375:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Gość Kw202

(Konto usunięte)
Teraz, m1siek napisał:

Na OLX idzie znaleźć

Nad będzie lepszy od onkyo przynajmniej a 9050. Nie ma dac ale za 300 idzie dostać dac magic 100 i będziesz zadowolony 😉

2 minuty temu, Tal napisał:

Na tego za 2900 bym uważał. Mógł być przegrzewany. 

Gość

(Konto usunięte)
3 godziny temu, m1siek napisał:

To jest licytacja i wątpię by poszedł za 3000

Ja u tego sprzedawcy kupowalem koncowke mocy, licytacja tylko "fikcyjna", zdjał mi ogloszenie i kupilem po za Alle.. Mega zabezpiecza towar, to Polak mieszkajacy w UK, godny zaufania.

2 godziny temu, m1siek napisał:

Metal,rock i jazz słuchany jest ostatnio. Hip hop oraz elektroniczna muzyczka też czasem wleci. I jeśli nad to który? 356bee? 

Żaden NAD..ale to tylko moje skromne zdanie😉

Gość Kw202

(Konto usunięte)
18 minut temu, Cezary_58669 napisał:

Ja u tego sprzedawcy kupowalem koncowke mocy, licytacja tylko "fikcyjna", zdjał mi ogloszenie i kupilem po za Alle.. Mega zabezpiecza towar, to Polak mieszkajacy w UK, godny zaufania.

Żaden NAD..ale to tylko moje skromne zdanie😉

A cła czasem nie trzeba płacić? 

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, Kw202 napisał:

Ja nie placilem, najlepiej skontaktowac sie ze sprzedajacym i sobie pogadać co i jak, ja tak zrobilem. Na przesylke czekalem pare dni, o ile pamietam, koles korzysta z jakiejs prywatnej linii przewozacej ludzi i towary. Do niczego nie namawiam, ale transakcja w moim przypadku byla perfekcyjna, zreszta mozna poczytac opinie innych..

Gość

(Konto usunięte)
39 minut temu, Kw202 napisał:

Zgodnie z art. GOODS. 5 Umowy o handlu i współpracy między UE i UK, cła na wszystkie towary są zakazane. W praktyce oznacza to, że do wszystkich towarów przywożonych z UK do UE ma zastosowanie stawka celna w wysokości 0%.2 gru 2021

Godzinę temu, Cezary_58669 napisał:

Żaden NAD..ale to tylko moje skromne zdanie

Zaproponowany NAD C375BEE zaczerwieniłby rozwydrzonego Exposure tak mocno że jego miłośnikom zadra na d...e by się dokleiła.

Gość

(Konto usunięte)
11 minut temu, Tal napisał:

Zaproponowany NAD C375BEE zaczerwieniłby rozwydrzonego Exposure tak mocno że jego miłośnikom zadra na d...e by się dokleiła.

Przepraszam, ale poniżej pewnego poziomu, staram sie nie schodzić..

Twój poziom poznałem już wcześniej gdy palnąłeś... żaden NAD

Edytowane przez Tal

Gość

(Konto usunięte)

Chodzi  o Twój prymitywny poziom wpisu powyżej, oraz braki w kulturze osobistej tegoż języka. Jeżeli chodzi o Nada375, to nudny, ciężki i basowy charakter brzmienia dla mnie. Wyrażam to jasno i kulturalnie, miło by było, gdybyś się dostosował do zasad dobrego wychowania.

Do 3000 można kupić Marantza pm15s1 lub s2 (nieco powyżej 3000)

Ewentualnie za ok. 2500 Marantz pm8005 lub pm ki pearl lite

Dobry wybór to też Yamaszka as1000, 2,5-3 k 

17 godzin temu, costa brava napisał:

Do 3000 można kupić Marantza pm15s1 lub s2 (nieco powyżej 3000)

Ewentualnie za ok. 2500 Marantz pm8005 lub pm ki pearl lite

Dobry wybór to też Yamaszka as1000, 2,5-3 k 

Temat jest wzmacniacz do 1500zł...

Jedyną rzeczą, której uczy historia, jest to, że większości ludzi niczego nie uczy. [Winston Churchill]

6 godzin temu, costa brava napisał:

Ale kolega zwiększył budżet do 3 k

A to przepraszam nie doczytałem 🙂

Jedyną rzeczą, której uczy historia, jest to, że większości ludzi niczego nie uczy. [Winston Churchill]

Dzięki wszystkim za propozycje. Temat Chyba do zamknięcia chyba że ktoś jeszcze coś poleci. W niedalekiej przyszłości odezwę się również w sprawie kolumn. Pozdrawiam I wesołych świąt.  

Gość Kw202

(Konto usunięte)
8 minut temu, m1siek napisał:

Dzięki wszystkim za propozycje. Temat Chyba do zamknięcia chyba że ktoś jeszcze coś poleci. W niedalekiej przyszłości odezwę się również w sprawie kolumn. Pozdrawiam I wesołych świąt.  

Na co się zdecydowałeś? 

Szczerze to Jeszcze nie wiem 🙂 ale zapewne wezmę któryś z wymienionych tu sprzętów. Mam zamiar Jeszcze trochę poszperać i dowiedzieć się co nieco o nich więcej i wtedy zdecyduję. 

Gość Kw202

(Konto usunięte)
10 minut temu, m1siek napisał:

Szczerze to Jeszcze nie wiem 🙂 ale zapewne wezmę któryś z wymienionych tu sprzętów. Mam zamiar Jeszcze trochę poszperać i dowiedzieć się co nieco o nich więcej i wtedy zdecyduję. 

Najmądrzej jest kupować z odsłuchem, można się delikatnie sugerować opiniami i artykułami branżowymi. Ale odsłuch to odsłuch, każdy ma swój gust 

Gość

(Konto usunięte)
7 godzin temu, m1siek napisał:

Powodzenia Ci życzę oraz radosnych świąt.

W dniu 21.10.2021 o 12:18, slyszecisze napisał:

Blisko Twojego budżetu jest nawet teraz Exposure 2010. Warto rozważyć. To dobra baza, szczególnie że planujesz zmienić kolumny w niedalekiej przyszłości.

Expo.. The End.

De gustibus non est disputandum

Gość

(Konto usunięte)

Do ciężkich brzmień polecam Rotela a szczególnie dzielony zestaw końcówka + przedwzmacniacz, ja zaczynałem odsłuch metalu od RB-03 i RC-03 jednak przedwzmacniacz zmieniłem na Yaqin MS-12B + lampy Psvane Tressure MKII grało to całkiem dobrze i myślę że w 3000 spokojnie się zmieścisz 😉 

• Pokaż nowe odpowiedzi