Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie kolumny do mojego systemu???

gregin

Rekomendowane odpowiedzi

pyru > Linki do aukcji ? No to trochę przesada, ale Masz przecież zakładkę : Ogłoszenia.

Ale jeśli ktoś szuka na forum czegoś dobrego , to uważam,że napisanie w wątku : Napisz na priva mam propozycję .... a takie cos jest tu przedmiotem kontrowersji, nie spowoduje trzęsienia ziemi.

Zreszta juz dawno proponowałem na forum ,aby założyć cos na wzór zakładki DiY, gdzie producenci amatorzy odpłatnie ( kilka złotych) mogliby zakładać wątki i omawiać w nich swoje małe ekonomiczne przedsięwzięcia.

W końcu serwer na którym wisi nasze forum trzeba jakoś opłacać.

I wtedy nikt nie miałby pretensji.

Trzeba też rozróżnić stricte reklamy (typu: nie bądź głupi kupuj u mnie) od informacji (zobacz mogę to zrobić).

Chyba ideą forum jest zdobywanie wiedzy jak i wymiana doświadczeń. Po za tym miło jest się dowiedzieć, że ktoś zrobił coś fajnego lub zaczął działać na polu audio komercyjnie.

Grr, czy nikogo już to nie razi oprócz kilku pozostałych dinozaurów?

Wprawdzie kolumn kolegi nie słuchałem (zresztą nie mam doświadczenia w kolumnach za 30000zł), ale nie wydaje mi się żeby to jak grają miało tu cokolwiek do rzeczy.

Koniec już z zaśmiecaniem tego tematu, jak się chcecie bluzgać albo pogadać to są inne miejsca dla was. Narazie tylko bezczelnie korzystacie z mojego wątku, kłócicie się jak małe dzieci!!! Chyba jesteście obeznani na forum to nie rzucajcie tu już więcej tekstów nie związanych z zadanym na POCZĄTKU PYTANIEM!!!!!!!

Ja prosiłem o pomoc związaną z doborem kolumn a jak ktoś nie umie czytać to co tu robi w ogóle???

I jeszcze ciekawi mnie to że jak ktoś napisze pytanie np. tylko: jakie kolumny do 1000zł, to zaraz znajdzie się kupa ludzi która go zjedzie że co to za pytanie, nie umie korzystać z wyszukiwarki, podał za mało informacji itp...I jak wszystko poda to mu pomogą.

A ja napisałem wszystko i w odpowiedzi dostałem do przeczytania jakieś kłótnie w ogóle nie zwiazane z tematem. Co się dzieje z tym forum???

gregin wiesz co dobrze że mnie wygoniłeś na stronę kino domowe bo tam nie ma tylu mądrusi których nik nie słucha i na łamach forum muszą się wyżalić , a nie potrafią odpowiedzieć na twoje pytanie czarno na białym

tam w 5 dodam że kontrytnych odpowiedziach uzyskałem odpowiedz na moje pytanie

może spróbuj tam !? :)

gregin mówie Ci spróbuj tam zapytać !!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo tu to usranej śmierci się nie doczekasz , a w między czasie nabędziesz takiej wiedzy że sam sobie jej zbudujesz hehehehehe Pozdrawiam

gregin,

krótki rzut oka na stronę www.hifi.pl

za 800 zł nie będzie rewelacji, ale dwa typy do lekkiego stargowania nie wyglądają tak źle: mirage 390is - 850 zł, Dali 505 - 950 zł. I jedne i drugie to niewielkie podłogówki. O pierwszych przeczytasz w recenzjach na hifi.pl, o drugich w opiniach tutaj, o ile dobrze pamiętam.

kazik: hehehe... DI- wzór towarowy zastrzeżony :) Strasznie ciekaw jestem co za 8 stów sensownego tym razem McG zaproponował... budżecik niewielki, czyzby do kręgu zainteresowania wszedł Alphard? Toż tego w ogóle nie warto podłączać :)

według mnie DI w takiej cenie to średni wybór, ja bym wolał kupić nawet shit ale jakiś markowy, prędzej czy później z tak taniutkich kolumn przyjdzie sie przesiąść na coś lepszego, a wtedy cienko widzę sprzedaż DI. No, ale róbta co chceta :)

Alpharda już nie dotykam. Istnieją lepsze (ale też nieco droższe) głośniki, i nie jest to Tonsil ani Tesla, lecz coś, co jest stosowane przez takich producentów jak Dali, ALR czy też nawet JM-Lab w tańszych konstrukcjach. A po co sprzedawać moje DIY, skoro przy przesiadce na coś lepszego w przyszłości mogę je przyjąć w rozliczeniu?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.