Skocz do zawartości
IGNORED

Nowy Wspaniały Świat

Rekomendowane odpowiedzi

Paapa Essiedu jako Severus Snape w serialu “Harry Potter”? To podobno wybór HBO.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Screenshot 2024-12-05 at 19-44-49 Paapa Essiedu jako Severus Snape w serialu “Harry Potter” To podobno wybór HBO.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tadeiro

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Byłem jakiś czas temu w kinie z synem  na filmie Marwela niby od 15 lat. Takiego gów.... dawno nie widziałem, chamowo do kwadratu  ,klną więcej  niż żule syn  z wrażenia miał oczy jak podstawki pod filiżanki .Ostatni raz  zostałem wyciągnięty na taką szmirę. Żonie zrobiło się głupio że kupiła nam bilety na te bagno.

4 godziny temu, mariusz05 napisał:

Byłem jakiś czas temu w kinie z synem  na filmie Marwela niby od 15 lat.

??? A może coś więcej? Bo nic nie mogę zrozumieć z Twojego wpisu.

12 godzin temu, soundchaser napisał:

??? A może coś więcej? Bo nic nie mogę zrozumieć z Twojego wpisu.

Konkretnie to ta szmira się nazywała "Deadpool & Wolverine" z wstawkami gejowsko LGBT, najeżdżali na konkurencyjną wytwórnie filmową, bluzgi co chwilę, 50 płci inne tego typu idiotyzmy.

19 godzin temu, mariusz05 napisał:

Byłem jakiś czas temu w kinie z synem  na filmie Marwela niby od 15 lat. Takiego gów.... dawno nie widziałem, chamowo do kwadratu  ,klną więcej  niż żule syn  z wrażenia miał oczy jak podstawki pod filiżanki .Ostatni raz  zostałem wyciągnięty na taką szmirę. Żonie zrobiło się głupio że kupiła nam bilety na te bagno.

jeśli ktoś chodzi do kina na g*wno i dziwi się, że to g*wno, to i ja się dziwię...pokazuj synowi porządne kino...po co oglądać nowe rzeczy, skoro nie zna się klasyki?

2 godziny temu, mariusz05 napisał:

Konkretnie to ta szmira się nazywała "Deadpool & Wolverine" z wstawkami gejowsko LGBT, najeżdżali na konkurencyjną wytwórnie filmową, bluzgi co chwilę, 50 płci inne tego typu idiotyzmy.

szkoda forsy na bilet 😉 

Godzinę temu, jar1 napisał:

Widać ciągnie wilka do lasu 🙂

Możesz iść na tą szmirę  przecież o to dzielnie walczycie na forum. Żona mnie wyexportowała z synem do kina na film Marvela nie przypuszczałem że sie tak stoczyli .Do tej pory mieli na swoim koncie " Spider-Man","X-Men: Ostatni bastion","Avengers"  .A tu taka wtopa ,niektórzy już na początku wychodzili z kina.

Próba generalna końca demokracji w Rumunii

Będziecie głosować dotąd dopóki nie zaglosujecie właściwie,  więc nie lepiej zagłosować od razu właściwie? 

Jesteś ruskim śmieciem, że odebrałeś to osobiście?!

"W Syrii trwa chaos po obaleniu reżimu Baszara al-Asada. Dyktator wraz z najbliższą rodziną uciekł do Rosji. Jego dalsi krewni, którzy pozostali w Syrii, nie mogą czuć się już tym kraju bezpiecznie. W poniedziałek w mieście Latakia rebelianci powiesili na dźwigu Suleimana Hilal al-Asada, kuzyna obalonego dyktatora."

10 godzin temu, Ajothe napisał:

Tak powinny kończyć ruskie szmaty zaprowadzające ruski mir. 

Przyjdą muślimy i będzie jeszcze większy zamordyzm ale przy okazji zrobią trochę porządku z lewactwem i nauczą fruwać z dachów  LGB-tów, kobiety ubiorą w stylowe szmaty (burki) o które tak walczyli w EU i Szwecji. Będzie wesoło ☠️

Ależ problemy mają w UK... 🤣

NHS wzywa położne specjalizujące się w opiece nad dziećmi z chowu wsobnego – Partia Pracy odmawia poparcia zakazu zawierania małżeństw między kuzynami pierwszego stopnia.

Położne i pielęgniarki specjalizujące się w chorobach genetycznych spowodowanych chowem wsobnym zostały rozmieszczone w całej NHS, aby opiekować się parami spokrewnionymi, które mają dzieci.
MailOnline może ujawnić, że wielu pracodawców NHS ogłaszało oferty pracy na takie stanowiska w ciągu ostatniego półtora roku, niektórzy oferujący pensje rzędu 50 000 funtów.
Wydarzenie to nastąpiło po tym, jak w tym tygodniu w Izbie Gmin podkreślono niszczycielskie konsekwencje zdrowotne małżeństw między kuzynami, pośród uruchomienia nowego projektu ustawy, który ma na celu zakazanie tej praktyki.
Były minister konserwatystów Richard Holden, który odłożył projekt ustawy Private Members' Bill, powiedział, że takie związki są powiązane z wyższym wskaźnikiem wad wrodzonych.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Skazany terrorysta pozywa właściciela pubu The Saracen’s Head na kwotę 1850 funtów, ponieważ szyld „go przeraża”.

Terrorysta, który trafił do więzienia w 2018 r., powiedział, że był „głęboko urażony” znakiem pubu.
Twierdzi również, że jest to rasistowskie i chce 1850 funtów od właściciela historycznego zajazdu w Amersham, Bucks — i planuje przejąć 30 kolejnych o tej samej nazwie, jeśli mu się uda.
Ale właściciel pubu Robbie Hayes, 52 lata, wściekł się: „To kompletny żart. Ten pub nazywa się The Saracen’s Head od 500 lat.
„On po prostu ryzykuje. Oczywiście, że mnie to martwi — nigdy nic nie wiadomo z takimi ludźmi. „Nikt w tym pubie nie jest rasistą, nie uważamy, że znak jest rasistowski, a nazwa jest po prostu historyczna.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Achievement unlocked!

Sztuczna inteligencja nie tylko zastapi wiele zawodów,   ludzie będą  niepotrzebni

juz zastepuje, i zarządza firmami jak Black Rock

Będzie zastępować polityków, rządzić krajami

I najgorsze, prowadzić wojny 

Sztuczna inteligencja to Antychryst co miał przyjść i wielu miało w niego uwierzyć?

To kompletny żart. Ten pub nazywa się The Saracen’s Head od 500 lat.

Ukryta Zawartość

W angielskich sądach to nie przejdzie.

Ukryta Zawartość

„brak chęci rozmowy jedynie szukanie winnego którym to jest sam user”

12 godzin temu, costa brava napisał:

Będzie zastępować polityków, rządzić krajami

A co się stanie z Tuskiem, Kaczyńskim i marionetką Dudą? 😆

12 godzin temu, costa brava napisał:

ludzie będą  niepotrzebni

Tylko wichrzyciele, starcy, chorzy i niepełnosprawni.

Szok! Bank Centralny zaleca odkładanie pieniędzy w gotówce na wypadek cyberataku.

W obliczu narastających zagrożeń cybernetycznych europejskie banki centralne przypominają o znaczeniu gotówki jako środka zabezpieczenia na wypadek kryzysu. Holenderski Bank Centralny oraz instytucje finansowe w Szwecji zalecają obywatelom posiadanie domowych rezerw pieniężnych, które mogą zapewnić stabilność finansową podczas awarii systemów płatniczych.

W ostatnich latach cyberprzestępczość staje się coraz większym wyzwaniem dla infrastruktury finansowej. Według Europejskiego Trybunału Obrachunkowego cyberataki mogą powodować poważne zakłócenia w funkcjonowaniu systemów płatniczych, uniemożliwiając dostęp do środków na kontach. Holenderski Bank Centralny ostrzega przed ryzykiem, jakie niesie za sobą uzależnienie od płatności elektronicznych, wskazując, że ataki hakerskie mogą sparaliżować sektor bankowy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Achievement unlocked!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.