Skocz do zawartości
IGNORED

walka o zaufanie? żenada

namelessclub

Rekomendowane odpowiedzi

nie pal :-) 55 - chyba rozumiem o co chodzi. Nie kultura - zreszta jej brak dostrzezesz i kiedy beda dodatkowi moderatorzy. Podzial na rownych i rowniejszych wprowadzi konflikty. Chec przypodobania sie wywola 'uladzona' hipokryzje' i byc moze wzajemne wlazenie sobie w otwory :-)) Mnie to akurat nie dotyczy bo generalnie mam w dupie co kto o mnie sadzi, ale chce miec prawo nazwania np. Qubric'a idiota (co kiedys uczynilem) i chce, zeby tenze np. Qubric mial prawo nazwania mnie idiota (co rowniez kiedys uczynil).

Kultura nie przeszkadza, ale przeszkadza pruderia i napuszone pierdu pierdu.

Powiem Ci kiedys anegdotke - mieszkalem pare ladnych lat temu z 2 kolegami w akademiku. Poniewaz brakowalo 'kultury' postanowilismy przez tydzien na probe nie uzywac wulgaryzmow - po tym tygodniu tak nam brakowalo kiwecistych fajerwerkow stylistycznych w stylu 'ch*j' , 'k**wa' , 'za***ac', 'pier**lic' itp., ze z wielka luboscia do nich wrocilismy.

Ludzie robia w zyciu znacznie gorsze rzeczy niz wypowiadanie slow (ktore same w sobie nie sa brzydkie - nadaje sie im tylko brzydkie znaczenia) i nie spotykaja ich za to zadne konsekwencje.

No - a teraz - poniewaz przejebalem caly ranek zabiore sie z powrotem do napierdalania kodow.

Pozdrawiam :-)))

jar1 -> wulgaryzmy to tylko jeden z elementow. Chodzi o nie zabijanie polemiki, zeby nie wiem na jakim stala poziomie. Forum dazy do wprowadzenia regulacji wolnosci slowa czyli do reglamentacji dostepu do niego. Ja uwazam, ze reglamentacja bedzie rodzic patologie. Lukar jest niezbyt zaangazowany w 'merytoryczne' zycie forum co pozwala mu byc dobrym moderatorem (i umiarkowanym)

A tak dojdą reklamy nowinek z dalekiego wschodu po 700 złotych w banerach i dopiero będzie ekstra - jak ktoś nie wierzy niech pójdzie na inne forum zrobione przez któryś z magazynów.

... krótko mówiąc - bez ch*ja nie ma polemiki... przepraszam, ale nie zgodzę się... i na złość (bo złośliwy jestem okrutnie) nawstawiam wam emotikonów... :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

• Redaktorzy

klikajcie, ufajcie - wyniki nie będą udostępniane, są do mojej wiadomości żeby nie wybuchały kolejne wojny i nie było wpisów typu "to ja ci ufam a ty takie pierdoły wypisujesz?"

lolo - wulgaryzmy to jest wierzchołek góry lodowej prosty do identyfikowania a prawdziwe zło i tak czai sie z tyłu

znaczy ma być selekcja

na lewo do pieca na prawo do gazu

LOLO k.... gdzieś ty te wpisy robił

namelessclub- K... co ty możesz wiedzieć o wpisach

(to było do mnie)

lolo -> upraszczasz w stylu 'kawiorowego intelektualisty' ;-) Nie powiedzialem, ze nie ma. Tyle, ze jesli 2 sylwetki (np. 2 niesfornych zacietrzewionych kolesi w stylu qb_1 i Qubric'a) chce polemizowac wyzywajac sie przykladowo od 'intelektualnych kastratow' i obaj uznaja to za norme to mozna im na to pozwolic. Jezeli Tobie taki typ polemiki nie odpowiada to mozesz nie uczestniczyc albo wyrazic swoja dezaprobate. Podsumowujac - masz prawo wybrania sobie towarzystwa, jednak z pewnymi ograniczeniami.

Lukasz -> w wyborach parlamentarnych glosy rowniez sa tajne, czy to poprawia sytuacje. Zauwaz co napisalem wczesniej - uwazam, ze Twoje niezaangazowanie w polemike na forum pozwala Ci zachowac obiektywizm...czy ten warunek bedzie spelniony w przypadku innych uzytkownikow. Ja sie przyznam, ze za swoj obiektywizm nie dalbym zlamanego grosza (znam swoje slabosci...)

... poczekamy, zobaczymy... jeśli z forum zrobi się gabinet prezesa KS Tęcza to wrócimy do dyskusji. Jednej rzeczy nie wiecie (ani ja) ile osób wogóle nie odważyło się wejść na forum. Zwróćcie uwagę na niemalże standardowy wpis nowoprzybyłych - "śledzę forum już od dawna jednak dopiero teraz... itd, utp". Czyli jest coś na rzeczy. Nie chcę ciagnąc tej dyskusji bo już każdy powiedział co uważa i nie ma sensu tego powtarzać. Wg mnie jeśli coś pójdzie w złą stronę zawsze się da to odkręcić.

Zdrowia żełajet

Kawiorowy intelektualista ;-)

PS Co z tym "napierdalaniem kodów"? ;-)

• Redaktorzy

qb_1:

przeciez bede obserwowal dzialania i w razie czego: a) przywroce wpis, wątek itp b) ostrzege zeby tak nie robic c) znow bede wszystko robil sam (to lubie!)

Lukar -> zgoda - wyrazilem swoje obawy. Policz to prosze jako glos w dyskusji i tyle. A, ze troche go podkoloryzowalem pseudostylistycznie... :-)

lolo -> j.w. "napierdalanie..." idzie slabo ze wzgledu na 'attention absorber' w postaci Forum :-))

No to j tez pozegnam "Kawiorowych..." staropolskim toastem:

Szto by diengi byli i kuska stajala ;-))

Szanowni panowie (mimo zachet z Waszej strony nie bede uzywal epitetow) - skoro koniecznie musicie sie powyzywac, porzucac mocnymi slowami to jest kilka opcji. Zawsze mozecie wejsc sobie na czata - tam bedziecie sie mogli scigac kto, kogo, jak szybko miesem obrzuci (i na szczescie nie pozostanie po tym trwaly slad), albo tez zawsze mozecie sie umowic osobiscie - nie dosc, ze mieso mowione brzmi jeszcze "efektowniej" to jeszcze mozna przylozyc.

Trochę żartów porobili ale w końcu chodzi aby ....

a o co w ogóle chodzi

po pierwsze aby forum tętniło życiem

trupowi to czy deszcz czy słońce - bez różnicy

> Lukar - nieujawnienie przez Ciebie tego, kto komu zaufał nie zapobiegnie tekstom w stylu: "Ja Tobie zaufałem, a Ty takie bzdury...". Zauważ, że w słów tych nie pisze zaufany, tylko ufający.

Dla własnych potrzeb można moderować za pomocą prostego "ignoruj". A dla szerszej publiczności - nie mam pomysłu. Zastanawiam się, czy to w ogóle jest konieczne?

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.