Skocz do zawartości
IGNORED

walka o zaufanie? żenada

namelessclub

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy się sam Pal55 zostanie wtedy jakośc forum znacząco wzrośnie... I o take forum walczymy.

A dla Lolo piosenka....

"To była bardzo gruba Lola.

Mówiła że chce zmieniac świat.

I jesli mam być szczery,

a ja od dzisiaj chce być szczery.

To, to był miły fakt!"

Dzieki że nie zacytowałeś "Ich bin die fesche Lola..." :-)

Chociaż na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad inną piosenką LJ.

"Są wesołe konstytucje

Które mają jeden cel

Chcą oddalać rewolucje

Ale my to mamy gdzieś

Dokładnie tam

Dokładnie tam"

;-)

A juz myslałem że mnie poczęstujesz piosenką z filmu, "Obcy musi fruwać".

No coz niekażdemu odpowiada taki

wesoły niewalczyk biednych,

w którym nie ma nic o tym że ktos jest wredny,

Na dodatek bezmyślnie stwarza się szansę

By niewalczyk nie wkraczał w żadne niuanse

Ale po co zaraz "Ewolucja rewolucja i Ja" - to dla niektórych oszołomów - tych "okradanych przez system".

Jak dotad nikomu nie klikalem "ufam" czy "ignoruj" i napewno niczego nie zmienie w tym swoim postepowaniu. ;)

Za to zdarza mi sie klikac "nie na temat" do czego goraco namawiam innych. ;)

Pozdrawiam.

Gość

(Konto usunięte)

nameless,qb_1,lolo,Qubric>

Podpisuje się pod wami obiema rencami:)

Coponiektórzy nie mogą pojąć , że na świecie są ludziska bardziej ekspresyjni,żywiołowi , soczyści :))))

od nich , a swój chłód wypowiedzi uważają za norme i wszystkich chcą ukrócić do tego poziomu:(

A coście sie tak do Pala przyczepiliście? Toć to bardzo sympatyczny młody człowiek.

Jesli chodzi o mnie, to widze spore plusy z mozliwości 'obcowania' z ludźmi różnego pokroju - nawet zwykłego pospolitego chamstwa. Uczy mnie to, jak w takich sytuacja próbować nie uciekać i nie chować sie w kącie a zachować swoje zdanie i pewność siebie. To, że będziemy sie odgradzać, nie zlikwiduje tandety i chamstswa, lecz tylko je bardziej rozsierdzi i utwierdzi w przekonaniu o swojej nieomylności. Nie dajmy za wygraną salwowaniem się ucieczką.

Na pewno jest bardzo miły, kulturalny i z poczuciem własnej wartości... A jaka mądrość od niego bije i spływa na innych, którzy niczego bardziej nie pragna jak znaleźć się w poswiacie jego obecnosci. Toż to chodzaca sprawiedliwość i wywazenie pogladów.

Szkoda tylko, że za cholere nie wiadomo o co mu chodzi.

Gość

(Konto usunięte)

No właśnie ,nie wolno się odgradzać , zwłaszcza , że przy sporej ilości samozadowolenia i pewności siebie , można " nagle" znaleźć się nie z tej strony ogrodzenia , z której się spodziewało być .

jacch, a to prawie nigdy nie wiesz:) kiedyś na katechezie xiądz opowiadał swoj sen: śniło się facetowi, że był na sądzie ostatecznym. Jedni po lewej, drudzy po prawej, a srodkiem alejka. Z przodu, pomiędzy dwoma grupami, twarzą do nich siedzi Stwórca. Nagle xiądz Franek sobie uświadamia: o kurcze jestem po lewej stronie, idę na potępienie. No to się przesuwa w tłumie do alejki, no i hyc na drugą stronę. Kidy już się rozpływa w samozadowoleniu, nagle przychodzi mu do głowy: przecież zbawieni są po Jego prawicy, a nie po mojej:)

pal, to mily gość, zero agesji, negatywów dawać nie będę, skoro Qubric dostał u mnie zasłużonego pozytywa:)

nemeless, o snach się nauczyłem ostatnio jednego: interpretacja zależy od śniącego:) Mam kolesia-fana horrorów, zwłaszcza azjatyckich, one są naprawdę chore:), ostatnio obudził się w środku nocy z bezdechem, bo mu się śniło/wydawało, że ktoś stoi obok jego łóżka, potem mi opowiadał, że to był duch na 100%.

A ja muszę przestać się podniecać polityką, bo ostatnio miałem dwa sny: w pierwszym przyszli do mnie w gości Clinton z żoną i Kulczyk:) poszedłem im nawet kupić ciasteczka do sklepu:), a parę dni temu śnił mi się Oleksy, kompletnie nawalony zagadywał mnie na ulicy, odpowiedziałem, tak jak na żywo, że nie rozmawiam z pijakami:)

Mam dwa wyjścia: albo polubić te sny, albo zacząć się podniecać czymś normalnym:) eeeeeh kiedyś to człowiek miał sny, a na żywo niegorzej:)

Coś w tym rodzaju śni ci się, że słuchasz Radia maryja - a tu ci nakład pism audio obniżają o połowe (chociaż to robią i bez snów)

Ciekawe jak by wyglądał polski rynek audio bez prasy zwanej fachowej?

To sie pewnie sprawdza w obie strony: tzn, jak kupisz Philipsa710, to Ci sie przyśni Oleksy:)

Jak zobaczysz nawalonego Józefa O., to Ci się przyśni Philips710:), a jak się Przyśni 710-ka, to możesz być pewien, że Józef O. już pije:))

A także: śni Ci sie, że nawalony Józef O. słucha Philipsa, znaczy że aplikacja opa się powiedzie.

trzeźwy Józef O. słucha Philipsa, znaczy że jeszce sie trzeba namęczyć ze stabilizatorami pod analogówkę.

Trzeźwy Józef O. mówi sensownie-wiesz na 100%, że to tylko nic nie znaczący sen:)

aaa Panie klego, ale RM można słuchać z uwielbieniem, obojętnie, lub z obrzydzeniem, można słuchać dla żartu, bo akurat sie Ani mru mru skończył w TV, a chcesz się jeszcze pośmiać, albo żeby złorzeczyć x. Rydzykowi.

RM spełnia wiele funkcji:) W każdym razie, gdyby mi się przyśnilo RM z miejsca biegnę do egzorcysty:))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.