Skocz do zawartości
IGNORED

zmiany na stronie

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Dymki sa moj kochany jak najedziesz na napis "o mnie" oczywiscie bedac zalogowanym.

Natomiast drogi Guttenie edycja jest jeszcze niedostepna, ale Lukasz obiecal ze to zrobi. Tylko przy logowaniu mozna bylo wszystko wpisac, teraz trzeba troszke poczekac.

• Redaktorzy

a jeszcze mala uwaga bo moze nie wszyscy zauwazyli - mozna sortowac tematy po id, temacie, autorze, liczbie wpisow i dacie ostatniego wpisu - wystarczy kliknac w tytul kolumny :)

Nie wiem od czego to zależy i czy zrobiłem coś źle, ale wcześniej nigdy mi się to nie przydarzyło. Pisałem wrażenia z odsłuchu w salonie, pisałem prawie godzinę, będąc zalogowanym i gdy nadałem gotowy post (jako nowy wątek) do wysłania to mi zniknął i w dodatku okazało się, że sie w jakiś niewyjaśniony sposób rozlogowałem. Myślałem że szlak mnie trafi. Drugi raz juz nie będę tego pisał. Czy miał ktos coś takiego? Łącze mam stałe, dziala bez problemów.

Gość andrea29->mariusz

(Konto usunięte)

Mnie się kiedyś też tak zdarzyło kilka razy, ale to /na szczęście/ rzadkość.

Dziś np. długo dodawał się mój wpis, aż straciłem cierpliwość i kliknąłem jeszcze jeden raz na "dodaj" ponownie. Dodało się. Ale tylko jeden raz.

[Dobrze, ale pomyślałem, że mogłp /powinno?/ wyjść 2x.]

* * *

Poza tym - współczuję Ci, bo wiem, jak się wtedy poczułeś.

Pozdrawiam i nie przejmuj się ;-)

Przy dluzszych wpisach proponuje stara, sprawdzona metode: przygotowac tekst w ulubionym edytorku tekstowym, a do publikacji na forum wykorzystac "copy & paste". A w edytorze oczywiscie wlaczyc autozapis albo wyrobic sobie odruch (ja po wielu latach uzytkowania "produktow" p.Gatesa mam juz w tym pelen automatyzm) zapisywania tekstu po kazdym trudnym do odtworzenia zdaniu.

Dodatkowa zaleta: mozna takie wpisy (np. do dzialu opinie) przygotowywac offline. Oczywiscie slabiej sie to sprawdza w przypadku odpowiedzi pisanych "na goraco", ale te rzadziej maja postac wypracowan na 5 stron. :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.