Skocz do zawartości
IGNORED

Człowiek, który zakochał się w sprzęcie UNITRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)
9 godzin temu, porlick napisał:

Czym się zachwycać? Sztucznie powstały i utrzymywany twór komuchów, monopolista na rynku, po otwarciu którego padł, bo nie miał ŻADNYCH możliwości i umiejętności, by się na tym rynku utrzymać. Taka była komunistyczna Unitra i doprawdy nie wiem, czym się aż tak zachwycać. Jeśli udało się Unitrze coś fajnego zrobić, była to zasługa ludzi, pasjonatów, którzy w niej pracowali i przypadkowo trafili na właściwe okoliczności, by ich pomysł został zatwierdzony przez czerwonych decydentów do produkcji. Taka była Unitra za komuny i historii nie zmienisz. 

Młody wybrał sobie właśnie taki fetysz... 

A może został wychowany w duchu "komuno wróć" i "wszystko, co czerwone jest najlepsze" ? Ktoś mu od dzieciństwa wmawiał, że Unitra była najlepsza i dziś jest WYZNAWCĄ Unitry? Zejdź na ziemię i się zastanów, czy to naprawdę jego decyzja i przekonanie, czy mu to wpojono? Osobiście nie wierzę, by sam to sobie wymyślił.

13 godzin temu, atmeg napisał:

mam nadzieje że żartujesz.

Zupełnie zachowujesz sie  niestosownie  ,Nie widzisz jak rodzi sie pasja  ,nie dostrzegasz tego a skupiasz sie jedynie na niedoskonałościach a widzisz narodziny gwiazdy ale za maly umysł masz zeby to ogarnąć .

==============

ten młody człowiem ma zarówno słuch  a powinniscie jemu go zazdrościć jak zarówno ma gust  . Jest młodym człowiekiem który widzi , słyszy  i czuje wiecej niż Wy  .

13 godzin temu, atmeg napisał:

mam nadzieje że żartujesz.

Zupełnie zachowujesz sie  niestosownie  ,Nie widzisz jak rodzi sie pasja  ,nie dostrzegasz tego a skupiasz sie jedynie na niedoskonałościach a widzisz narodziny gwiazdy ale za maly umysł masz zeby to ogarnąć .

==============

ten młody człowiem ma zarówno słuch  a powinniscie jemu go zazdrościć jak zarówno ma gust  . Jest młodym człowiekiem który widzi , słyszy  i czuje wiecej niż Wy  .

Nie żartuję ,bo używałem trochę tych klocków Unitry i wiem co piszę. Robione po taniości z wyjątkiem paru rzeczy. Wewnątrz głównie makaron kabli połączonych bez ladu i składu na skróty. Popularne Zk serii 100 popularne Grundigi po roku inensywnej pracy gubily sprężynki przy dzwigniach ktorych było tam pelno. No i ten długi isostat na płycie z elektroniką , gdzie podczas intensywnej pracy rozginaly i utlenialy się styki przez co magnetofon nie grał poprawnie lub nie gral wcale.

W dniu 29.12.2024 o 18:39, Wojtek 1959 napisał:

Nie żartuję ,bo używałem trochę tych klocków Unitry i wiem co piszę. Robione po taniości z wyjątkiem paru rzeczy. Wewnątrz głównie makaron kabli połączonych bez ladu i składu na skróty. Popularne Zk serii 100 popularne Grundigi po roku inensywnej pracy gubily sprężynki przy dzwigniach ktorych było tam pelno. No i ten długi isostat na płycie z elektroniką , gdzie podczas intensywnej pracy rozginaly i utlenialy się styki przez co magnetofon nie grał poprawnie lub nie gral wcale.

Nie widzisz nieba  bo skupiasz sie na tym ze ten sprzet czesto byl niedoskonaly  ,czesto nawet w wzmacniaczach byly kondensatory blokujace strasznie pasmo  itp . Ja  to wiem ale chodzi tu o pasje  ,jak ktos ma pasje to nawet sam dojdzie na wyższy poziom . Należy wspierac ludzi z prawdziwa pasja  .

Co ? łatwiej powiedzieć iz unanej firmy sprzet jest o niebo lepszy to każdy potrafi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.