Skocz do zawartości
IGNORED

Czyszczenie gniazd głośnikowych i zakończeń kabli

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Piotr Sonido napisał:

Ci od kabli 🙂

Mogliby też od lamp , dobrze czyściły  piny .👌

KALIBER vel rydz .

Czy robili lampy to nie wiem ale miałem kiedyś kontakt z ich kablami i osobiście byłem zadowolony

Godzinę temu, Piotr Sonido napisał:

Czy robili lampy to nie wiem ale miałem kiedyś kontakt z ich kablami i osobiście byłem zadowolony

Nie nie robili , ja w kontekście że czyściłem piny lamp ściereczkami XLO i się sprawdzały , a i kable XLO chyba też , właściwie to większość kabli znanych firm miałem u siebie  .

KALIBER vel rydz .

A ok rozumiem.

Ja z kolei nigdy nie czyściłem żadnymi środkami żadnych kabli. No chyba że z kurzu. 

58 minut temu, Piotr Sonido napisał:

A ok rozumiem.

Ja z kolei nigdy nie czyściłem żadnymi środkami żadnych kabli. No chyba że z kurzu. 

Nie no , kabli to i ja nie czyściłem 😀 ale bananki , widełki to i owszem .

PS. Kilka tych ściereczek XLO  zostawił mi klient w gratisie odbierając wzmacniacz po który przyjechał .

Pozdrówko .

KALIBER vel rydz .

Nie no spoko rozumiem jeżeli była taka potrzeba coś wyczyścić no to się sprawdziły.

Po prostu nigdy nie widziałem takiej potrzeby u siebie.

A pierwsze kable które miałem z bananami to były chyba kimbery to do tej pory grają u znajomego i nie widać po nich oznak zużycia

Dla próby weź kawałek Białej bawełny jakiś specyfik np kontakt s , spryskaj przetrzyj . Nie ma siły żeby na szmatce nie było śladu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
    Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
    Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.