Skocz do zawartości
IGNORED

wyprzedaże w sklepach

smog

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

O!!! Bardzo cenna informacja co do tego ekranowanego kabla! Trudno scierwo znalezc normalnie, i trzeba kupowac kompletna sieciowke za, za przeproszeniem, 150 zlotych.

Co do ekranowanych kalbli sieciowych. Wziąłem na próbę dwa z nich. Elektryk sprawdził (otworzył "puszki" wtyczek) i okazało się że ekran wogóle nie był podłączony do masy. Lepiej nie kupować w ciemno albo sprawdzić na miejscu.

Fajny to był ekran....

Ja na temat. W PIGO - centrum mojej wioski, widziałem wczoraj kupę fajnych magnetowidów za ca. pół ceny: JVC, Thomson - wyższe modele, Panasonic i inne. Spory wybór, jak dla mnie.

Widziałem też krowiasty zestaw Onkyo do KD. Oto ceny:

DVD DX 11- 499zł,

amplituner Onkyo DS 5759- 899zł.

Sprzętu kupa, cena... hm: niska.

Tv Samsung, z kineskopem PLANO- 2499zł, 100Hz + stolik gratis. Wszystko srebrne, naprawdę ładne.

Kolumienki Tannoy M1- 658zł/para. Fronty czarne, boki drewnopodobne.

Hej !

zajrzyjcie na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ceny często sporo nizsze nic gdzie indziej, i z tego co wiem, jest mozliwość dalszych negocjacji

Ukryta Zawartość

Philips Plaza na Świetokrzyskiej w Wawie jest wprzedaż Marantza, podobno -30%, ale nie sprawdzałem.

Ukryta Zawartość

Pzdr.

Ukryta Zawartość

• 1 miesiąc później...

temat zapomniany a moze jednak przydatny

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 3 miesiące później...

Dostalem info o tzw zgonie sklepu

Modit

Profil: sprzęt audio i kino domowe

Adres: ul. Dąbrowskiego 46, 60-843 Poznań

Tel.: (0-61) 847-55-86 Fax: (0-61) 843-78-40

Chyba cos tez wystawiaja na allegro

user: modit

MM Bielany Wrocławskie

wzm. HK670 1500 (było 2100). Barzo obniżyli również cenę zestawów KD Harmana, najniższego modelu oraz modelu nad nim (niepamiętam cen).

Com-Bit Wrocław - wzm. Sphinx Myth 5 3700 (w komisie, ponoć nowy 6100, można siępotargować), CD Meridian 506 5500zł, stoi też CD Marantz 17 i wzma. Marantz 14, ceny również ciekawe, ale nie pamiętam ile (jedno i drugie trochęponad 4000zł jeśli się nie mylę).

Wydaje mi się, że niedługo powinny być jakieś promocje na Marantz-a i Nad-a bo wchodzą nowe modele. Jakby co to proszę o info. w tej sprawie bo pomagam koledze kompletować pierwszy zestaw prawdopodobnie złożony z Nad-a.

Gość Przemski

(Konto usunięte)

Gdyby ktoś trafił na nowego Marantz CD 6000 najlepiej OSE lub HarmanKardon HD740 to byłbym bardzo wdzięczny. Poluję również na wzmak HK/Marantz, ale bardzo ograniczyłi mi się fundusze więc promocja musiałaby być na prawdę dobra.

Potrzebuję również interkonekt do subwoofer`a, ale krótki, i z podwójnym zakończeniem (Y)

CO DO NADA TO WIDZIAŁEM OSTATNI PROMOCJE ZA ZESTAW 3700ZŁ WZMACNIACZ + CD

WARSZAWA MOKOTÓW JEŻELI JESTES ZAINTERESOWANY SPRAWDZĘ W DOMU SYMBOLE ORAZ ADRES SKLEPU.

ALE WIEM ŻE SAM SIE ZASTANAWIAŁEM NAD ZAKUPEM.

• 1 miesiąc później...

W Świdnicy (woj.dolnośląskie) stoi na wystawie sklepu odzieżowego który powstał po byłym sklepie rtv damar zestaw stereo denona wzmacniacz PMA525R i kompakt DCD635, oba w kolorze złotym-srebrnym(?) cena 1349PLN. Mam nadzieje, że nie pokręciłem symboli.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.