Skocz do zawartości
IGNORED

Kącik Growy

Rekomendowane odpowiedzi

Widziałem w punkt mem. W skrócie kiedy człowiek jest młody ma czas i chęć do grania tylko ma za słabego kompa i gra nie ma sensu bo sie tnie. Kiedy jest już starszy i nareszcie ma mocnego kompa to albo nie ma czasu, chęci albo gry są takie, że nie chce się w nie grać

1 godzinę temu, kwasior21 napisał:

Żona ciupie a ja se patrzę 😂😂

Moja już skończyła wątek główny, namawiam ją na Mafię remaster (lubi gry z ciekawą historią)

2 godziny temu, przmor napisał:

że nie chce się w nie grać

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

mi trochę tez już...

Ukryta Zawartość

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

Syn się uprał na asceto corsę evo i jednak uległem, mimo, ze nie popieram takiego hamskiego finansowania gier.

Gra śmiga na ultra i jest mega płynna. Dzisiaj podpina kierownicę tx-sw. Fizyka gry jest świetna ale boty to porażka jak na razie.

10 godzin temu, przmor napisał:

Kiedy jest już starszy i nareszcie ma mocnego kompa to albo nie ma czasu, chęci albo gry są takie, że nie chce się w nie grać

Ukryta Zawartość

Albo odpala Gothica xd

Ukryta Zawartość

.

4 godziny temu, kwasior21 napisał:

Syn się uprał na asceto corsę evo i jednak uległem, mimo, ze nie popieram takiego hamskiego finansowania gier.

Gra śmiga na ultra i jest mega płynna. Dzisiaj podpina kierownicę tx-sw. Fizyka gry jest świetna ale boty to porażka jak na razie.

Jest otwarty świat?

Napiszę tak. Gra jest wyjeb…w kosmos. Nawet w early Access. Trochę na tym świecie żyje ale jeszcze żadna ściągawka mnie tak nie zaskoczyła na starcie. I teraz uwaga ☝️gra śmiga gorzej na dlss niż bez niego. Optymalizacja tragedia ale można było się tego spodziewać. 

16 godzin temu, przmor napisał:

Widziałem w punkt mem. W skrócie kiedy człowiek jest młody ma czas i chęć do grania tylko ma za słabego kompa i gra nie ma sensu bo sie tnie. Kiedy jest już starszy i nareszcie ma mocnego kompa to albo nie ma czasu, chęci albo gry są takie, że nie chce się w nie grać

Ukryta Zawartość

Podpisuję się pod tym. Uwielbiam jak syn gra. 

Ukryta Zawartość

Napiszę tak. Gra jest wyjeb…w kosmos. Nawet w early Access. Trochę na tym świecie żyje ale jeszcze żadna ściągawka mnie tak nie zaskoczyła na starcie. I teraz uwaga gra śmiga gorzej na dlss niż bez niego. Optymalizacja tragedia ale można było się tego spodziewać. 
Wiesz moze jak to wygląda w porównaniu do na maksa zmodowanej Assetto Corsy? Obejrzałem kilka recenzji i póki co wygląda to bardzo słabo na filmach. Fakt że recenzentami byli hard core simrejserzy. Ja jako simrejser a nie gracz mam obawy, że Evo to gra skierowana do graczy (wątek ekonomiczny) podobnie jak MSFS2024. No ale wiadomo, że na grę będzie większy popyt niż na symulator.
14 minut temu, przmor napisał:
25 minut temu, kwasior21 napisał:
Napiszę tak. Gra jest wyjeb…w kosmos. Nawet w early Access. Trochę na tym świecie żyje ale jeszcze żadna ściągawka mnie tak nie zaskoczyła na starcie. I teraz uwaga

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) gra śmiga gorzej na dlss niż bez niego. Optymalizacja tragedia ale można było się tego spodziewać. 

Wiesz moze jak to wygląda w porównaniu do na maksa zmodowanej Assetto Corsy? Obejrzałem kilka recenzji i póki co wygląda to bardzo słabo na filmach. Fakt że recenzentami byli hard core simrejserzy. Ja jako simrejser a nie gracz mam obawy, że Evo to gra skierowana do graczy (wątek ekonomiczny) podobnie jak MSFS2024. No ale wiadomo, że na grę będzie większy popyt niż na symulator.

Wiesz co. Ciężko powiedzieć. Nie jestem specjalistą. Na chwilę obecną według mnie to może być pretendent do prawdziwego symulatora. Sądzę, że będzie można to stwierdzić po aktualizacjach. Na razie chodzi offline. Opon nie zmienisz. Na deszczu nie da się jeździć szybszymi brykami. Ale ….. to już o czymś świadczy. 

Co do zwykłego  asseto nie mam zbytnio porównania bo na moim laptopie miałem max 25 fps i syn nie chciał grać. W sumie nie dziwię się. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez kwasior21

Będę obserwował rozwój ale dopóki nie pojawi się otwarty świat raczej nie kupię bo mam już tego typu grę. Co do Kunos to od samego początku byłem w EA Assetto Corsa Competizione i muszę przyznać, że słowa dotrzymywali jeśli chodzi o rozwój gry i terminy czego niestety nie można powiedzieć o polskim tytule SimRail dla fanów kolejnictwa.

2 godziny temu, przmor napisał:

Będę obserwował rozwój ale dopóki nie pojawi się otwarty świat raczej nie kupię bo mam już tego typu grę. Co do Kunos to od samego początku byłem w EA Assetto Corsa Competizione i muszę przyznać, że słowa dotrzymywali jeśli chodzi o rozwój gry i terminy czego niestety nie można powiedzieć o polskim tytule SimRail dla fanów kolejnictwa.

Zawsze byłem zdania, że jeśli firma słucha graczy to jest na coś bo warta. 
Tak zwana mała symbioza. 

W dniu 17.01.2025 o 20:09, przmor napisał:

W skrócie kiedy człowiek jest młody ma czas i chęć do grania tylko ma za słabego kompa i gra nie ma sensu bo sie tnie.

A Doom 2 na 386DX w mikroskopijnym okienku pamiętacie? To było granie!

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

W dniu 19.01.2025 o 15:44, przmor napisał:

109 minut wyjeżdżone, ostatni moment żeby zrobić zwrot ale grę zostawiam bo widać potencjał.

Warto zostawić, później będzie drożej.

Btw. wczoraj odpaliłem Indianę tak dla sprawdzenia.

4k na ultra z włączonym dlss 150 fps przy zużyciu około 60% gpu. 

Jednak dobra optymalizacja to jest to. 

2 godziny temu, marcusSE napisał:

Czy ktos z was wie czy HOGWARTS LEGACY 2 wyjdzie juz w 2026 czy jeszcze bedzie trzeba poczekać. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

RPoP ukończyłem niezliczoną ilość razy. Przekozacka gierka była. 

Dzisiaj będę sprawdzać to:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

.

W dniu 22.01.2025 o 18:54, marcusSE napisał:

Czyli bedzie trzeba dlugo, dlugo czekac 🙄.

Jestem zdania niech lepiej zrobią dobra kontynuacje jak maja wypuścić Szrota powielającego.

Licze, ze kolejna część będzie zaskakująca, inaczej nie wrócę dobrej sprzedaży. Aktualna część pozwoliła powrócić do korzeni poprzez tematykę gry ....

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.