Skocz do zawartości
IGNORED

Kącik Growy

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, J4Z napisał:

Spoczko się strzela, skacze, turla. Na razie było trochę za łatwo. Wydaje się, że nie ma za dużo możliwość budowania postaci, ale nie wnikałem jeszcze. Ciakawe czy nie znudzi szybko. Jutro wieczorem też pewnie będziemy grać. 

No pisałem, że relaks 😄 mi to pasuje, ja w shootery cienki bolek. 

Ale to jest na początku normal, a potem jest tryb Hard. 

No cóż na normal nie padłem, ale parę razy było gorąco jak sam polazłem na Outpost 😄 

Postaci się nie roziwja, zbiera się gear, za to jest dużo postaci do wyfarmienia. 

Teraz, J4Z napisał:

Sam gameplay bardzo fajny. 

Koreańcy potrafią robić takie gierki. Dla mnie te światy i dizajn topka, przyjemnie się to ogląda. No i przyjemność z rozwałki zajebista 😄

Oczywiście dla fana CS to będzie żenada, ale dla kanapowca to właściwie ideał. 

Podobnie mi wszedł The Division, klimat przezajebisty! Czasami się tak wczuwałem, że nawet lekki strach był 😄 

7 minut temu, Ajothe napisał:

Postaci się nie roziwja, zbiera się gear, za to jest dużo postaci do wyfarmienia.

Chociaż są chyba później modyfikacje umiejętności....

5 minut temu, J4Z napisał:

Sam gameplay bardzo fajny. 

Dawaj jutro z nami. 

Postaram się znaleźć chwile 😄

R6 w któreś Vegas grałem. Ciężka gra i tak na prawdę chyba początek mój z FPS (nie licząc MoH na PSX). Kiedyś to domena PC była, a ja od zawsze konsolowiec. Kurna, tam to się planowało misje i zarządzało swoimi dwoma botami, bo inaczej nie dało rady ogarnąć misji. W FPS tak na prawdę dopiero później  nauczyłem się grać w Cod-owym multi. Hehe, zaczynałem leżąc gdzieś w rogu i celując w jeden punkt... Wyskakiwał kozak, nic nie zdążyłem zrobić, a on mnie zabijał. Hehe, były czasy. xDDD

Spliner Cell tylko Blacklist mam zaliczony, świetna gra. 

Kiedyś Ubi umiało w gry. Dywizje, Ghost Recon Wildlands i Breakpoint ograłem z tym kolegą, co aktualnie w First Descendant, ale to już są inne gry niż kiedyś. Dywizje jednak bardziej cenię z tych (że tak to nazwę) nowofalowych. 

Widzę że ma być remake pierwszego Splinter Cella z 2002r.

Edytowane przez J4Z

.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Ostatnio pogrywam na laptopie, bo taniej lub za darmo. 

Colt Canyon - jest to super zabawa dla pojedynczego gracza lub w kanapowej kooperacji, 3zł na kinquin kod do steam lub 70zł na konsolach. Izometryczna strzelanka, w której trzeba podejść bardziej technicznie niz rambo style

EGS_ColtCanyon_Retrific_S1_2560x1440-6f3

Colin McRae Rally 2005 - imo ostatni świetny "Colin", nie jest łatwo, ale fun z gry dużo większy niż w Dirtach Rally

Edytowane przez J4Z

.

A ja dziś za 22zl dokupiłem Shadow of the Tombraider ( jako kolekcja do 2 wcześniej kupionych z rabatem 94%..)

Będę grał w gre 😁

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

Nadszedł ten dzień kiedy moja karta graficzna GTX 1070 przeszła na zasłużoną emeryturę. Przez 6 czy 7 lat dzielnie służyła generując obraz dla trzech monitorów FHD oraz wspomagając obróbkę foto i wideo. Zastąpiła ją RTX 3070, która dosłownie na styk zmieściła się w obudowie komputera. Kupno porządnej obudowy 15 lat temu było jednak dobrym posunięciem. Kupno nadmiarowego zasilacza 720W 10 lat temu również.

Podczas grania mam około 67st. a wentylatory (trzy sztuki) kręcą się bodajże na 30%. Nie ustawiam w grach grafiki na max ani nie potrzebuje 165fps więc i karta nie chodzi na pełnej mocy. Podnoszę jakość grafiki do momentu kiedy widzę jeszcze zmiany i używam ogranicznika fps. Dzięki tej karcie a właściwie technologii DLSS nie muszę na razie wymieniać płyty głównej, procesora i pamięci, jadę od 12 lat na i7 3770K podkręconym do 4.2GHz. Najbardziej wymagającym tytułem jakiego używam jest MSFS2020 ale dzięki DLSS mam ładną grafikę na trzech monitorach i fps w bliskiej okolicy 30 nad miastami. Na GTX 1070 miałem fps niewiele więcej niż krytyczne dla płynności 20 oraz gorszą jakość obrazu.

Sprzedałem trochę zalegających audio gratów. Myślę nad sprzedażą XSX i złożeniem PC na 4070 super. 

Zastanawiam się, czy zostawić PS5 do exów czy też pogonić w pi...

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) za Twoje sugestia zrobiłem undervolting 3070 i tak jak pisałeś bez utraty wydajności temperatura spadła z 67 do 56st ale co bardziej istotne moc pobierana przez kartę spadła z ok. 160W do ok. 100W. Dzięki za sugestię. No i jak to zwykle bywa apetyt rośnie w miarę jedzenia i jednak zamówiłem płytę, pamięć i procesor Ryzen 7 5700X3D. Jutro będę więc modernizował kompa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
5 minut temu, przmor napisał:

zamówiłem płytę, pamięć i procesor Ryzen 7 5700X3D

U mnie 8770 ale chodzi na tak niskich napięciach że aż szkoda mi go ruszać póki co, od stock chyba 15-20 stopni zszedł mimo wielkiego wentylatora miał jakieś chore temperatury.

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

Dobra panowie i panie. Potrzebuje opinii. Syn wybrał sobie laptopa gamingowego

Ukryta Zawartość

Nie mam miejsca na kobyle, chce laptopa żeby mógł go sobie zabrać jak cos.

Będzie to śmigało na nowych grach? Interesuje mnie nie mniej jak 60 fps 

Ukryta Zawartość

Oj jak bardzo żałuję, że tyle lat grałem na konsolach, oj jak bardzo... 

Przecież 120kl/s to już prawie jak real. :D

W dniu 27.10.2024 o 08:34, kwasior21 napisał:

Dobra panowie i panie. Potrzebuje opinii. Syn wybrał sobie laptopa gamingowego

Ukryta Zawartość

Nie mam miejsca na kobyle, chce laptopa żeby mógł go sobie zabrać jak cos.

Będzie to śmigało na nowych grach? Interesuje mnie nie mniej jak 60 fps 

Jeżeli jeszcze nie kupiłeś, popatrz na pepper. Czasem idzie wyrwać coś w naprawdę dobrej cenie. Można też ustawić alert, jakby się pojawiło coś nowego, ciekawego. 

Ukryta Zawartość

.

Ja wolę klatki od grafiki. I starcza mi 1080p na 55". Dlatego PC jest fajne, każdy sobie gra jak chce. :P

Konsole są tanie, łatwe w obsłudze i aktualnie ciche. Na tym kończą się ich plusy imo. 

A, i tytuły ekskluzywne od Sony. 

.

W grach wyścigowych mam znacznie wyższe klatki bo ponad 100 ale i tak ograniczam je do 60 dzięki czemu komputer mniej się grzeje. W MSFS 2020 też ograniczam bo ponad 50 poza miastami nie jest mi potrzebne więc ograniczyłem do 30. Prąd drogi więc nie można być rozrzutnym

Ukryta Zawartość

Kupiłem procek na Ali 😬

Ukryta Zawartość

.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.