Skocz do zawartości
IGNORED

jeszcze o recenzjach w Hifi i Muzyka

dodo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość hienka

(Konto usunięte)

wlasnie byla klotnia z druga polowka ze w sobotni wieczor siedze na forum a nie z Nia. No co, nie czesto zdarza sie taka okazja. Panskie wypowiedzi i test Osieka, nie mowiac juz o wczesniejszym mailu mnie przekonaly. Prosze wybaczyc, ale "stryjeckich" bylo juz tu kilku :)

Wypada tylko jeszcze przeprosic sie z gramofonami (prosze zerknac - wielu z nas sie tym interesuje - sam wczoraj kupilem:) ) i dac spory tescik. Moze takze testy plyt winylowych...

Moze takze kiedys testy innego rodzaju kolumienek, zeby ludzie wiedzieli ze nie tylko bas-reflex?

Moze cos kiedys o prawdziwym hi-endzie, jakis bi-amping z aktywna zwrotnica ? Ludzie mysla ze Krell to max niestety.

Moze kiedys zdanie wytlumaczenia czytelnikom, ze lepiej kupic sporo drozsze kolumny (odczuja to poprawe na 100%) zamiast polecac im Flatliny, chociaz nie wiem jak dobre by byly? Czyli, zamiast 5 tys na kable, chyba lepiej dolozyc 4 tys do kolumn i tys na niezle kabelki z drugiej reki. Zakldam oczywiscie ze czlowiek ma kolumny ze sredniego przedzialu cenowego, do ktorego czesto polecane sa drogie Flatliny.

W świetle powyższych rozważań chyba jest jasne, że nie noszę plakietki. Snucie wobec tego nie ma najmniejszego sensu. Motywiczne, było u Wagnera. Ja wolę konkretnie. Jak Pan masz interes, to zadzwoń.

jakbyłem na AS to na pewno widziałem p.Grzegorza Lawaty bo miał plakietkę z nazwiskiem.Kręciło się jeszcze "kilku" ale nie mieli plakietek :( .

Był taki jeden niewysoki, szczupły, krótkie włosy z aktówką ,w garniturze -wygłądał na Stryjeckiego ;)))

też wrzuciłem do wyszukiwarki "Stryja" no, fakt same czepianie się,

ale to o czymś świadczy,nie?

jest pan jakimś odniesieniem, bo ja wiem...

plakietki to nie wszystko... jak wiadomo audiofil ma dobry sluch i czasem tu uslyszy jakies znajome nazwisko a tu redaktor z redaktorem albo dystrybutorem rozmawiaja... :)

pozdrawiam

P.

też słyszłem jak rozmawiają,jeden pan mówił ,że nie ma basu-jakiś klocek-

zrozumiałem z rozmowy-że ma pochwalić sprzęt który mu się nie podoba-

to pewnie dobrze ,że nie miał plakietki, nie?

Wszedłem tu przed chwilą i widzę, że święto. Ani chybi jeszcze się redaktorzy Gramophone i Hi-Fi Choice pojawią. Widzę, że forum awansowało :-)

W związku z tym nie mogę przepuścić okazji i spytam nieśmiało p.red.nacz:

Dlaczego "Hi-Fi i Muzyka" tak bardzo opiera się testom laboratoryjnym a la "Audio"?

stąd wzbudza pan emocje, ja zostałem audiofilem(brrr...) po lekturze HFiM,

wcześniej słuchałem muzyki przez ponad 20 lat, "nie zmieniajac kabli",

a teraz zmieniam kable ;)

ale warto było

• Redaktorzy

Co ludzie mowia, to mowia, ale teraz prosze - na wyprzodki wskakuja na forum, i watek za chwile pobije rekord frekwencji. Ile to bylo poprzednio, jak sie Szczesliwiec twierdzil, ze podlaczyl Tannoy Kingdom do telewizora Krella? Dwiescie cos wpisow?

Do juzwy. Z rzuć bracie swój ładunek, bo lądowanie awaryjne się nie uda. Jacek jest Jacek, ludzie go nie lubią, jak tygrysa Boostera fani TurboMana ze "świątecznej gorączki" ze Schwarzennegerem. Ich opinia jest pochopna i krzywdząca.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.