Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  147 członków

Scan Speak Klub
IGNORED

Kolumny Akustyk ILR32

Rekomendowane odpowiedzi

Nie słuchałem żadnych z wyżej wymienionych ale mój głos idzie na 32 z bardzo prostego powodu:

https://akustyk.com.pl/p/56/92/scan-speak-12mu4731t00

Ten głośnik to majstersztyk.

obiektywnie o audio

32 minuty temu, Raav1976 napisał:

To prawda, jeśli chodzi o średniotonowy głośnik, to zdecydowanie też stawiam na illiminatory.

Masz u siebie kolumny, które grają na tym środniotonowym Scan-Speaku?

Niestety nie ale słuchałem wielokrotnie, w wielu konstrukcjach i zawsze mi się podobał 

obiektywnie o audio

6 godzin temu, Raav1976 napisał:

Podpowiesz mi, na czym słuchałeś tego SS. Co warto rozważyć alternatywnie do kolumn Akustyka?

Oprócz kosmicznie drogich zestawów polecam yb audio.

obiektywnie o audio

W dniu 27.01.2025 o 13:32, Raav1976 napisał:

Rozważam zakup ILR 22, ILR 32 lub RR33

Słuchałem ILR 22. Rewelacyjne granie. Świetne niskie pasmo, bardzo czytelna (nie wypchnięta) średnica, bardzo duża ilość informacji na górze (bez ostrości). Muzykalność. Podłączone do mocnej i nietaniej integry znanego, japońskiego producenta. Za takie granie cena jest okazyjna. Zdecydowanie polecam znaleźć kogoś i posłuchać.

Edytowane przez miki450

Wielkie dzięki za info, znalezienie osoby z tymi kolumnami jest najtrudniejsze. Niestety Pan Andrzej nie chce udostępnić namiarów na posiadaczy jego konstrukcji. Szanuję oczywiście prywatność osoby ale pewnie możnaby było to kulturalnie zaaranżować. 

Masz jakiś pomysł, kto mógłby mieć kolumny z Akustyka?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.