Skocz do zawartości
IGNORED

Czy ktoś korzystał z AllPay?

Therion

Rekomendowane odpowiedzi

można.

Wejdź z

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i podajesz cos@costam

z normalnej strony podajesz ID zarejestrowanego a on nie jest dłuzszy niż miejsce do tego przeznaczone

Pzdr

Ukryta Zawartość

Mam pytanko! Czy moneybookers obsługuje banki w Niemczech? Tzn. po przelewie kwoty na konto moneybookers czy będe mógł później przelać te pieniądze do jakiegoś banku w Niemczech....? Tak pytam bo na stronie jest troszkę niejasno to wyjasnione... Tzn. niby można (cena jest podana 7,5 zł.) z jednej stron z drugiej strony nie ma nad ceną ikonki banku.... (a we wszystkich innych przypadkach tak jest). Zresztą sami zobaczcie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .Za pomoc z góry dziekuje!

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Pozwólcie, że dorzucę jeszcze jedną informację, która przynajmniej dla części z nas uczyni pytanie zawarte w temacie wątku nieistotnym. Paypal jest już dostepny w Polsce. Oczywiście nie ma tak różowo i można jedynie płacić, nie można natomiast przyjmować płatności (opcja withdraw nie działa, przekazy od innych paypalowców nie dochodzą) ale dobre i to. Oto link do strony rejestracyjnej:

Ukryta Zawartość

Na pewno akceptowane są karty Inteligo oraz wirtualne karty mBanku, (to ostatnie sprawdzone empirycznie) no i oczywiście wszelkie wypukłe. Zalecana weryfikacja bo bez niej drakoński limit na płatności wychodzące. Weryfikacja analogiczna jak w innych inkarnacjach serwisu czyli poprzez Expanded Use Number.

Pozdrawiam Serdecznie

Ukryta Zawartość

Hej wszystkim

Chyba za dużo wariantów płacenia za granicą przedstawiono tutaj.

Jedyne co trzeba mieć to karta Inteligo - chyba najlepsza karta elektroniczna na rynku + konto w paypal.

Rejestrujesz się podajesz numer karty, aktywują cie i można płacić wszystkim za granicą którzy akceptuja PayPal.

Żadnych przelewów na konto w PayPal przez bidpay czy inne systemy.

Ostatnim razem jak płaciłem 9 $ to mi ściągnęło ok 30 zł .Do zakceptowania.

Bidpayem też mozna łatwo płacić z inteligo ale najlepiej sprzedawcom w U.S.A. prowizja od 1$- 3$ w zależności od kwoty.

Gorzej niesty z przyjmowaniem płatności.Dotychaczas otrzymatwałem pieniadze w listach, i na 99% zawsze dotarły ale jak wiadomo taka opcja zniechęca potencjalnych kupujących.

Raz gość ze U.S.A zapłacił mi przez Bidpay.Został wysłany do mnie check, który szedł do mnie 3 miesiące (chyba statkiem).

Taki check można oddać np. do Pekao S.A płaci się 10 zł i po miesięcu dostajesz kasę w dollarach.

Opcja ta jest mało optymistyczna ale do zrobienia.Oczywiście to 10 zł opłaca kupujący.

Teraz moje pytanie do innych.

Czy ktoś próbował przyjąc płatność z zagranicy przez AllPay.pl

Wystawiając aukcja za granicą chciałbym mieć pewnośc że mój klient nie zostanie oszukany.

Poza tym wydaje mi się że trudno będzie przekonać kupującego za granicą żeby zaufałnieznanemu polskiemu systemowi i od tak wprowadził numer swojej karty kredytowej.

Czy ktoś już otrzymał w ten sposób pieniądze na swoje konto???? Czekam na odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

potwierdzam wpis dumbo12

w większości przypadków do płacenia za granicą wystarczy konto paypal - dostępne niedawno dla polaków:

Ukryta Zawartość

oraz karta VISA electron dla konta osobistego inteligo:

Ukryta Zawartość

lub inna karta kredytowa:

Ukryta Zawartość

zamówienie u Petera Daniela nie będzie już problemem :-).

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 1 rok później...

jestem w potrzebie - muszę zapłacić za coś PayPalem ale głupi system nie chce zaakceptować karty :-/

chciałem skorzystać z AllPay ale nie można wpisać pełnego maila sprzedawcy

zgodnie z zaleceniem vanvideo wszedłem na stronę

Ukryta Zawartość

ale nie istnieje

www.allpay.us przekierowuje na stronę polską - no żesz k...a mać :>

jak przelać z tej szajsowej stronki pieniądze na czyjeś konto w PayPalu?

jakie są inne możliwości, inne serwisy?

interesują mnie tylko przelewy z konta w banku albo z karty kredytowej

Ukryta Zawartość

>josef

Pamiętaj, że jak dodajesz kartę do konta paypal musi być na niej choć z kilka dolarów. Nazwa użytkownika bez polskich znaków nawet jeżeli na karcie masz wybite ogonki.

Allpay zdaje się już nie świadczy usług w tej części którą obsługuje paypal. Ale może się mylę, poprawcie mnie jesli tak jest.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.