Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  155 członków

Teac Klub
IGNORED

Segmenty do CD Teac ZD1000

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Jestem nowy więc jeśli popełniam jakieś gafy wybaczcie proszę. Przeglądam neta i nie jak nie znajduje info o tym jakie mogły wchodzić w skład z CD ZD1000. Jestem jego szczęśliwym posiadaczem i chciałbym dołożyć jeszcze parę elementów aby nie stał samotnie na półce. Znalazłem tylko info jakie decki do niego były i to wszystko. Nie wiem nic o wzmakach tunerach. Pomoże ktoś?

I jeszcze jedno mój ma przedziwny kolor ni brąz,nie burgund. CD widziałem już 880 i inne ale co jeszcze ?

https://www.audiostereo.pl/topic/170042-segmenty-do-cd-teac-zd1000/

Magnetofon z lat 80 tych ?

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Szukam. Ale nie wiem nawet czego. Ten CD zebrał rewelacyjne opinie w gazetach z tamtych lat. Znalazłem jakieś testy porównania na stronach Japan. Ale nic o tym co wchodziło i czy wchodziło w skład wieży np.

Być może nie potrafię znaleźć. Stąd założyłem tu temat. Miałem nadzieję że ktoś widział,miał,ma lub wie. 

Poszukaj na stronie " hifiengine" coś znajdziesz.

Ale fizyczne będzie bardzo trudno.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Dziękuję. Sprawdzałem już przez chat gpt. Okazuje się że mój model jest okazjonalny lub wydawany w określonym rejonie. Nie było do nich wzmakow ani tunerow. Tylko jeszcze decki z taką samą obwódką alu i drewnem. Ale bardzo dziękuję za info. Też sprawdzę. Pozdrawiam

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.