Skocz do zawartości
IGNORED

Pioneer PDR05

kajakub

Rekomendowane odpowiedzi

no chwila a kto tu się podnieca kablami cyfrowymi jitterami itd :)

Raz uważacie ze w cyfrze nie ma zadnego znaczenia co i jak się podłaczy a później się podniecacie kablami cyfrowymi że jeden "brzmi" inaczej od drugiego :)

Tradycyjny kubeł zimnej wody :)

A co do jakości i różnicy ...

DAT-y sony słynęły z transparentności tzn to wejściu na wyjściu, czego nie można powiedzieć o pionkach

Po pierwsze nie przypominam sobie abym czymś się podniecał. Jeżeli mówimy tutaj o systemach audio.

Widzę, że mówisz Wy czyli ja i reszta ale nie Ty. Nie wiem czy w ogóle znasz mój pkt. widzenia w kwestii cyfry. Proszę nie określaj moich poglądów bo robisz to nietrafnie. I nie wiem czy wiesz dokonujesz właśnie różnicowania na grupę własną i obcą. Są względem tego bardzo istotne konotacje co pozwala mi nakreślić twój stosunek do tego tematu no ale nie o tym tu ta dyskusja.

Nie rozumiem, jaki kubeł wody ma mieć miejsce?

Przepraszam że Sony słynie, Pioneer nie słynie, co to jest za merytoryka wypowiedzi? Myślałem, że rozmawiamy na troszeczkę innym poziomie...

Nagrywarki średnio nadają się na DAC-ki

Po pierwsze sygnał nie przechodzi przeźroczyście do końca jak by się to zdawało :)

Ale można choć nie wiem czy cholernik nie musi w środku widzieć płyty .... inaczej REC (niezbędny do aktywowania DAC-a) nie odpali?

Inaczej jest np w DAT-ach sonego tam nie ma problemu.

Po tym co tutaj napisałeś wnoszę, że owego Pioneera nie miałeś w ręku. Bo nie wiesz jak funkcjonuje. Jeśli podoba Ci się DAT Sonego. Super tylko nie pisz od razu, że wszystko inne jest do bani.

Z resztą nie ważne będziesz miał coś do powiedzenia, na poziomie schematu tego urządzenia to chętnie podejmę dyskusję.

Obecna forma do mnie nie przemawia.

Pozdrawiam Arczi

• 1 miesiąc później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.