Skocz do zawartości
IGNORED

Umarl król ...

Elberoth

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

A mnie bardziej interesuje końcowy efekt wizualny specjalnego pokoju odsłuchowego, konstruowanego z niemałym wysiłkiem przez Elberotha. Kolory i faktura ścian, materiał na podłogę, oświetlenie, meble. Przekonałem się parokrotnie, że dopiero kompleksowe podejście do zagadnienia daje wymierny efekt proporcjonalny do kosztów. A to czy Avalon, czy inny diabeł, ważne by właścicielowi pasowało i czuł się tam dobrze.

"A to czy Avalon, czy inny diabeł, ważne by właścicielowi pasowało i czuł się tam dobrze."

Otóż to ! Co to ma za znaczenie czy będą to ACapella, Avalony czy "tylko" nowe ESY - przede wszystkim ma to dobrze grac przynosić radość właścicielowi. Ze szpanerskich "metek" już jakiś czas temu się wyleczyłem.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Tego kto zgadnie, zapraszam na odsłuch gdy wszystko będzie juz gotowe :-)

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Skoro nie szpanerskie marki i nie DIY i jeszcze na "e" to juz nie wiem. Vandersteen nie ma modelu na "e", thiel nie jest szpanerski, ale nie ma modelu na "e", kharma exquisite midi / reference szpanerskie i drogie, overkill audio encore drogi i szpanerski, sonus faber electa amator 2 zbyt maly postep do ESA, Spendory SP100 nie na "e", JM Laby Electra nie sadze, Dynaudio EVIDENCE - niech cie reka baska broni !

Nie wiem, podpowiedz cos moze ;)

jesli Avalony to pierwszy byl KotFilemon i on dostapi zaszcztytu ;)

Jesli nowe Avalony to raczej wersja Diamond, bo nie ma na second hand, ale jednak Avalony sa szpanerskie i nie posadzam Elberotha o taka "ekstrawagancje", chlopak jednak sporo "kuma" ;)

Znacie dwa najszczęścliwsze dni w życiu posiadacza Evidence:

Jeden kiedy kupuje.

Drugi kiedy sprzedaje.

:-))))

Ja w kazdym razie jestem pewien na 1000%, ze nie chodzi o Avalon Eidolon. Sadze, ze Elberoth nie wydalby takiej kasy na kolumny (sorry Elberoth). Pamietam co pisal o kablach. Wydaje mi sie, ze to cos nieco tanszego ale elitarnego :-)

PS.: Za co tak nie lubicie Evidence??

A ja stawiam na Avalon Eidolon VISIONS .. THE BEST PERIOD

Gratuluje Elberoth, bedziesz mial EXTRATERRESTRIAL SOUND ...przez wiele lat.

Nowe Visions sa tak CLOSE to Diamonds ze nie warto moim zdaniem. Mam obie pary marnotrastwo pieniedzy no chyba ze money NO OBJECT :-)

Pozdr.

Long live king!

“I drink a great deal. I sleep little and I smoke cigar after cigar. That is why I am in the two-hundred percent form” Winston Churchill

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.