Skocz do zawartości
IGNORED

Zapisy na kable sieciowe

Frycu

Rekomendowane odpowiedzi

Warrior - sory za zamieszanie

Dopisz do mojego zamówienia 3m SERWO i dwa komplety wtyków (2 niebieskie i 2 IEC) szkoda ze wąż już zamknięty

Art Audio Argento (paralel SET na lampach 300B XLS ) szuka nowego właściciela.

W Balsie udało mi sie wywalczyc 20% rabatu, zaraz zaktualizuje cennik na stronie..

Aha - zrobimy tak: bo cięcie w Helu bedziemy mieli bezplatne, wiec ustalmy ze do konca tygodnia przyjmuje jeszcze zamowienie na wąż, wtyczki i SERVO (tu ciecie bedzie platne - chyba ze dojdzie do 150m). Mam nadzieje, ze wszyscy beda zadowoleni z takich warunków. W niedziele wieczorem robie podsumowania i zaczynam czekac od poniedziałku na wpłaty..

warrior- super że jest wąż, prosze dopisz na mój rachunek węża 6m, czyli w sumie 5m servo, 6m węża, oraz komplet wtyków na dowa kable sieciowe, płace jak tylko ustalisz ostateczny cennik do niedzieli

No jestem pod wrazeniem uzyskanych upustów. Dlatego decyduję sie na zmianę mojego zamówienia. Teraz wyglada ono tak:

SERVO-6m

OPLOT-7m

SILTECH-x3

IEC-x3

Zmieniam poniewaz nie wyobrazam sobie abym kupił 2m tak dobrej sieciówki w cenie...60zł:)

Wysłałem fax do Lapp'a z zapytanie ofertowym i prośbą o podanie rabatów, jak dostane info to od razu wrzuce na forum. Byłem też na poczcie. Największa koperta bąbelkowa kosztuje 1,80 (brutto ;)), mniejszy karton 3,10, większy 5,40. Do kartonu większego powinno się raczej kazde zamówienie zmieścić, ale do koperty juz maksymalnie Siltech + kilka metrów kabla. Proponuje koperty tym ktorzy naprawde niewiele zamawiają..

Sorki ale troszkę przysnąłem - czy można jeszcze domówić oplot? W tej chwili mam zamówione 4m. Jeżeli da radę to chętnie domówiłbym jeszcze skromne 2 metry? proszę o odpowiedź.

Warrior >

Wydaje mi się, że moje zamówienie jest już kompletne. Jeśli nie masz nic przeciw to 'się podliczę'.

Moje zamówienie:

1. servo - 3m - razem = 43,89,-

2. oplot - 6m - razem = 26,46,-

3. karton mniejszy - 3,10,-

4. przesyłka priorytetowa - 5,-

RAZEM: 78,45,- brutto

PS. Jeżeli moje zamówienie zmieści się w kopercie to OK. Jeżeli nie, to mały karton.

Czy coś pominąłem?

Proponuje narazie tylko wstępnie podliczać (choc to juz pewnie zrobiliscie), bo mam nadzieje, ze jeszcze Lapp zaproponuje jakis rabat..

Umieściłem na stronie również wagę kabli oraz "na oko" wagę wtyków i oplotu. Jezeli ktos moze dokladniej zwazyc to bede wdzieczny ;)

Ps. Przy podliczaniu wagi, gdy wyjdzie np. 0,95 kg to zaokraglajmy w góre (dochodzi jeszcze waga kartonu) - nie chce żeby na poczcie sie okazalo, ze bede mocno w plecy z organizowaniem zamówienia ;-)

hey warrior, dokonałem wyliczenia tego co potrzebuje:

serwo 5m= 59.95

wąż 6m = 21.65

siltech x3 =22.32

iec x3 = 18.14

mały karton 3.10

przesyłka waga około 2.30kg = 8zł (bez priorytetu)

w sumie 133.02

Jeśli byś mógł mi to potwierdzić , dzis przelewam kase z mbanku wiec powinieneś mieć ja za kilka minut

ceny te które podałes uwzględniając rabat, oraz wagi te które podałeś

czekan na info

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.