Skocz do zawartości
IGNORED

Zapisy na kable sieciowe

Frycu

Rekomendowane odpowiedzi

robcio

Ktoś już kiedyś pisał o tych radomskich listwach i z tego co pamiętam to były chwalone.

Filterkon lub podobna nazwa,nie mogę sobie przypomnieć ale znając audiofilskie listwy(te ceny) może być nie gorsza.

• 8 miesięcy później...

Jako, ze nigdzie nie mozna dostac porzadnych kabli sieciowych ekranowanych, bede zmuszony zamowic u źródła. Stad moje pytanie: jest ktos chetny na kilka metrow? Zamawiam OLFLEX CLASSIC 100 CY - 3x2,5 mm2. Link:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wstępnie moge wziąć 50m , jezeli sie tyle nie uzbiera, to koszt dociecia do pełnej dziesiątki wynosi 50zl. Wysyłka w zależności ile będzie kilogramów (50m to 10,55 kg). Do tego dochodzi koszt wysyłki Pocztą Polską do Was i na tym się kończy.

Rozważam kupno kabla z własnej kieszeni, a potem wysyłka do Was po wpłynięciu pięniędzy na moje konto.

Jeżeli nie będe musiał sam zamawiac to biore 5 m. Czekam na zgloszenia (na forum bede jutro rano).

Ukryta Zawartość

Aha.. nie napisałem najważniejszego ;-) Dzisiaj pytałem w Lappkablu i metr kabla netto kosztuje 7,90.

Realizacja zamówienia 10 dni (akurat tego kabla nie mają na magazynie)

Pozdrawiam.

Poprawka.. to była 2 lata temu i jeszcze zauwazyłem ze transport od nich za free (?) :-) Jutro dla pewnosci zadzwonie i wypytam o wszystko..

Tymczasem do jutra zastanowcie sie czy potrzebujecie kabla.. ;-)

Sprawę wolałbym załatwic w miare szybko, wiec planuje pod koniec tygodnia wysłac zamowienie.

.. Szanowni forumowicze !! Nie marnujcie czasu i kasy na ten rodzaj kabla... zamówcie sobie kabelek z którego działania będziecie na 100 % zadowoleni !! .. trochę droższy ale na pewno lepszy, jest to normalizowany kabelek do silników i falownikó.. czterożyłowy z podwójnym ekranowaniem.. ma w nazwie "2YSLCY" , praktycznie każda firma produkująca kable ma taki w ofercie.

.. osoby które miały przyjemność porównywania tego kabla z renomowanymisieciówkami za 1500 pln .. mówią iż efekt jego zastosowania jest conajmniej równy jak nie lepszy od firmówki

Ukryta Zawartość

Który kabel wybrać i jak podłacza się kabel 4 zyłowy do wtyczki?

Ukryta Zawartość

Jeżeli byłby zamawiany ten kabel:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) to ja również byłbym chętny.

Ukryta Zawartość

oto fotka którą dostałem od jednego "fascynata" tym kablem..

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

.. podłączenie 3plus tak jak w instrukcji, z tym że jedna żyła nie ma "zajęcia" , no chyba że ktoś jest ambitny i kombinuje (tak jak ja) połączenie trzech lób dwóch takich kabli w jedną sieciówkę... to daje zabójczą i nieosiągalną przez chyba żadne kable firmowe przekroje ciepłej oraz zimnej 12mm2 !!!

Ten drugi proponowany kabelek, to przecież może posłużyć do zasilania hali produkcyjnej. Kupa smiechu.

No chyba, że chcecie zafundować sąsiadom wymianę przyłącza do budynku.

WarrioR

Jestem nadal chętny zamówić kabel OLFLEX CLASSIC 100 CY - 3x2,5 mm2, mogą być 3 metry. Jest jak najbardziej optymalny, ma przecież ekranowac i tyle. Daj znać na priva.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.