Skocz do zawartości
IGNORED

Zapisy na kable sieciowe

Frycu

Rekomendowane odpowiedzi

WarrioR, 1 Wrz 2005, 14:13

>W sprawie zamówienia: Cardano = karbidoczaszka? Jeżeli tak, to zastanie 6m węża (jezeli ktos

>chetny).

Jak zostanie wąż to biorę. Tylko razem z "moim" w jednym kawałku poproszę.

Ok. sprawa sie rozwiązała.. karbidoczaszka bierze te 6 m. Ma pierwszenstwo, bo w końcu dla Niego zamówiłem ten odcinek.. ;-) Nastepne zamówienie węża do oporu, tym razem było "tylko" 300 metrów.. ;-)

Ps. Wszystko już zamówiłem, Lappkabel sprowadza kabel z Niemiec, Semicon wtyki IEC ze Szwajcarii, wąż i AC powinny być niedługo (na pewno jeszcze przed kablem). Proponuje teraz cierpliwie czekać, jak zacznie się coś dziać lub dostanę którąś paczkę to od razu dam znac na forum ;-))

sieko: nie ma co przesadzac.. kaszio, Spacejack, McGyver walcza (walczyli) w powaznym zamówieniu z audiocomponents, veteran, msfalcon i paru innych forumowiczów walcza z gotowymi płytkami do róznych urzadzen.. Peter wysyła elementy do GC i DAC'ów, rekin kabel ostatnio rozprowadził.. jestem jednym z wielu bezinteresownych..

ps. to taki offtopic odnośnie jednego z nowych wątków o rzekomym umieraniu i gniciu naszego forum. Jak widac - sporo sie u nas dzieje, a ze forum duze to i troche trolli jest..

jacer: kolejny raz musze napisać? było ustalone, ze kazdy wplaca tyle pieniedzy ile musi i nic wiecej. I tak forumowicze wyłamali sie i zaokrąglali kwoty w górę. Mam nadzieję ze stratny nie bede, bo sie okazalo ze dostalismy 2% wiekszy rabat na kabel i wąż (kupie za to folie bąbelkową do pakowania i taśmę). Ps. poza tym nie bierzesz udzialu w tym zamówieniu, wiec siedź cicho! ;-)

Imponujący widok.. a to przecież nawet nie połowa zamówionych rzeczy ;-) Przyszły do mnie "Bals'y" i OLFLEX CLASSIC.. Na dniach planuje założyć każdemu kartonik (koperte) i rozdzielić juz to co mamy.. KOŁTUN i Kryspin moga sie spodziewac wysyłki z mojej strony jeszcze w dniu dzisiejszym..

WarrioR - skoro taki widok imponujacy moze podzielisz sie nim z Nami?.... daj jakąs fotke:)

Watek faktycznie ozywi sie jak czescie juz trafia do adresatów. Poki co kazdy cierpliwie czeka:)

Doszło jeszcze 60m SERVO (reszta w nastepnej paczce), tylko jest jeden banalny problem: byłem na poczcie i kupiłem dwa ostatnie duże kartony :| Pytam o mniejsze: nie ma, kopert: nie ma, folii do pakowania: nie ma. Kurde! Tego nie przewidziałem... :( Jedyny plus, że dostałem chociaż druczki na nadanie paczek ;-)

Jezeli jutro nie dojadą paczki to podjade do większego miasta na poczte..

>WarrioR,

Tanie i bardzo dobre pudeka kartonowe do zlozenia mozna kupic poprzez allegro, calosc zalatwisz w ciagu 2-3 dni, wiec wystarczajao szybko. Podobnie zreszta koperty babelkowe.

Pozdrawiam niezmiennie zadziwiony i z podziwem;)

Dzisiaj zdjęć niestety juz nie zamieszcze, bo nie mialem dostepu do aparatu. Jedna paczka została wysłana, druga jutro rano (jak dostane kod pocztowy). Praktycznie cała resztra czeka na wtyczki IEC od Semicon'a (tylko jakobs, jaro_001, lobo dostaną jeszcze paczki szybciej - czekają tylko na wąż)

Podsumowująć dostałem juz:

- 100m Classic'a

- 60m Servo

- 137 wtyczek Bals

Ps. jutro bede trudno dostepny - jezeli przyjde to tylko na kilka minut.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.