Skocz do zawartości
IGNORED

Zapisy na kable sieciowe

Frycu

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie każdy tak robi - wchodzi i patrzy czy coś nowego jest i płynie dalej.

Lepiej to niż same wpisy od zdenerwowanych, że jeszcze nie ma zamówienia a W. , bo pewnie uciekł... ;-))

nie martw się warrior , ja tez obserwuje wątek.

Małe pytanko czy adresy wysyłkowe bierzesz z danych za przelew ? Jeśli tak to Ok. Chyba w moim przelewie z mbanku powienien byc adresik ;) pozdro.

A propo poczty i braku pudełek. Mnie się ostanio zdarzyło że stałem 20min w kolejce na dużej poczcie, nastepnie okazało że pani przy okienku uprzejmie mi zakomunikowała że znaczków nie ma. To było traumatyczne przeżycie dla mnie , zreszta dla pani w okienku równierz- po tym jak się lekko zdenerwowałem ;)) paranoja hehhe

Ja podobnie jak inni na razie obserwuję i wyczekuję, hehe. Można powiedzieć, ze zbieram siły przed tym co mnie czeka z produkcją moich sieciówek (w tym także wstawienie gniazdka do wzmaka). Pewnie wkrótce ta zakładka zaroi się od fotek sieciówek DIY na Lappie! Pozdrowienia dla wszystkich wyczekujących i kierownika tematu!

No i bardzo dobrze.

Wtyk Bals jest nallepszy w uni-schuko. Lapp 110 CY ma reve recenzje HiEnd z kwietnia 2004. w pismach w D

Gratulacje. Wykończyliście polskich uznanych producentów kabli :))

Pzdr

marekzawa: Balsy pierwsza klasa, podobają mi się ;-)

Czekamy jeszcze na resztę kabla (150m SERVO) oraz wtyczki Schurtera. W poniedziałek będę dzwonił, żeby spytać w jakiej fazie jest sprowadzanie tego z zagranicy..

Zabieram sie za pociecie nastepnych porcji kabla.. Z góry mówie, ze paczki dla wszystkich moge wysyłać tylko po południu (ale jeszcze przed 17.0, zeby poszły w Polsce tego samego dnia). Jest to spowodowane tym, ze rano nie jestem zmotoryzowany..

Ps. vanvideo: plecionke jak założysz to, opalasz tylko na końcach czy całą powierzchnię (zeby w kazdym miejscu przylegała do kabla)?

Na poczcie dostałem w koncu koperty .. niewiele, ale zawsze coś. Kartonów oczywiście nie było, ale zeby nie przedłużać postaram sie zapakować te 3 zamówienia w koperty.. Jezeli sie nie uda to wysle w duzych kartonach (mam dwie sztuki).

Druga sprawa: doszedł kabel z Lappkabla. Troche waży te 150 metrów, przyznam że się lekko spociłem wnosząc przesyłkę na 2 piętro ;-) Czekamy tylko na wtyczki, a potem... potem to ja sam nie wiem czy nie padnę z wycieńczenia wysyłając 35 paczek ;))

W przeciągu następnych kilku dni mogę mieć problemy z internetem, więc w informacjach "o mnie" umieściłem mój numer telefonu. Można dzwonić, gdyby ktoś był niespokojny, lub chciał się czegoś dowiedzieć o zamówieniu. Adresy do każdego mam (ewentualne zmiany na tel. lub sms'a).

Paczka z Schurterami powinna przyjsc za kilkanaście dni (ok dwa tygodnie). Jak tylko przyjdzie to z miejsca mobilizuję moją kobietę i razem wysyłamy paczki ;-) Poza tym myślę że do tego czasu problemy powinny sie skończyć.. Nie mniej, postaram się chociaż raz dziennie wchodzić na forum..

Pozdrawiam.

Warrior > Paczka dziś dotarła. Wszystko OK. Teraz pozostaje zrobić z tego szlaucha jakąś interesującą sieciówkę! Warrior gratuluję pomysłu i konsekwencji w jego realizowaniu. Dziękuję za przesyłkę. Myślę, że wkrótce podrzucę jakieś foty z produkcji sieciówki... i myślę, ze nie będę jedynym! Pozdrowienia dla wszystkich.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jedna z sieciówek.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Już się poprawiam. ;-) Zdjęcia wnętrza wtyczki załączam. Odsłuch:

I tu będzie trochę nietypowo bo ze mnie to d... a nie audiofil. Pracuję jako technika i realizator z muzykami rockowymi. Jeśli chodzi o typowy odsłuch muzyki w ślepym teście nie było jednogłośnego stwierdzenia którego zestawu sieciówek używamy. Znaczna różnica była przy wzmacniaczach do gitar basowych dużych mocy (ponad 600W) tu wyrażnie forumowa sieciówka wygrała. Zarówno EBS jak i Ampeg zagrały lepiej, pełniej.

Studyjnych sieciówek raczej zmieniać nie będziemy. Wzmacniaczowe napewno.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No i się urwało! Ciekawe spostrzeżenia. Powiedz mi tylko bo nie widzę dokładnie na tym zdjęciu, czy końcówki żył lutowałeś, a potem dokręcałeś śrubą, czy tylko dokręcałeś?

Końcówki pobielane cyną. Kabelek potrafi jej wciągnąć dość dużą ilość.

Jeśli chodzi o jakość zarówno wtyczki BALS i Schurter pierwsza klasa, kabel wzbudził od razu zaufanie.

Świetnie się to obrabiało.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.