Skocz do zawartości
IGNORED

Paradigm Signature S8 opinie

kerikawon

Rekomendowane odpowiedzi

Tak mialem do czynienia, ogolnie nie najgorzej graly, jednak w porownaniu do Vandersteen 2Ce graly bardziej poszarpanym i nerwowym dzwiekiem podczas gdy Vandersteen byly czystsze, lepiej wypelnione w gornej srednicy, spokojniejsze i nieskazitelne w gorze pasma. Vandersteen byly wg mnie bardziej homogeniczne i hi-end podczas gdy paradigmy troche hi-fi tj. ja przynajmniej slyszalem, ze przejscia pomiedzy driverami nie sa idealne, ze jest to kolumna wielodrozna z gorzej dopracowana zwrotnica. Bas byl mocniejszy na paradigm ale jakosciowo nie lepszy w Vandersteen bas byl swietnie wkomponowany w dolna srenice. Ogolnie paradigmy graly ok. ale ja i moj kolega bylismy podobnego zdania po przelaczeniu na Vandersteeny na ktorych plynela jednorodna i czysta muzyka od basu po najwyzsza gore, bardziej wciagajaca i z lepszymi wokalami.

To dosyć istotne ,sam jestem włascicielem paradigma studio v2 .Granie zaczeło się po dwóch tygodniach jak nie dłuzej -więc istotne jest czy to co szłyszeliscie to wersja pudełkowa czy nie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - z tego co widzę tutaj będzie je można posłuchać w maju

w Chorzowie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.