Skocz do zawartości
IGNORED

Najpiękniejszy Forumowicz audio lukar !

namelessclub

Rekomendowane odpowiedzi

"Nie zadręczaj się. Uspokój się.

Znam twe nieudane sny i mroczne lasy twej pamięci.

Znam z imienia wszystkie lęki. Jeden z nich to ja.

W celi twego mózgu, spętana w zwoje i zapisana

w pamięci - nie będę twoja." amj

;)

śniegu już naprawdę nie ma, dudi. Nie wstydź się.:)

Myszo, Dziewczyno O Czerwonych Oczach !

To ja Twoje forumowe zdjecie obloklem we wszystkie barwy teczy, w ImageMagicku stworzylem serie taka, jaka namalowal Warhol z twarzy Marylin i polozylem na desktopie w moim komputerze.

To ja to samo zdjecie wydrukowalem na nie jakiejs tam pierwszej lepszej ale na fotorealistycznej drukarce by umiescic je we wlasnorecznie zbudowanym oltarzyku. Nazbieralem koralikow, kolorowych ptasich piorek a nawet kwiatuszkow z laki aby go najpiekniej umaic i czcic Ciebie w nim nieprzytomnie. A Ty mi w samo serce

cios, Dziewczyno O Czerwonych Oczach ???

Nie, to nie Ty, Przeczysta. To zli ludzie. Prezes ! PrezesWS napisal, ze jestem krwawym Hydem i doniosl. Donosiciel ! I Jozwa chcial gardlo podrzynac az do kosci. Lajdaki ! Juz ja ich &@$#%*!~$#%^& !!!

Teraz bardzo pragne sie do kogos przytulic. Darcy chyba nie pozwoli, aktualnie jest miedzy nami pewne napiecie. Do Skowronka chetnie bym sie przytulil. Tak, to dobry pomysl, to napewno czula dziewczyna i wogole jestem pewien, ze bardzo milo tuli. Zloze glowe na piersi Skowronka a lzy wsiakac beda w dekolt sukienki... niech pozniej Prezes wykreca, a co ! Co ? Sukienke, nie Skowronka.

Tymczasem spelniam kielich z koktailem Bloody Annie. Podaje przepis:

* wino czerwone (1 czara)

* lez gorzkich (ile wino zabierze)

* garsc pastylek na sen (do smaku)

Kilka minut po przeczytaniu poematu na swój temat, jestem w stanie tylko dodać,iż popłakałam się..ze śmiechu. Pisz Dudi, pisz. Zobacz jak poprawiasz mi humor:)))

Dzisiaj jest wyjątkowo gorąco i parno..Dudi zapewne stopnieje w końcu..Prawda Drogi Dudivanie?;)

Myszo trzeba było nie ujawniać co Masz ukryte w komorze swego serca.

Gra się skończyła, chyba nie będzie więcej flirtów i już całkowicie roztopieni z żalu goście nie będą pisać wierszy na Twą cześć.

Tego chciałaś?

:-)

Dzień dobry,

Lestacie, nie martw się, jestem pewna,że dudivan-mój poeta-pozostanie wierny i nadal bedzie sie starał.;)A może Dudi obraził sie juz zupelnie..kto wie, kto wie!...nieee,wampiry to takie łagodne stworzenia:).

Pani Z Jeziora Gorzkich Lez,

tak, jestem lagodny, wprost niezwykle. Pojdz do mnie, Czarna Markizo, pragne zlozyc pocalunek na Twej alabastrowej szyi :)=

Obrazic sie na Ciebie ? Przenigdy ! Po prostu czasem Zew nas zabiera ale zawsze, zawsze wracamy. Poza tym malo kogo z nog nie zwali Bloody Annie.

Dudivan! Miałeś rację uderzając w mysią zazdrość. Od razu zadziłało. Co do przytulenia, to rzeczywiście uwielbiam tulić! Wezbrana czułość wypływa ze mnie strumieniami. Aż się rozmarzyłam, gdy przeczytałam, że zlożysz głowę na mej piersi... Ale nawet Mysza nie może być zazdrosna, bo wie, iż tylko w celu wywołania zielonookiego uczucia odwołałeś się do czułej dziewczynki, skylarkiem zwanej. Szkoda, że mysia żąda wierności nie dając nic w zamian. Mysza, wszak Dudi nwnętrze swej romantycznej duszy przed Tobą odsłonił. I na ołtarzu duszy swej umieścił. I boli Go...

Sky,

ja takze rozkoszowalem sie wizja pocieszania w Twych ramionach i jedynie resztka sil sie z niej wyrwalem ;) Czynilem to w rozpaczy bezdennej, tylko to mnie tlumaczy. A co od bolu, kochany Skowronku, zdradze Ci, ze juz nie boli. Moja Pani obdarzyla mnie usmiechem lekkim jak usmiech Mony Lisy, ale o tym sza !

Gdzie jest Ania, nie ma Ani !

Ani tu i tam tez ani,

Czy ją kotek gdzieś na łowach...

Czy sie chowa, Czestochowa ?

Zaglądam w dziurkę, zbiegam w piwnice

Nigdzie ni śladu myszki nie widzę !

Wracam do siebie, a niech to kat !

Po myszce lubej mej przepadł ślad !

mysza do nudy przywykła. Dudivan przygasł. A przecież:

"... The man with the silk hat so tall

Had the greatest attraction of all

Roll up

Can you go a round

With Battling Annie

Close in

Take it on a chin

It's Battling Annie

She'll make you cry like a baby

With just a touch of glove

She'll hook you

So take a good look

At the lady who kills for love

Step right now

For the thrill

Who'll be the next to try

A tangle with Miss Annie Spangle

Nobody's Sugar Pie..."

• 2 tygodnie później...

Dudi przygasl ale zaczyna wynurzac sie ze zmroku.

Teraz zabierzcie kobiety i dzieci, bo beda sie tu dzialy rzeczy straszne !

BUM !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kierowala mna jedyna znana mi motywacja: pragnienie "wrobienia" namelesscluba, ktory obiecal ujawnic sie jako dwudziesty. Panowie, dolozcie swoje zdjecia jemu na pohybel !

jar1, harcapik chroni mnie swietnie przed przetraceniem karku bejsbolikiem :)

Przy probie dokanania tak ekwilibrystycznego wyczynu dochodzi do przerwania rdzenia kregowego zanim siegnie sie zebami szyi. Na mlodych dziewicach to czynie przy okazji pobierania plynow.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.