Skocz do zawartości
IGNORED

ABWera, ECHELON, 1984

Molibden

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

To ja już wolałbym Om Mani Padme Hum. Przynajmniej można liczyć na jakieś pozytywne skutki. A powtarzanie w charakterze mantry nazwiska znanego łobuza na pewno takiego skutku nie przyniesie.

• 1 rok później...

Wracając do WTC to nasuwa sie pytanie gdzie się podziały miliardy dolarów na system obrony powietrznej NORAD

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

a w sieci pojawiają się nowe teorie, nowe filmy analizujace zdarzenia w WTC

Ukryta Zawartość

Polecam instalację google playera

Ukryta Zawartość

i oglądanie w okienku playera po kliknieciu w button download przy filmie, buforuje i zapisuje na dysk w tle.

Właśnie oglądam "911 Eyewitness" i "911 Loose Change 2nd Edition with extra footage"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

hehe niektorzy z was smieszni są, sądzicie że cała technologia jest wam udostępniana? gratuluje! uwazacie ze nie ma wystarczajaco szybkich komputerow zeby cokolwiek policzyc rowniez gratuluje. Na temat wojny z "terroryzmem" się nie wypowiadam.

uwe o rzeczywistości komputerowej poczytaj tu

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

uwe300, 5 Cze 2006, 18:55

>a co do komputerow to są one raczej celowo zwalniane ale czasami sie to nei udaje i wychodzą za

>dobre procki.

Ale to raczej ze wzgledow marketingowych :D Czesto inzyniera musi pogonic marketingowiec ;)

Co do terorii spiskowych, hmmm poscmy wodze fantazji... Co te komputery maja liczyc? Prawdopodobienstwo tego, ze Atopos walnie 10 a nie 100 wpisow ;) A moze inaczej, nie sama wydajnosc jednostki, ale ich ilosc. Na swiecie sa miliony komputerow spietch w siec.. Jak neurony w systemie nerwowym... Moze gdy odpalam top'a nie dostrzegam tego, ale jakas istota podbiera mi kilka procesow i niezauwazalnie pasozytuje na milionach systemow, moze odpalajac tcpdumpa nie zdaje sobie sprawy, ze patrze na jej mysli...A gdy kiedys uwe300 wpiszesz do swojego komputera pytanie czy Bog istnieje dostaniesz odowiedz "Teraz juz tak"......

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

foxbat, niezłe;)

Kiedyś znajomy nas poprosił o pomoc w wymalowaniu sali treningowej. Akurat z kumplem dostaliśmy fuchę pt. bejcowanie boazerii. Po kilkunastu minutach byliśmy już trochę nasztachani. Tematem wiodącym zamiast kobiet i innych planów na wieczór stała się reinkarnacja. Byłem ciekaw jak to wygląda, temat zaczął kumpel, bo niedawno przeczytał jakąś ksiażkę na ten temat. Po godzinie malowania zadał pytanie finałowe:

"z tą reinkarnacją to prawda?". Buchnąłem śmiechem, ale dziś bym odpowiedział: "teraz już tak";)

Jakis mało uduchowiony jestem;(

>guzia

Po upadku Digitala AMD powoli staje się głównym graczem na rynku procesorów, wynika to z faktu że wielu inzynierów DEC po rozszarpaniu tej zacnej firmy przez konkurencje przeszło właśnie do AMD.To oni są twórcami Opterona, Semprona i wszystkich nowych pomysłów AMD.

bitrate,

AMD wygrywa wsp wydajność/pobór mocy. Miałem kiedyś w swoim kompie 486 AMD (120) i 486 Intela (66) i już wtedy było dobrze, gorzej za czasów K5, wtedy właśnie Compaq przejął Digitala i tak jak piszesz od prawie 10lat jest nowa myśl techniczna w AMD a Opterony to nawet SUN teraz wstawia do swoich serwerów. Intelowi to już tylko Xeony zostały i uczenie się od AMD np zarządzania komunikacją CPU z pamięcią.

Intel polegnie na problemie nadmiernego wydzielania ciepła i trudno mu się przyznać, że PIV to była ślepa uliczka, teraz ukradkiem wraca i rozwija projekt PIII ostały w notebookach (pentiumM).

foxbat, 6 Cze 2006, 09:45

>No a dzis 06.06.06 Jakies propozycje? ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

graaf, nie ma ;) moze idac tropem teorii Snerga-Wisniewskiego, powiedzmy zyjemy na smietniku nalezacym do jakichs nadistot :D Wtedy wszystko nie ma znaczenia...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Jestem bezwzglednie ZA !!!

Choc wolalbym o tym mowic jako o : TOTALNEJ OTWARTOSCI, PRZEZROCZYSTOSCI, niz Inwigilacji !

Olbrzymia czesc tego ZLA, ktore pochlania cala Nasza energie, zasoby materialne i duchowe, jest mozliwa

wskutek Niemal Totalnej NIEPRZEZROCZYSTOSCI Mechanizmow Panstwowych i Spolecznych !

Wymagaloby to stworzenia Nowego MODELU Panstwa i Spoleczenstwa, opartego glownie na : Sensie i Wartosciach,

a nie na walce politycznej oraz wytwarzaniu miliardow ton roznokolorowych gadzetow i ich marketingu !

Probowalem juz taki temat poruszyc, w watku : Zupelnie Swieze Panstwo, ale jakos nikt nie mial zadnych Pomyslow !

Mysle, ze TAKI model Panstwa moznaby stworzyc, poslugujac sie "filozofia" obiektowo-proceduralna" i wdrozyc

za pomoca technik sieciowych ! Topologia ukladu posiadalaby ksztalt pierscienia i "inwigilujacy" czy "gate-keeper",

bylby tak samo przezroczysty jak wszyscy pozostali ! (topologia czy morfologia Calosci moglaby brac przyklad z biologii !)

Ale wszystko musialoby byc Zupelnie inaczej ustawione ! (czy wyobrazacie Sobie zeby Zywy Organizm tworzyl

dla swoich Komorek Rakowych - Pokoje Milosci ! :) Zginalby w ciagu 5 min.! A Takich wlasnie "procesow rakowych",

jest w Naszym Panstwie i Spoleczenstwie - MILIARDY !!!

Ale na TO, trzeba - WYOBRAZNI, a nie Politykierstwa !

Re: foxbat, 6 Cze 2006, 12:43

>graaf, nie ma ;) moze idac tropem teorii Snerga-Wisniewskiego, powiedzmy zyjemy na smietniku

>nalezacym do jakichs nadistot :D Wtedy wszystko nie ma znaczenia...

jestem raczej zwolennikiem teorii, zgodnie z którą wszystko ma znaczenie, ale akurat to kto inwigiluje inwigilowanego nie ma

istotny jest zbawienny dla życia duchowego pasywny stan bycia inwigilowanym

pozdrawiam!

graaf, 6 Cze 2006, 12:38

>a to ma jakieś znaczenie?

W sumie nie wiem czy ma jakies znaczenie, ale powiedzmy, ze w zwiazku z wykonywana praca, sam mam pewne mozliwosci, nazwijmy to potpatrywaniem :D co dana osoba robi :) A czasem tne ich niemilosiernie ;) A sam sobie moge siedziec na forum ile chce ;) Gdzie tu sprawiedliwosc? ;)

foxbat, 6 Cze 2006, 12:28

>a kto inwigilowalby inwigilujacego?

Wszystko już było. Zapętloną strukturę piętrowej inwigilacji totalnej zrealizowano w czasach kultu jednostki, wzmagającą czujność obywatela, a często obdzielającą maluczkich oraz niewygodnych dużych sztrafem, zsyłką, tiurmą lub kulką.

• 2 tygodnie później...

graaf, 6 Cze 2006, 11:15

>a ja jestem gorącym zwolennikiem totalnej inwigilacji :-)

>chętnie nawiążę kontakt z ludźmi, którzy mają podobny pogląd

>pozdrawiam!

Nawiązuję kontakt. Odbiór:)

eeee tam

tu tez duzo sie dzieje

Ukryta Zawartość

i to stronka zamieszczona na stronie zespolu szkoł..... i to jaka stronka....

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.