Skocz do zawartości
IGNORED

Tanoy kontra Prosonic

colombobogin

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar kupić nowe kolumny i mam do wyboru Tanoye- M-3 za 1250 zl lub Prosonic unique za 1100 zl.Mają grać pop i rock , ale nie techno. Które lepsze w Waszej opinii . Prosonic nie ma także koloru obudowy jaki bym chciał ale to już mniej ważne.

https://www.audiostereo.pl/topic/18860-tanoy-kontra-prosonic/

Zajrzyj do watku:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Są tam zdjęcia kolumn które mam do sprzedania. Kolory mam różne, nie tylko jak na zdjęciach.

Ukryta Zawartość

Dzięki bardzo już obejrzalem te kolumny , ale ja nie jestem wymagający i proszę tylko o rade co do wyboru tych kolumn, które wymieniłem. Ja proszę o poradę co do kupna np. golfa czy punto , a Ty mi mówisz o obejrzeniu lotusa . Dpowiedz bo w przyszłym tygodniu muszę pojechać do sklepu i zakończyć sprawę tych cholernych kolumn bo osiwieję , a kolumn nie będę miał.

Ukryta Zawartość

Tutaj tannoy m3 sa za 700pln, uzywane oczywiscie.

Nie mam nic wspolnego ze sprzedawca.

Ukryta Zawartość

Oj, podałeś kwotę, więc się do tego odniosłem. Znam Tannoy M3, i wiem że moje DaCapo gra wyraźnie lepiej, a w Twojej kwocie się mieści. Porównanie do Lotusa jest miłe, ale do Lotusa nalezałoby porównywać raczej moje kolumny Credo na ScanSpeakach, a ich zdjęć tam nie ma. Jak do tej pory wkleiłem tam zdjęcia samych budżetówek, choć za godzinę powinno się tam pojawić zdjęcie czegoś na kształt Audi.

Kupiłem już Tannoye, ale dzięki za podpowiedź. Mam pytanie. Jak sluchałem kolumn w salonie ( na sali audio) to tak naprawdę nie slyszalem różnicy pomiędzy moim LuxmanemLV-100 - mialem go w sklepie , a wzmakiem sklepowym ( byl to chyba NAD), ale jak przyszedłem z kolumnami do domu i ustawilem potencjometr na 11 godzinie to głośniki niskotonowe nieco " charczą". Czy to znaczy że ten Luxman nie radzi sobie z koumnami

Tannnoya F-3 ????. Czy jakbym puścił ostrzej z śilniejszego wzmaka to też by był taki efekt?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.