Skocz do zawartości
IGNORED

Accuphase - kondycjonery itp. cuda.

gutekbull

Rekomendowane odpowiedzi

Zyziu, no przepraszam, że nie kupiłem Heliona jak ty :-D

Tak, jedynie twoje opinie są z pewnością bardzo podzielone, ale jak masz taki kondycjoner jak Helion to nic dziwnego ;-P. Nikt ci nie każe kupować, słuchać też nie. Twoja strata. Pozdr.

Co do Heliona - to nagonka na niego jest przesadzona, nie jest to hi-end, ale nie jest też ostatnim badziewiem - takie wnioski nasunęły mi się po porównaniu go z ISOTEK-iem - listwami i kondycjonerem mini sub, a także zwykłymi listwami komputerowymi - na forum trzeba uważać, mnóstwo opinii jest wyssanych z palca, nie wszystko co się tu czyta jest prawdą, nieuczciwy marketing rządzi :(((

"na forum trzeba uważać, mnóstwo opinii jest

>wyssanych z palca, nie wszystko co się tu czyta jest prawdą, nieuczciwy marketing rządzi :((("

Rozumiem Zyziu, ze piszesz o sobie:-)

Tak się skłąda że kupiłem używany kondycjoner od kolegi który wymieniał na model wyzszy PALa

Co do rewelacji o helionie, to może właśnie zydelek to pisał - ni pamiętam. Jeżeli on to faktycznie trzeba przymknąć oko...

Natomiast co do PALa to jest to high end i od strony dzwiękowej i od strony wykonania (wiem, bo mam) i nikt mie musiał na mnie stosować "chłytów małketingowych" - po prostu posłuchałem w moim systemie. I mam podobne zdanie o nagonce na PAl jak ty na temat nagonki na heliona - mocna przesada albo działania konkurencji (zdaje się że zydelkowi też pal nie pasował :)

listwe faktycznie mogli lepiej zaprojektować, ale też działa. Nie tak dobrze jak powerbox, ale mimo wszystko. Co do zabezpieczeń, to ja żarówkę umiem wymienić jeno... więc się nie wypowiadam.

Wydaje mi się, że w palu poszli nie w tą stronę i żamiast wyższego modelu kondka zrobili listewke... szkoda.

Jest test nowego kondycjonera

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wydaje sie, że PAL wyszedł z tarczą:

"(...) Bez kondycjonera dynamika przypominała to, co się dzieje na komercyjnych płytach CD, albo stacjach radiowych, które bez pamięci kompresują dynamikę (która wynosi przeciętnie 1-2 dB - naprawdę!), przez co wydają się lepsze. A przecież to nieprawda i syf w jednym.

Kontakt z PowerBoxem v.4 Power Audio Labs pokazuje, że urządzenia sieciowe należy traktować na równi z innymi elementami systemu i, że odpowiednio dopasowane do systemu wnoszą większą poprawę niż np. zmiana okablowania. V.4 jest urządzeniem z hi-endowej czołówki i w takim kontekście należy go rozpatrywać. (...)"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.