Skocz do zawartości
IGNORED

Szybkie zamówienie u Petera

cyku

Rekomendowane odpowiedzi

bikoz>>tylko tyle wiec nie jest zle, ale zamknij wkoncu ta liste, ba ja doplacilem jeszcze na 4 nichikony a do jutra doplace jeszcze (chyba) na 4 B-G, email na priva dotarl? bo cos mi poczta nawala, chyba zaczne uzywac innej skrzynki

obesrwując wpisy przychodzi mi do głowy tak myśl

ten wątek powinien zmienić nazwę na wyjątkowo wolne zamównienie u Petera :/

oczywiście dzięki Kolegom wybierająco-przelewającym :/

bez obrazy

Przesadzacie, tak jest zawsze przy wielu chetnych. Jesli ktoś chce szubko może sam bezpośrednio zamówić u Petera - koszty trochę wzrosną ze względu na opłaty, ale...nie trzeba oglądać się na innych.

jar1 a ja się z Tobą nie zgodzę Ja np. wiem co potrzebuję i nie dokładam w nieskończoność nowych elementów. Nie że nie muszę ale przez wzgląd na innych, kasę też wpłaciłem od razu jak dostałem info. W końcu nie jest to pierwsze zamówienie ani ostatnie. Można sobie wcześniej zaplanować co się potrzebuje i czy ma się na to kasę. Nie chce tym wpisem nikogo obrażać a jedynie skłonić do trochę większego zwracania uwagi na innych. Minął miesiąc a nawet kasy nie ma całej u bikoza na końcie a wszyscy wiemy ile jeszcze trwa cała reszta.

Jar1 jest konserwtywny w poglądach :)

>DeTom

Czasami przypomina mi to syndrom MediaMarkt:)

Organizują, Już teraz, Co ja mam kupić, Muszę coś kupić, przecież jest okazja :))

Jedna prośba do wpłacających kasę

PROSZĘ W TYTULE PRZELEWU PISAĆ NICK Z FORUM!!!!

bo inaczej muszę się domyślać od kogo przyszły pieniążki

pozdrawiam

PS

w tej chwili brak jeszcze 3 osoby

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.