Skocz do zawartości
IGNORED

Szybkie zamówienie u Petera

cyku

Rekomendowane odpowiedzi

Dodam jedynie ze jedna plytka A30 zawiera 2 kanaly i mozna na niej zbudowac A30, A3, A5 . Mozna sie takze pokusic of A2 i A4 jesli dodtakowe Mosfety beda podlaczone kabelkami (p2p output stage)

Peter Daniel, 1 Lut 2006, 16:20

>Dodam jedynie ze jedna plytka A30 zawiera 2 kanaly i mozna na niej zbudowac A30, A3, A5 . Mozna sie

>takze pokusic of A2 i A4 jesli dodtakowe Mosfety beda podlaczone kabelkami (p2p output stage)

uf ok !! czyli 5 PłYTEK

Sa to te same plytki co poprzednie A30. Aleph jest bardzo uniwersalnym ukladem: input stage jest taki sam dla wszystkich modeli, zmienia sie tylko ilosc output devices i wartosci niektorych elementow.

Odnosnie wzmacniacza sluchawkowego, GC sie bardzo dobrze sprawdza w tej funkcji. Poza tym, Veteran ma kilka projektow ze scalakami ktore sprawdzaja sie jako wzmacniacze sluchawkowe. Ostatnio wspominal mi o projekcie na LT1210 (mam od niego plytke ale jeszcze nie testowalem tego ukladu)

jeśli ktoś zna panów

Usha

Floyd

to prosiłbym o powiadomienie ich o konieczności potwierdzenia zamówienia

w ich "o mnie" nie ma adresu email więc nie mogę ich sam powiadomić

a u siebie nie mam bo miałem padnięty dysk twardy

bikoz

Jak dają, to brać ;-) Skorzystam z możliwości i dorzucę jeszcze:

4 szt Nichicon KG Gold 6800/63 = $27,8

2 szt RCA Cardas = $6

Wysłałem maila ale na wszelki wypadek dopisuje na forum, gdyby zagubił się w cyberprzestrzeni. Thx!

>Peter Daniel

Czy mozliwe jest zamówienie LM3875 Dual Mono Premium Kit bez Panasoników, a zamiast nich BG N 100uF/50V i BG STD 1000uF/50V?

Jaki wówczas byłby koszt z przesyłką?

Pozdr

>bikoz - podaj ostateczny termin dokonania wpłat. Kto nie wpłaci w tym terminie oznaczać będzie że rezygnuje z zamówienia. W przeciwnym razie będziemy czekać na wszystkie wpłaty przez miesiąc (jak dobrze pójdzie).

Ja wpłaciłem dopiero w weekend, więc zaksięgowanie wpłaty na twoim koncie może potrwać. Podobnie może być z kilkoma innymi osobami, ale faktycznie termin końcowy (death line) przydałby się.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.