Skocz do zawartości
IGNORED

żegnaj Hi-Fi, witaj muzyko

graaf

Rekomendowane odpowiedzi

lancaster, 21 Gru 2007, 22:06

>Argos, faktycznie obłudne z Ciebie stworzenie...ze złą wolą...i do tego mało obiektywne...nie ma

>zinteresowania w wątkach ? No cóż....na pocieszenie Ci powiem, ze i mojego wpisu by tam nie było, bo

>miał byc w tym wątku....tyle ze go wklepałem tam bo akurat miałem otwarte dwa okna...pomyłka rzecza

>ludzką...a ty sie powinieneś cieszyc bo przynajmniej jest jakiekolwiek zainteresowanie...a przecież

>dźwiek...sam wiesz jaki jest :)))) to żart oczywiście...

>Nawet nie mam wyrzutów sumienia za tą pomyłkę, niemal wszystkie Twoje wpisy na temat rzeczy której

>nie słuchałeś i na mój temat...tanie ataki personalne kalibru małego Kazia są pomyłką...co to znowu

>za teksty o obludzie...projekcje jakieś ? ...i pozdrów "życzliwych" wiernych Jarząbków :)))))

>

>...a najlepiej po prostu nie troluj, bo piszesz tu świadomie...chociaż na dobrą sprawę bym sie o to

>nie zakładał....:)

>...i pamietaj ze jarząbki nigdy nie mają racji dlatego im sie wydaje ze to inni zawsze ją mają ;)

>...no i to jedno przynajmniej wydaje im sie dobrze...

>

>Pozdrawiam

Pomyłka, żart - w zasadzie to samo możnaby powiedzieć o 90% twoich wpisów i miałoby to sens gdyby to było forum humorystyczne.

Odpowiedz na proste pytanie - czego szukałeś jak nie haków w wątku, do którego od 2 lat nikt nie zaglądał? Nie masz co robić to bawisz się w lustratora? A na to że będziesz miał jakieś wyrzuty sumienia czy coś w tym stylu to nie liczę, nie raz już pokazałeś że brak ci kultury, robisz sobie jaja z ludzi bez zdania racji a potem jesteś zdziwiony jak ktoś ci nawrzuca. A o tym że się umówisz na odsłuch to zapomnij, szkoda mi czasu dla kogoś takiego.

Haków i jarząbków to sobie szukaj, większego włazidupstwa niż ty robisz vectorowi to nie znajdziesz.

Lancaster,

Maciek odpalil vinyla na R145. R125 wzial na gore z Lectorio.

Podobno po calodniowym sluchaniu vinyla nie moze juz sluchac na gorze bez kwarantanny.

Mowil, ze na dole jest jeszcze duzo lepiej niz bylo jak sluchalismy! A on ma tylko jakiegos starego Thorensa + sme3009 + denon 304.

No ale ma phono stage jak ja! ;-)

A co Ty, mozesz zrobić dla Vectora?

pp,

....to raczej problem ze zrodlem..........ha...ha...ha.....

Na 125 raczej sie nie doczekasz....

Ale ma jeszcze takie wielkie ala Audio Physic - jak bys reflektowal...?

Waska scianka przednia, brak odbic itd......

vector, 21 Gru 2007, 22:36

>pp,

>

>....to raczej problem ze zrodlem......ha...ha...ha.....

>Na 125 raczej sie nie doczekasz....

>Ale ma jeszcze takie wielkie ala Audio Physic - jak bys reflektowal...?

>Waska scianka przednia, brak odbic itd......

One chyba lepiej się sprawdzają w KD:))

Nie dziękuję:)))

vector, 21 Gru 2007, 22:40

>pp,

>

>>One chyba lepiej się sprawdzają w KD:))

>>Nie dziękuję:)))

>

>No - moga Cie niezle sponiewierac....;-)

Może lepiej nie, boje się :-)

Dziękuje postoję:)))

arek,

Dzieki za link - widac poszli po rozum do glowy!

Fajny opis - for ultra hi-end....:)

Trzeba przetestowac - 96dB. To jest to co lubimy najbardziej!!!

Arek_45,

Przeczytalem opis tego glosnika. Naprawde brzmi super!

Zawieszenie jakies modyfikowane 40% lzejsze. Magnes alnico. Lekka sztywna membrana!

Ciekawe jaka cena?

To tez wygląda ciekawie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Argos, haków to Ty szukasz...każdy sądzi po sobie...nie jestem tu specjalnie odkrywczy:))))

Poświęcę Ci 5minut z rana....wpisałem w wyszukiwarke "Argos", zeby zobaczyc ile tego będzie merytorycznego....no i pojawiło sie 5 watków na krzyz...wchodzę w pierwszy ... kilka wpisów, wchodzę w drugi to samo....w trzeci juz nie wchodziłem :) Cofnąłem sie do okana z tym wątkiem, wiocznie kliknąłem "dodaj wpis" w zakłąde z tamtym i po sprawie. Tak jak pisałem...normalnego człowieka bym przeprosił, ale trola który pasjami wypisuje "mundrosci zasłyszane" nie czuję potrzeby...mogłbym takich wpisów popełnić jeszcze z 200 spokojnie i nadal bym nie miał najmniejszych wyrzutów sumienia...patrzac na Twoje zachowanie w tym wątku, to prawde mówiac limit takich wpisów w wątkach o tobie i Twojej firmie jest w mojej świadomości nieograniczony :))))

....tylko fakt ze jest to zwyczjnie ieinterujące mnie powstrzymuje :)

A czy ktoś cos robi umyślnie czy przez nieuwage to różnica jest zasadnicza....nawet wymiar sprawiedliwości ja rozróżnia....uwielbiam wprost jarzabkom puszczać wieloznacznosci...w zasadzie po chwili powiedzą o sobie wszystko ... jak na spowiedzi ! :))))

...robię to oczywiście nie ze złośliwości jak sugerujesz(albo zaugerowaly i jarzabki - pamietaj oni zawze wiedzą ze nie mają racji:)))), tylko żeby niektóre tematy skracać do minimum.

Bo złośliwość facet to jest wtedy, jak sle teksty pesonalne ja Ty kogoś napada z partyzanta jak jarząbki, albo wykorzystuje jakiegos "posłańca" do puszczania w eter własnych animozji....jak jarząbki...bo sam posłaniec to juz razej z gatunku: niemądrzy :) ...dzieje sie to pewnie wtedy iedy kończą sie agumenty....dlatego jestem wyrozumiały co do jarząbków...bo im sie argumenty nawet nie zaczynają :)))) - złosliwosć na starcie to w takich okolicznosciach normalka...no ale czy ja muszę tolerować takie buractwo ?:)

A teraz Ty mi odpowiedz na pytanie: dlaczego jesteś tak nierozgarniety, z majac od jarząbków info z prosba o nieujawnianie ich nicków (:))...kurde tak jakby to były dane osobowe !:) ... piszesz ze sa tacy i ze piszą to i tamto....Pytam najzupełniej serio i chciałbym zebyś spróbował sie zastanowić dlaczego tak robisz....przecież po takich Twoich wpisach zburaczeją do końca :)

A potem prosba zbyś zaczął pisać na temat, bo to serio jeden z nielicznych wątków które mnie na forum inteesują i nie chcę go dodawac do ignorowanych....ani ja ani Ty nie chciałbyś chyba zebym zaczął pisać swoje uwagi(hurtem:)) w wątkach o Twoich kolumnach....to przcież bez sensu, żebyśmy pisali o sprawach któe nas nie interesują...ale dla hey...skoro sie tu wkręciłeś....czgo sie nie robi...a mam teaz spokojniejszy okres...id sie kay napić...przemyśl temat.

Pozdrawiam

Lancaster, ta szalona charakterystyka to nowy Seas:-) Czym (na marginesie) chyba sie nie szczególnie przejeli.

To kolejny dowód , że większość wykresików można sobie wsadzić...

Pzdr.

ARGOS, 21 Gru 2007, 17:35

>Wiem że sympatyzujesz z PISem więc zalecam

>lansowanie nowej teorii spiskowej na antenie Radia Maryja - żydomasoneria do spółki z ciemną stroną

>mocy na pewno stłamsiła najwybitniejszy z wybitnych produktów - to jest odpowiednie miejsce dla

>osób, do których nie docierają fakty.

No więc może fakty (widzę że jesteś bity, więc z przyjemnością się dołączę.):

1. Wbrew twoim wyobrażeniom Żydzi są na świecie.

2. Loże masońskie też są realne.

3. Istnieją loże masońskie żydowskie - czyli "żydomasoneria".

Dowód? Proszę bardzo - oficjalna strona ambasady USA w Polsce, notka z września tego roku:

Ukryta Zawartość

4. Czy zajmuje się żydomasoneria pod szyldem "B'nai B'rith"?

Ano - "restitution legislation and issues surrounding Radio Maryja and TV Trwam" (restytucją mienia żydowskiego i kwestiami zw. z RM i TV Trwam).

Teraz pozostaje ci tylko usiłować udowodnić ze oni chcą RM DOPOMÓC.

LOL.

Ukryta Zawartość

ten Seas jest już w ofercie ???? Premiera miała byc na przyszłorocznym CES ???? Pisałem juz wcześniej ze bardzo mnie intesuje...a charakterystyka....no cóż....nie charakterystyką na osi głośniki żyją ze tak powiem :)))

Pozdrawiam

dudivan,

Bardzo fajnie, ze jestes oczytany i zorientowany w roznych tematach ale....

jest bocznica przeznaczona na tego typu dyskusje.

Prosze, dyskutuj tutaj w temacie - z przyjemnoscia "uslyszymy" Twoje opinie...;)

marko3T, 22 Gru 2007, 10:17

>Nie rozlewaj swojego rozgoryczenia politycznego na inne zakładki jak bocznica. Wystarczy , że

>pitolicie 24/dobe o polityce na bocznicy

Powodowany troską o świadomość ARGOSA postanowiłem dokonać zbrodni offtopiku.

Więcej będzie miał z tego korzyści w życiu niż z plaplania o górkach i dołkach w ch-ce glośników.

>wystarczy.

A o tym to już decyduję JA.

lancaster, 22 Gru 2007, 10:20

>ten Seas jest już w ofercie ???? Premiera miała byc na przyszłorocznym CES ???? Pisałem juz

>wcześniej ze bardzo mnie intesuje...a charakterystyka....no cóż....nie charakterystyką na osi

>głośniki żyją ze tak powiem :)))

Widac seas przechodzi na jasna strone mocy.....:)

Najlepszy jest opis tego glosnika - ultra hi end itd........

Rehde idzie........!!!!

vector

Nie wyolbrzymiaj , zobaczyli nisze czy mode i postanowili coś dzubnąć dla siebie.

To ogromna firma z tradycjami, ale nawet dla nich takie głośniki to Exotic, jak je sami nazwali :-)

Pzdr.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.