Skocz do zawartości
IGNORED

Uczestnicy spotkania 13.09.2003

Papamek

Rekomendowane odpowiedzi

potwierdzam swoja obecnosc na spotkaniu waszego szacownego grona w harendzie. dziekuje romkowi-p za zaproszenie : )

a.

ps. audiofile... hmmmm... brzmi baaardzo kontrowersyjnie ; )))

Było pójść na maxa, stoi tam (przynajmniej do niedawna) GamuT D200, Chord 3300, Plinius 102 a z lepszych kolumn Virgo III no i były te nowe AP Padua. BC Acoustique Nile pojechał gdzieś tam i teraz go nie ma.

Pzdr.

Jeśli będę jechał to z dzieciakiem (nie mam go z kim zostawić) więc będę mógł zabrać 3 osoby. Przywitam się ze wszystkimi i o 13.00 do domciu położyć małego spać. Mogę zajechać np. 11.45 (?)

Pzdr.

Olaboga ! Strasznie mi miło, że tylu chetnych, hehehe

Nie celowałem w niebo z totalnym odjazdem (zestawem), bo potem chodziłbym chory przez rok, struty i do niczego nezdatny. Żona mogłaby mieć pretensje ; )

A tak będę miał porównanie ze swoim obecnie wyśrubowanym systemem, ot co ;)

Na maczka i resztę do HiFi Clubu już się nie załapaliśmy - trzeba było jakoś se radzić.

Posłuchajcie: wokół też jest parę miejsc do zliczenia, jakby wszyscy się nie zmieścili, hihi

El. Pomarańcza jest o rzut beretem (Żelazna 69A), chyba od 11:00, jak ma ktoś auto to do Audioklanu na Andersa 12 też można się przetransportować. Tam obsługa uprzejma, 2 sale - można naprędce sklecić jakiś ciekawy zestawk i odłuchać wespół : )))

Może część dylematów forumowych się rozstrzygnie ; )

Nie zapomnijcie wziąć płyt i zrobić się na bóstwo ; )

Do zobaczenia, pozdrawiam.

Tak sobie na spokojnie czytam wszystko, jestem po malym piwku:) a wiec zdystansowany do wszystkiego i tak sobie mysle ze z nas to sa niezle pojeby.

A ja jestem po Andrei drugi i wstane o 6 rano i podjede na tych Walicow. Ciaou.

Lolo, a Ty na powaznie nie bedziesz ogolnie z nami?:(

Wystarczylaby babcia, ciocia, kolezanka, ktokolwiek...i dziecko mialoby z kim zostac. Tatus jest nam potrzebny:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.