Skocz do zawartości
IGNORED

Uczestnicy spotkania 13.09.2003

Papamek

Rekomendowane odpowiedzi

Sorry za zaśmiecanie wątku ale temat wydał mi się istotny, by go tu umieścić.

Otóż na priva jeden z naszych kolegów podał mi za powód nie przyjeżdżania na spotkanie, że czuję się jeszcze za mało doświadczony, dlatego, mówię wszystkim niezdecydowanym z tego jakże błahego powodu:

Nie przesadzajcie.

Liczą się pasja i chęci.

Na forum jest sporo ludzi, do których mi daleko /wiedza, umiejętności, znajomość zagadnień, oblatanie, doświadczenie, merytoryczność (i klasa) wypowiedzi/.

No i co z tego ?

Dopiero wszyscy stanowimy piorunujacą mieszankę doświadczeń, wiedzy, znajomości tematu, charakterów i osobowości.

Dlatego "take it easy" ;-) To nie powinno być dla nikogo zawadą.

Namawiam gorąco na udział w spotkaniu. Będzie mi miło poznać jak najwięcej osób z tej gromadki. :-)))

Im będzie nas więcej, tym łatwiej znaleźć kogoś interesującego i na odpowiadającym mi poziomie (np. poczucia humoru ;-), czy ilości wypitego piwa ! (Tu dopiero jestem cienias :-(

Warto tam być, wierzcie mi.

Dlatego przyjeżdżajcie tłumnie !

Pozdrawiam.

(zaniepokojony andrea29)

• Redaktorzy

Jasne, andrea ma absolutna racje! To w koncu spotkanie towarzyskie, nie egzamin! Nikt nie bedzie przepytywal (mam nadzieje), czy juz slyszysz jak Patricii Barber sie w brzuchu przelewa na najnowszej plycie. Bez kompleksow, prosze panstwa. A niech was, ale szkoda ze ja jeszcze w tej zagranicy.

Ups... poczułem się wyzwany do odpowiedzi.

Bo to o mnie wyżej napisał andrea.

Jestem w stanie głębokich przemysleń swojej decyzji, ale jeśli nie będzie odpytywania jakie kabelki najlepiej zagrają z Krellem i AP Vigro to może się zmobilizuję.

Narazie nie chcę nic obiecywać, żeby nie wyjść na polityka.

Postaram się być.

To już brzmi duuuuużo lepiej :-)))

Liczę na Was !

(Organizujcie się w grupy dojazdowe. Sama podróż też może być przyjemna, jak nigdy w życiu..., jak to między nami - audiofilami ;-)

:-)))))

Pozdr., Andrea Cabaccio (... z włoska lepiej brzmi ;-)

* * *

Luuuuuuuuuudzie !!!!!!!!!

Czy Wy już tak naprawdę nic nie możecie ?

Czemu nie macie ikry ????????

Szefów się boicie, czy jak ??????

Zobaczcie tedy, co nosicie w spodniach !

Nawet matka natura pokazała Wam, jacy macie być !

Czy Wam się to podoba, czy nie !!!

A i To Wam jeszcze powiem, że każda baba w końcu tego od Was oczekuje !

Chłop ma być chłoppem i basta, a kobieta - kobietą. To my tego oczekujemy. No chyba, że się mylę (?)

Bo już nie mogę...

Inaczej: guzik mnie Wasza niemoc obchodzi: jak przyjeżdżam za 2 tyg. do Polski chcę tu widzieć tu czarno od wpisów, a Papamek wynajmuje knajpę na 100 osób. JASNE ????

Gorsiśmy od Owsiaka, czy AS ?

Czy w tej grupie beda wysokie, szczuple, smukle, eleganckie kobiety z erudycja i gracja, z poczuciem estetyki, pieknym usmiechem i poczuwajaca mnie do naturalnie meskiego obowiazku charyzma? Czy bedziemy sluchac opowiesci o "kabelkach", "przetworniczkach" i zamawiac w chlopiecyh zdrobnieniach "piweczka" i "kielbaseczki", po czym poprosimy o "rachuneczek"...

• 2 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.