Skocz do zawartości
IGNORED

Trafił swój na swego

WOJTEK2

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Działania lukara przypominają mi strzelanie na oślep z cekaemu.

Chłopaka przerasta ( chyba ) to forum i tak obudzi się raz za czas j jak nie walnie ...byleby wyglądało że czuwa i panuje nad sytuacją.

>>...no własnie jar, Qubric dobrze pisze, wyżarłeś mu fuchę:)

Widocznie był na 'zasłużonym' urlopie..:-) A może szuka pracy?;-) Zwolniło sie miejsce asystentki przy jednym marszałku...Problem w tym, że to dość szkodliwe dla zdrowia miejsce pracy - ciągle się zachodzi w ciążę...

>>Ja mam w dupie kto tam będzie prezydentem choć wołabym kogoś mądrego

>To i tak masz zbyt duże wymagania:-)

Dlaczego ? Tak a postawa (obojetne mi...) wcale nie pozbawia wrazen z tamtej okolicy ciala. Wykorzystanie Qubrica bedzie mialo miejsce i tak, jeno, ze jakby anonimowo.

No i znalazł się bardzo fajny nie polityczny wątek , o którym można sobie spokojnie podyskutować :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Co jakiś czas forum przeżywa cyklicznie "kryzys wieku średniego", po którym znów zapanuje na jakiś czas spokój. Wątki o istocie forum w zasadzie są dość podobne.

Hmmm, czyżby obecny okres jest może związany z opublikowanymi niedawno statystykami?

Natępuje jakaś polaryzacja forumowiczów?

dudivan, 22 Sie 2005, 17:34

Powtarzam to cały czas Lancasterowi który twierdzi że jeśli nic nie zrobi to się nie przyłozy do "wykorzystania".

Piszac "mam w dupie kto będzie prezydentem" napisalem tez kto wg mnie nim być nie powinien. Po eliminacji wstępnej jest mi wszystko jedno kto z pozostałych. Sądzę jednak, że wsród tolerowanych przeze mnie kandydatów na prezydenta nie będzie tych, których lubisz ;)

>Działania lukara przypominają mi strzelanie na oślep z cekaemu.

e tam, wcale nie na oslep . . . ja juz dawno zauwazylem, ze jak Ci nie pasuje jakis watek to nagnij dyskusje tak aby zeszla na gejowe tematy, lub przynjajmmnniej pare razy wystapilo slowo "gej" - nastepnego dnia watku nie ma na bank :D

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.