Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Taka kolumne zobaczylem wczoraj w malchu:) Na fotkach nie widac ale miala jeszcze basreflex eheh.

Zdjecia kiepskie bo robione nokią.

[obrazekLUKASZ-223655_1.jpg] [obrazekLUKASZ-223655_2.jpg] [obrazekLUKASZ-223655_3.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-583-100001210 1170262247_thumb.jpg

post-583-100001211 1170262246_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

sorry, było to już u nas?

[obrazekLUKASZ-223705_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

Istotnie, panna miała dobre miejsce w kolejce kiedy zadki rozdawali, a i buzia do przyjęcia, mimo że wolę kogo innego. Ale z kolei jak sobie wyobrażę jak się biedactwo skrobała żyletką w przekonaniu, że widz woli gołe... Eee. Nie wiem jednak, czy taka demonstracja osobistych gustów nie jest trochę ambarasująca dla naszych obecnych tu koleżanek - różne rzeczy podobają się różbym osobom...

To są doskonałe pośladki?!?!?!?? Chyba żartujesz. Ciekawe, jak się nazywa ta wada kręgosłupa i miednicy, która powoduje takie wypchnięcie pośladków. Poza tym dziewczyna ma półkę (tak się to fachowo nazywa), czyli prześwit mimo ściśniętych ud. Na model dobrze zbudowanej kobiety się nie nadaje.

Co oczywiście nie znaczy, że nie może Ci sie podobać. Twój gust, Twoja sprawa. Ale żeby zaraz doskonałe... Przesadzasz :)

Tu nie ma co sie zdawac na gust jakiegos szeregowego forumowicza. Salvadore Dali stwierdzil, ze kobiety ktore maja (co - tego nie napisze, bo moga czytac dzieci, ale ta dziewczyna ma taki szczegol budowy) to najgorsze zolzy !

Model dobrze zbudowanej kobiety hmm...zmienia się co kilkanaście lat...jeżeli komuś odpowiada obecny "model" czyli zaszuszone kościste wieszaki to mogę tylko ogłosić kapitulację i ewentualnie oflagować się w ramach protestu :)

Nieee, silikonu w mięśnie się nie da, bo zostanie wyciśnięty. To - poza naturą - może być kwestia odpowiednich ćwiczeń na siłowni. Mnie to się jakoś kojarzy z Jagienką z "Krzyżaków", co to mogła orzechy rozgniatać...

Tak jak w ludowej piosence: "... ten piróg, ten piróg, ta słodycz daktyla, co życie małżeńskie umila! Co życie małżeńskie umila i słodzi, i lubią go starzy, i lubią go młodzi ..." :))

Co do możliwej interwencji chirurga w to wydarzenie mam pewne wątpliwości - podejrzewam że jeżeli już , to zainwetstowałaby także w drugi kluczowy element ;-)

• Redaktorzy

Cóż, takie giętkie zwierzątko z twardym na oko zadkiem. Wolę panny o większej dynamice - mam tu na myśli odstęp pomiędzy średnicą talii a średnicą w najszerszym miejscu człowieka (lub w przypadku dam w dwu najszerszych miejscach). Nie podzielam natomiast opinii o wystającości obiektu - według mnie obiekt jest wyeksponowany umyślnie, na drodze pracy mięśni, a nie wskutek nadmiernej lordozy.

Opinie o nadmiernym sterczeniu wydarzenia są przesadzone...na niektórych fotkach widać wyraźnie że o tymże sterczeniu nie ma mowy :) Wydarzenie wystaje tyle ile trzeba ;-)

mcieju!!! jak mogłeś! a mówiłeś mi i obiecywałeś, że moje zdjęcia będą tylko i wyłacznie do Twojego prywatnego użytku!!!

:))))))

ps dziekuje Panom za obiektywna ocene..wybredni niektorzy..oj bardzo wybredni..;))))

Ojej! Jaka dyskusja :) to moze kobieta sie wypowie?? Dziewczyna ma ładną buzie - fakt. Pupa obiektywnie rzecz biorac jest zgrabna i jest na co popatrzec. Nie wnikam czy chirurg plastyczny pochylal sie nad ta pania, moze tak ale w innym celu hehe. To ze rzeczony obiekt moze wygladac o wiele atrakcyjniej w odpowiednim ujeciu aparatu fotograficznego to prawda. Wiem, sprawdzalam. Zastanawiam sie tylko czy kolezanka zdaje sobie sprawe z posiadania jeszcze innych czesci ciala. Watpliwe skoro zrobila sobie kilkadziesiat zdjec PUPY!

jozwa

"Cóż, takie giętkie zwierzątko z twardym na oko zadkiem. Wolę panny o większej dynamice - mam tu na myśli odstęp pomiędzy średnicą talii a średnicą w najszerszym miejscu człowieka (lub w przypadku dam w dwu najszerszych miejscach)."!!!!!!

najpierw musisz sie wytłumaczyc !!!

dudivan

mysza stracila.......ogonek niedawno..

tweet

proponuje pokazac swoja twarz..i nie tylko..Panowie z pewnoscia beda zadowoleni!

pozdrawiam

• Redaktorzy

Och, sądziłem że pojęcie dynamiki jako odstępu pomiędzy jednym a drugim jest szczególnie zrozumiale dla bywalczyni tego forum. No dobra, to ja za ten brak dynamiki to przepraszam. Może być? Resztę wytłumaczę tylko osobiście :-)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.