Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Wymyśl i opisz dlasze losy Pinokia

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

cytat:

Dobrym rozwiazaniem jest CD za 200zl a reszta na Slawka. bedzie gotowy na sluchawkowy sezon lowiecki czyli jesien zima wiosna lato

zgadnijcie kto to.

swoją drogą uważam, że proponowanie początkującym kolegom CD za 200 zl i do tego wzmacniacz własnej konstrukcji (jeszcze nie testowany), to nie tylko brak dobrego humoru, ale i brak minimum przyzwoitości...

Opinia z www.ceneo.pl. nt. Motoroli F3:

"Telefonik chudziutki, zgrabniutki,energooszczedny, poręczny, ładnie i czytelnie pokazuje godzinke (to na tyle plusów).To jest telefonik, którego projektantem mógł być pan Kononowicz (nie ma tu niczego).8 melodyjek jak na dworze króla artura,wibracja jest!, przeraźliwy dźwiek budzika wystraszył mojego kota (do dziś dnia go nie ma), 2 liniowy wyświetlacz, smsa piszemy w jednej linii skrupulatnie pokazując słówko za słówkiem nie znając ilości znaków do konca sms-a, literki raz duże raz małe dezorentuje lekko piszącego, znalazłem nawet przecinek, małpke i znak zapytania, natomiast kropka figuruje jako myślnik brak znaku wykrznika, kalulatora, chociażby organizera (jeszcze nie znalazłem a ponoć jest).Nawet jest opcja jak jakiś pan mówi co mamy po kolei zrobic, ale na szczeście tę funkce można wyłaczyć, bo bym sie bał z domu wychodzic. Brak jakichkolwiek indywidualnych ustawień.Mam nadzieje że jeszcze troche z nim wytrzymam. Telefonik tylko dla tych co dzwonią, ewentualnie sms-ują.Bateria trzyma ok 6-7dni. Ps.Mam nadzieje ze mój kot jeszcze wróci ;)"

Nie, no to jest po prostu jak poezja ;) Po prostu piękne pod każdym względem (... :)). Popłakałem się ze śmiechu (każdy odczyta sobie co chce - jak na Shreku :)

Wklejam cały link:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lech i Jarek Kaczynski odwiedzili jedna z warszawskich podstawowek.

Podczas dyskusji z uczniami Lech zapytal: Co to jest tragedia? Czy ktos moglby podac przyklad? Dziewczynka z pierwszej lawki podniosla reke:

- Gdyby moj przyjaciel, ktory mieszka na wsi, bawil sie na polu i zostal rozjechany przez traktor - to bylaby tragedia.

- Nie. - odpowiada Jarek Kaczynski - to bylby wypadek Zglasza sie kolejne dziecko:

- Gdyby autobus, ktory odwozi 50 dzieci do szkoly, mial wypadek, w ktorym zgineliby wszyscy pasazerowie - to bylaby tragedia.

- Tez nie - odpowiada znowu Jarek Kaczynski - to bylaby wielka strata. Czy ktos ma inne pomysly?

W klasie cisza. Nikt nie chce sie zglosic.

Nagle odzywa sie Jasiu:

- Gdyby samolot, w ktorym lecieli Pan Prezydent i Pan Premier zostal trafiony przez pocisk i rozpadl sie na kawalki - to bylaby tragedia.

- Brawo! - wola Lech Kaczynski- Mozesz nam powiedziec dlaczego uwazasz, ze to byłaby tragedia?

Na to Jasiu:

- Dlatego, ze to na pewno nie bylaby wielka strata i raczej nie bylby to wypadek.

czy ktoś jeszcze pamięta o testowej wersji "nowego" forum audiostereo.pl ->

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ;-D

jak to w martixie - żyje ono własnym tempem i życiem, zupełnie niezależnym od tutejszych wydarzeń... LOL

x.

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.