Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

lost puppy...

[obrazekLUKASZ-228738_1.jpe]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

spróbuje jeszcze raz...

[obrazekLUKASZ-228741_1.jpe]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

1. Dlaczego piloci kamikaze zakładali hełmy?

2. Dlaczego sterylizowana jest igła przy wykonaniu kary śmierci przez zastrzyk?

3. Dlaczego nie produkuje się samolotów z tego samego materiału, co czarne skrzynki do samolotów?

4. Dlaczego nie produkuje się karmy dla kotów o smaku myszy?

5. Jaki jest synonim słowa "synonim"?

6. Dlaczego baleriny zawsze poruszają się na czubkach palców? Nie prościej byłoby zatrudnić wyższe tancerki?

7. Dlaczego w lodówce jest światło a w zamrażalniku nie?

8. Dlaczego sok cytrynowy jest robiony z koncentratu, a płyn do mycia naczyń z prawdziwej cytryny?

9. Dlaczego, żeby skończyć pracę w Windowsach trzeba nacisnąć na "Start"?

10. Dlaczego człowiek, który inwestuje wasze pieniądze, nazywa się niszczyciel (broker)?

11. Dlaczego nie ma takich tytułów w gazetach "Wróżka wygrała w totka"?

12. Dlaczego kobiety nie mogą umalować oczu z zamkniętymi ustami?

13. Dlaczego Noe nie zabił tych 2 komarów?

14. Kaczor Donald zawsze chodzi bez dolnej części garderoby, dlaczego więc jeżeli wychodzi spod prysznica to jest zakryty ręcznikiem?

15. Mam zamiar kupić sobie nowy bumerang. W jaki sposób mam się pozbyć starego?

16. Skoro do teflonu się nic nie przykleja, to jak przyklejono teflon do patelni?

17. Skąd niewidomi wiedzą, że już skończyli się myć?

18. Skoro Superman jest taki mądry, to dlaczego zakłada majtki na spodnie?

19. Jeżeli do teflonu nic się nie przykleja, to jak przyklejono go do patelni?

20. Jakiego koloru jest kameleon, gdy się przegląda w lustrze

Musiałem się tym podzielić – zasłyszane dziś w radiowej Trójce, ponoć anegdota jest autentyczna:

Ogląda gość wystawę z tym co jest „trendy i glamour”, no za dużą kasę. Podchodzi menel i mówi: „świat stanął na krawędzi – wino 5 złotych a korkociąg za 360 zł…”

Ja się troszkę pobawiłem:)

[obrazekLUKASZ-230063_2.GIF]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

oto kawałek z forum hifi i muzyka :-)

pytanie :

"Mój kłopot z kolei polega na tym, że mój sprzęt gra chłodno, zbyt techniczne, a ja wolę brzmienia bardziej ciepłe, analogowe, miekkie i jak tam to jeszcze nazwać. Cały ratunek leży w kolumnach, do kupienia których się przymierzam, bo wymiana ani cd, ani wzmacniacza nie wchodzi w grę. A mam denona 725 + denona PMA 100. Jakie kolumny mam do tego dokupić, takie w cenie do ok. 2000 tysięcy, najlepiej 1500 zł. Może Wharfedale?

Będę rad z udzielonych mi rad"

jedna z odpowiedzi (zapewne jednego z recenzentów :-)))))))))))))))))))))))

"A oto rada - denona koniecznie postawić na bardzo dobrym, specjalnym stoliku, do tego stworzonym. Stolik ten odsprzęży urządzenie, tzn spowoduje uspokojenie drgań przenoszonych na urządzenie z tzw. tła tzn drgania występujące w pomieszczeniu zostaną zredukowane do poziomu, gdzie korekcja błędów cdeka nie będzie miała tak wiele do roboty (chyba, że drgania własne od kiepskiego napędu nie pozwolą spokojnie promykowi lasera śledzić ścieżkę na płycie) chłód zniknie, barwy staną się cieplejsze, stereofonia będzie zdecydowanie lepsza, wypełnienie przestrzeni będzie soczyste. Nastąpi poprawa we wszystkich aspektach. Kable to już rzecz wtórna, a dobre głośniki powinieneś dobrać w odsłuchach."

Ciekawe jakiej rady by udzielili na tamtym forum, gdyby podobnnie jak u nas na bocznicy, ktos chcial zrzucic 5kg....... Pewnie kuracji by nie przezyl po poradach w podobnym stylu :-(

Uwaga - dźwięk nieaudiofilski ;)

www.funpic.hu/swf/numanuma.swf

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Bar w strefie wolnocłowej na lotnisku. Środek nocy.

Z dziury wychyla łeb niemiecka mysz, patrzy na boki, kota nie ma, wyskakuje, ile sil do barku, nalewa sobie kufel browara, wychyla i ucieka czym prędzej do nory.

Za chwile wychyla łeb francuska mysz – rozgląda się na boki, nie ma kota, biegiem do baru, wypija kieliszek wina i z powrotem do norki.

Za moment mysz ruska, zerka na boki, kota nie ma, biegiem do baru, wali szklankę spirytusu i biegnie z powrotem do dziury.

Następna mysz polska, patrzy na boki, nie widać kota, więc biegiem do baru i wychyla setę wódki. Rozgląda się na boki, sierciucha nie ma, wali druga setę, patrzy dookoła, nadal nie ma kota, wali trzecią setę, potem czwarta i piątą. Po piątej siada pewniej, rozgląda się dookoła (kota nadal nie ma) i mruczy...

"No to, k**wa, poczekamy".

Mieni mi sie w oczach od tych czapeczek....

[obrazekLUKASZ-231627_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"... Jakie kolumny mam do tego dokupić, takie w cenie do ok. 2000 tysięcy..."

2000 tysięcy, to przecież 2 miliony.

W takim limicie, to chyba każde kolumny się zmieszczą. I jeszcze do domu przywiozą, żeby posłuchać u siebie.

:-)

Janusz z Torunia

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.